Ben de tekrar geldigimde yeni kadroyu tanimiyordum@Zipzip- başkan vardı 6.takimdan 1.takimdan çok değerli bir sürü arkadaşlar vardı black, Seval felan valla isim hafızam üçüncü çocuktan sonra gitti gerisini görsem hatirlarim
Aynen yaa üç öğün pirinc lapasini yogurtla karistirip yiyordukHoş buldum pirinç demekki kök kadrodan
Pirinççiler kök sanırım kabakçılar da ara grupBen de tekrar geldigimde yeni kadroyu tanimiyordumsebahardi sanirim en eskimiz
Ben 9. Takimda kaptanlik yapmistimo zaman oglum 2 yaşındaydı şimdi 18
Aynen yaa üç öğün pirinc lapasini yogurtla karistirip yiyorduk
Amin canım sağol Allah razı olsunAllah şifa versin canım tatilde yemiycen de ne zaman yiycen haftaya toparlarsın
Oyyy saglik sihhat versin mutlu olsunlarPirinççiler kök sanırım kabakçılar da ara grupPerşembe sıvı veya kabak günüyle eksi hedefleniyordu bir ara da
Ooo maşallah buyumusler Allah sağlık sıhhat versin hepsineaynn en eski o ben o zaman çok eski sayılmam 2016da takımlara girmiştim çok güzel de vermiştim hamilelikler felan derken al ver döngüsü sürdü şimdi 3.son beşigi de yaptim hem çocuk hem de al ver döngüsüne son vereyim diyorum ufaklık 7bucuk aylık oldu bu gün diyetisyen kontrolünde tekrar start veriyorum..
Merhaba ben yeniyim hoşgeldinKızlar merhaba yeni topik bol eğlenceli geçsinuzun süredir siteye de girmemistim eskilerden kimler burda
Afiyet olsun canım gayet güzel menü dün yaptıysan bugün dinlenmek mantıklıSelam herkese
Saat 10.00 Kahvaltı
dünden 3-4 yk yoğurda 2 yk yulaf eklemiştim.
Bugün üstüne 4-5 tane kuruyemis, bir şeftalinin çeyreğini, çeyrek de muz ekleyip tarçın serptim. Yarım tatlı kaşığı da fıstık ezmesi ekledim. Bir çay bardağı sekersiz çay eşlikciydi.
14.45 öğlen veya ara öğün
1 haşlanmış yumurtadan ve
Yesilliklerden yağsız salata
2 tane yulaf poğaça (fotoğrafta biri var, diğerini yedikten sonra çekmiştim fotoğrafı.)
Akşam yemegini kacta yerim bilmiyorum.
Kabak ve patlican dolmasi yapacağım.
1 tane kabak bir tane de patlican yemeyi düşünüyorum. Patlıcana 1 kaşık falan pirinç koyarım muhtemelen ama kabağı tamamen sebzeli yapmayı düşünüyorum. salata ve yoğurt eşlikçi olacak.
Yarın tartı günü diye spor yapmayı düşünmüyorum bugün. Su bu saate kadar 1 litre oldu ama 2.5 zorlayacagim bugün.
LenaG yosunlupapatya Mthn83
Aynen sürekli hamburger mantı pizza hazır şeyler yok en azındantamam canım. hıc yoktan ıyıdır menuler dımı :) şükür.
Aa ben ketojenik besleniyomşm galiba şu an farkettimEkmek bakliyat meyve şeker patates makarna pilav aburcubur yok listeye göre gidiyorum protein ağırlıklı ve sebze içeriği bu sekilde oluyor
25 gund falan 5 kilo vermistim,sonra bir sindirim problemim basladi protein ve yag icerikli bir beslenme oldugu icin enzimlerim bozulmus
Normal beslenmeye gecince de 8 kilo olarak geri geldi
Ben gercekten ketojenik yapiyordum ama senin ki düşük karbonhidratli beslenme diye geciyor... Ketojenikte karb 20-30 gr arasi kaliyor
Bana Diyetisyenim demişti en sağlıklı beslenme kilo verme şekli Akdeniz tipi beslenme diye. Bunun hakkında bi konuşma online konferans dinlemiştim hatta Akdeniz tipi beslenmeyle alakalı gerçekten çok sağlıklı ben de çok seviyorum elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.Aslında aralıklı oruç sonrada Akdeniz beslenmesi olayına girmek istiyorum bu Akdeniz beslenmesini tam bilmiyorum.benim.bacaklarimda aşırı şişlik ve ödem gibi selülit varı şeyler oluyordu son zamanlarda çok kotulesmisti bu keto ve Akdeniz beslenmesini tavsiye ediyorlar
Aslında bende çok bilinçli değilim da diyetisyeni darlamistik hep böyle gitmez bu hayat diye dedigim şeyleri söyledi aslainda bende deneyimlemeye çalışıyorum
Evet o yuzden geri geliyorBana Diyetisyenim demişti en sağlıklı beslenme kilo verme şekli Akdeniz tipi beslenme diye. Bunun hakkında bi konuşma online konferans dinlemiştim hatta Akdeniz tipi beslenmeyle alakalı gerçekten çok sağlıklı ben de çok seviyorum elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.
Mesela bu bakliyatlar aslında sağlıklı ama bakliyat yediğim zaman aşırı şişkinlik oluyor bende karnımda sancı oluyor. Ayın başında annemde aşure yapmıştık 4 kase yemiştim 3 gün kıvrandım karın ağrısından şişti davul oldu yani o yüzden yememeye çalışıyorum bakliyat yoksa diyet için uygun ve doyurucu aslında.
Ben karbonhidratı çok kıstığım için mi diyeti bırakır bırakmaz 3-4 kilo alıyorum acabaLeyl35 şimdi bu takıldı aklıma senin yazdığını okuyunca
Bu tam ketojenik değil öyleyse dediğine göreFarkindaysan diyetisyenlerde aralikli oruca yöneldi neden? Çünkü su an bu moda :) para bundan geliyor :) videolar paylasimlar diyet ornekleri.... Bu bi furya...
Ben Akdenizden şaşmiyorum
Sana en iyi gelecek şey daha onceki paylasimlarinda ki gibi beslenmeye devam edip uzun yuruyusler yapman
Dedigin problem bende de vardi o yuzden kolay ödemleniyorum ve alt bedenim daha kalın...
Uzun yürüyüşler şifa oldu
Sistemimizle oynamanin duzenle ilerleyen sistemi rahatsiz etmenin onu huzursuzlendirmanin anlami var mi?Bu tam ketojenik değil öyleyse dediğine göre
Şöyle karbonhidrat kısinca kabızlık başlar evet bendede oldu bu diyeti yaparken hatta bir günde ishal oldum
Kabızlık olunca bence sistem kitleniyor gibi geliyor zaten kabizken nasıl sağlıklı kilo verilebilir ki kafamda deli sorular?
bende çok merak ettim akdeniz tipi beslenmeyi açıkcasıEvet ya kabızlık olunca kilo verilmiyor ne için rahat oluyor ne kafan. Karnında bir şişlik benim ağrım da oluyor hastalık olduğu için. Kabız olmamak için bir şeyler deniyorum. Ama şu Akdeniz tipini merak ettim
Böyle bir piramidi var Akdeniz tipi beslenmenin. Yıllardır en sağlıklı beslenme tipi seçiliyor.Evet ya kabızlık olunca kilo verilmiyor ne için rahat oluyor ne kafan. Karnında bir şişlik benim ağrım da oluyor hastalık olduğu için. Kabız olmamak için bir şeyler deniyorum. Ama şu Akdeniz tipini merak ettim
Açıkçası ben de akdeniz tipi beslenmeyi doğru buluyorum herşeyden ölçülü olarak yiyorsun ve sporu yaşam tarzı haline getiriyorsunbende çok merak ettim akdeniz tipi beslenmeyi açıkcası
Hadi geçmiş olsun ❤Kayinvalidemi kazasiz belasiz atlattim
Oyyy saglik sihhat versin mutlu olsunlar
Hadi baslayalim o zaman
Merhaba hoş buldumMerhaba ben yeniyim hoşgeldin
Kendini hatırlatman açısından ilk sayfadaki formu doldurmanı edebilir miyim acabaBaşlıyoruz if ile başladık sayılır akşam aciktigim için ekstra ara öğün koyduk sadece şimdi geldim diyetisyende 78.8 çıktım
Merhaba hoş buldumhepimizin süreci kolaylikla bol eksili olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?