Mukemmel bir eksi canim tebrim edeirm
Hep diyorum yine diyorum guzel bir metabolizman var istesen hemencecik gidecek ben 500 eksi istemistim sen fazlaisni vermisisn tebrik ederim canimYazilmiyor telefondan giriyom fark
74,1
73,5
Fark -600
Saliya hedef 72,7 insallah
Canim moral bozmak yok hemen bu hafta toparlarsin evinde bir suru tadilat var menuleirn cok düzenli degildi. Ama haftaya hatika olacak. Benimle olmaz sadece
Oy oyy harikasin canim tebrik ederim kirmizi gullerime bak bee
Vay vaayy yikar gecerim diyorusn hatikasin canim senin de guzel bir metabolizman varmış supersinGeçen hafta 74.8
Bugün 72.7
Fark 2.1 kg
Transferi dogru kisiden yana yapmisim harikasin sibelcim 60 lar ne kadar da yakin
Her eksi candır canim tebrik ederim
Evet yeşillik yemedim kiloda ağır çıkarım diye çünkü çok afedersiniz vc gitmeyebilirdim paca yedim bı miktar almisimdir bugün sabah da paça yedimTabiiki çok seviniriz. İlk sayfada katılım formu var doldurabilir misinizBir de tarihli nickli bir tartı fotosu rica ediyoruz.
Günaydın canım afiyet olsun hiç yeşillik ve protein yok
Günaydın canım evim evim güzel evim
Hayırlı sabahlaaarr
Günaydın canım
Günaydııınnn inşallah güzel eksiler görürüz
Tebrik ederim çok güzel eksi canım
Günaydın canım çok tebrik ederim harika bir eksi (tartı foto unutmayalım)
Afiyet olsun misafirlikte ikramlardan 1 e parça alsak bile kardır. 1 yk kısır,1 dilim börek,1 poğaça gibi
Afiyet olsun akşam olmamış ama gün içinde güzel
Tebrik ederim canım
Afiyet olsun 4 sıkım+yeşillik+ayran uygun geliyor.
Tebrik ederim canım
Günaydın canım moral bozma toparlarsın
Ayyy darisi bizim mezun olacagimiz zamanlara tebrikler canimGünaydın
Regl dönemi bitti odemlerden kurtuldum
Gecen hafta 56.2
(Salı 57.4 tüm sanırım ödem bu kadar etkiliyor)
Bu hafta 55.4
Fark -800
Ben aranizda olmaya devam ederek sohbetlerinize eşlik edecegimkilo bildirimine ara vereyim mezun olayim
Araniza katildigimda 60 tim sizlerin destegi motivasyonu ile 5 kilodan kurtuldum yoksa eminim daha da artı olmustumiyi ki varsiniz
Mthn83 LenaG
Mesajlari da okuyamiyorum su an cunku hazirlanip yollara dusecegim çekim günü...
Alıştım 2 ser 2 ser gitmesine bu bi minnak geldiOlur mu canım gayet güzel eksi tebrik ederim
Harikasın canm tebrik ediyorum
Her serde vardir bi hayir tayin donemleri benim de canim cok sıkılıyor ama demek ki boylesi benim icin daha iyi olacak diye düşünüyorum. Sen de bozma moralini bir saatlik yol cok uzun seni cok yipratir. Cocuk var. Miydi bilmiyotum ama yol yoruyor insaniGünaydın herkese.
Kızlar bugün tercih yapacaktım ama okul yok tercih edeceğim ilçede. Listede ilçenin adı bile yokkomşu olarak bir tane ilçe var. Orasi da 1 saatlik uzaklikta. Yazsam gelir mi bilmiyorum ama yani düzeni bozmayip burda mi kalsak yoksa yazip gitsek mi diyorum. Burda kalsak bile seneye yine tayin istemem gerekecek ve aynı sorunları tekrar yaşayacağım muhtemelen.
Ne yapacağımı bilmiyorum. 4,5 senedir burdan kurtulmanin hayalini kuruyordum açıkçası. Çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için. Moralim o kadar bozuk ki
Günaydın canım çabucak toparlarsın üzülme önce sağlığına kavuş gerisi hallolurGünaydın canlar
Geçen hafta:95.5
Bugün : 96.3
+800gr
Üzgünüm
Artık 60 Lara ineyim hasret kaldım. 6 li rakamlara.Mukemmel bir eksi canim tebrim edeirm
Hep diyorum yine diyorum guzel bir metabolizman var istesen hemencecik gidecek ben 500 eksi istemistim sen fazlaisni vermisisn tebrik ederim canim
Canim moral bozmak yok hemen bu hafta toparlarsin evinde bir suru tadilat var menuleirn cok düzenli degildi. Ama haftaya hatika olacak. Benimle olmaz sadece
Oy oyy harikasin canim tebrik ederim kirmizi gullerime bak bee
Vay vaayy yikar gecerim diyorusn hatikasin canim senin de guzel bir metabolizman varmış supersin
Transferi dogru kisiden yana yapmisim harikasin sibelcim 60 lar ne kadar da yakin
Her eksi candır canim tebrik ederim
Şu olabilir mi granola gibi paketli gıdalar bir sey daha vardi listelerinde adini unuttum bu tarz paketli gidalar saglikli da olsa siskinlik yapabilir
Teşekkürler canım benimHarikasın canm tebrik ediyorum
Hic de üzülme haftaya fazlasiyla gider bu tarz artılar yagdan bile olmuyor odemden falan oluyor moral bozmak yok canimGünaydın canlar
Geçen hafta:95.5
Bugün : 96.3
+800gr
Üzgünüm
60 lara inince kendine yeni bir cici al kiyafet meselaArtık 60 Lara ineyim hasret kaldım. 6 li rakamlara.
Ben olsam yazmazdim canım. Bir saatlik yol çekilmez bence.
Çocuk var da ben yolu eşim için düşündüm. Benim tayinimin olduğu ilçede otururuz diye. dün zaten damarı tuttu, gerildik. Şimdi bir de bu çıktı. Kendi de kabul etmiyor,o yolu gidip gelmem diyor. Burda yasamaktan o da mutsuz ben de mutsuzum.Her serde vardir bi hayir tayin donemleri benim de canim cok sıkılıyor ama demek ki boylesi benim icin daha iyi olacak diye düşünüyorum. Sen de bozma moralini bir saatlik yol cok uzun seni cok yipratir. Cocuk var. Miydi bilmiyotum ama yol yoruyor insani
Tebriklerr canım mezuniyetin hayırlı olsun buralarda olmana sevindim senden çok şey ogreniyoruzGünaydın
Gecen hafta 56.2
Bu hafta 55.4
Fark -800
Ben aranizda olmaya devam ederek sohbetlerinize eşlik edecegimkilo bildirimine ara vereyim mezun olayim
Araniza katildigimda 60 tim sizlerin destegi motivasyonu ile 5 kilodan kurtuldum yoksa eminim daha da artı olmustumiyi ki varsiniz
Mthn83 LenaG
Mesajlari da okuyamiyorum su an cunku hazirlanip yollara dusecegim çekim günü...
Hayırlı si olsun hakkınızda canım ama yol da az değil iyi değerlendir benceGünaydın herkese.
Kızlar bugün tercih yapacaktım ama okul yok tercih edeceğim ilçede. Listede ilçenin adı bile yokkomşu olarak bir tane ilçe var. Orasi da 1 saatlik uzaklikta. Yazsam gelir mi bilmiyorum ama yani düzeni bozmayip burda mi kalsak yoksa yazip gitsek mi diyorum. Burda kalsak bile seneye yine tayin istemem gerekecek ve aynı sorunları tekrar yaşayacağım muhtemelen.
Ne yapacağımı bilmiyorum. 4,5 senedir burdan kurtulmanin hayalini kuruyordum açıkçası. Çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için. Moralim o kadar bozuk ki
Gayet de iyi bence
Haftaya eksi görürsün muhakkak
haklısın cnm inşallah canım bugün tekrardan toparlanıp saliya kadar duzeltmem lazımGünaydın canım çabucak toparlarsın üzülme önce sağlığına kavuş gerisi hallolur
Bende bromelian kapsül var ondan kullansam bir tane diye düşünüyorum ödem attıran bir takviye imiş kararsız kaldım.Hic de üzülme haftaya fazlasiyla gider bu tarz artılar yagdan bile olmuyor odemden falan oluyor moral bozmak yok canim
Tebrik ederim cnm hayırlı olsun mezuniyetGünaydın
Gecen hafta 56.2
Bu hafta 55.4
Fark -800
Mthn83 LenaG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?