Amin canım
Günaydın canım
Kız pazara gittim bamya temizle biber temizle 2 ip kurutmalik akşama yemek hazırla yesillikleri yıka kurula kaldir ayyyyy yoruldum hala mutfaktayim
Kızarız ederiz ama Allah yokluklarini göstermesin canım
Ayyyy kolay gelsin canım. Bamya temizlemek de ayrı sıkıntı.
Günaydın canım
Kız pazara gittim bamya temizle biber temizle 2 ip kurutmalik akşama yemek hazırla yesillikleri yıka kurula kaldir ayyyyy yoruldum hala mutfaktayim
Kızarız ederiz ama Allah yokluklarini göstermesin canım
Amin canım.Amin cok teşekkür ederimzor ve sıkıntılı bir süreçmiş. Allah yaşayan ve yaşayacak olanlara yardım etsin
Afiyet olsun güzel bir plan
Afiyet olsun canım gayet iyiDün akşam giremedim kaptanim misafirim vardi bu sebeple çok giremedim yaşasın kirmizi takım. Kırmizi kırmızı yansın kilolar
Dünkü menüm
11 ağustos 2024
Sabah
1 yumurta
1 dilim mercimek ekmek
1 domates
1 Salata
5 zeytin
1 dilim peynir
Öğle
Yogurtlu keten tohumu
Aksam
Biber dolması 2 küçük etli
1 kase salata
Spor: 5000 adim
Kaptanim A Asya89LenaG Mthn83
Eş kişisi de yardım ediyorAyyyy kolay gelsin canım. Bamya temizlemek de ayrı sıkıntı.
Eee işin kolay o zaman .Eş kişisi de yardım ediyor
Hadi bakalım işler yapılmış. Afiyet olsun canım.Selam kızlar çok işim vardı anca gelebildim. 1 kg kabuklu yer fıstığı ayıklandıfıstık ezmesi yapıldı. Yoğurt mayalandı ,süt reçeli yapıldı. Çamaşırlar yıkandı,asıldı Temizlik yapıldı
Yoruldum artık kahve içebilirim 2 kupa iznim var
Parkta yürüyorum şu an ter içinde kaldımHu huuu kızlar napiyorsunuz nasılsınız? Nasıl geçiyor vakit?
Vallahi sıcaktan hiç birşey yapamıyorum eşim boyaciya gitti yine adam yan dairenin boyası bitti gel bir bak bakalım begenirsen anlaşır senin evide boyariz diye aradı oraya gitti eşim. Bende sıcak ile mücadele ediyorumHu huuu kızlar napiyorsunuz nasılsınız? Nasıl geçiyor vakit?
Bende öyleyim içime bir şeyler kaçtı sankiAranızdaki en fena durumda olan benim
Bugünkü planı bozdum
Resmen can sıkıntısı resmen boşluk resmen içten gelen sıkıntıyı bastırmak için oldu.yosunlupapatya unutmabenicicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?