Cok degil 3 yil once ideal kilomdaydim canim 38 bedene düşmüştüm zaman zaman bol bile duruyordu. Yag oranim cok düşmüştü.
Ama iste bende oyle bir metabolizma var ki emek emek verdigim kilolari cok degil bir iki ayda hooopp geri alabiliyorum. Yani bu iste bence oldum demeden once koruma sürecini dogru yonetmek lazim. Ve tabi simdi o hallerimi o zamanki emeklerimi dusjndukce cok kızıyorum kendime
Bende yıllar önce 38 beden 55 kilo ya düştüm 3 seneden fazla kaldım bu kiloda sonra menopoz yaklaşınca artı benimde dikkat etmeyeşim hareketsizlik şimdi bende kendime öyle kızıyorum ki bak şimdi veremiyorum
Öyle doğru söylüyor sun kaptanım ama bunun bilincine varıp önlem alabilseydik kadar olmazdı en azından ama yinede halime şükür diyorumniye kızıyorsun kendine menopoz her kadının başında olan birşey insana kilo olarak dönüyor döngü olmaz ise haliyle yaşın getirisi metabolizma yavaşlıyor ama yavaş yavaş a olsa sağlıklı beslenme ile olur inaşllah istediğimiz eksiler
Evet canım yaaa son zamanlar arttırdım hareketi ama yok yapışmış yağlar sen yine iyidi kilon halen aynımısınAynen şu menapoz mahvetti bizi,birde hareketsizlik olunca çökertti resmen.
İnsalahhh kızlarımıza başarılarKadınlar voleyol maçı başlıyor trt3 spor kanalında alacağız maçı
Sabah tartıldım 52.5 geldim gene acayip dikkat ediyorum.Öyle doğru söylüyor sun kaptanım ama bunun bilincine varıp önlem alabilseydik kadar olmazdı en azından ama yinede halime şükür diyorum
Evet canım yaaa son zamanlar arttırdım hareketi ama yok yapışmış yağlar sen yine iyidi kilon halen aynımısın
Alacağız maçı umarım.İnsalahhh kızlarımıza başarılar
Günaydın canım ❤dam olmasini çok isterdim malesef ara katta oturuyoz ses olur diye düşünüyorum, o titreşimli kemerden bende de var ama zarali diye duydum kankimden yoksa evimde var atmayı da düşündüm yer kaplıyor eşyaların fazlaligida beni yoruyor sanki az öz olacak konu onu girdim bir an ikigundur spora niyetleniyorum olmuyor
Olsun kaptanim ne ksuuruGörmemişim canım menünü kusura bakma
Afiyet olsun çorba,baget ok de pirinç pilavı veya patates tercih etmek lazım ikisi fazla olmuş
Spor ve su çok iyi
kızçem senin canınınz hiç aşure çekmiyor mu yaa annein yanına git bugün birazcıkOlsun kaptanim ne ksuuru
Haklısın kaptanim hemen ful dikkat devam ediyorum bugun. zaten minicik bir artım vardi
Baakkk neler görüyorum rakip takım kaptanıma bak hele heleee defansımız sağlam kaptanım alacağız bu maçıkızçem senin canınınz hiç aşure çekmiyor mu yaa annein yanına git bugün birazcık
Yüne de gerideyiz ama alacağız inşallahKadınlar voleyol maçı başlıyor trt3 spor kanalında alacağız maçı
Günaydın canımGünaydın canım kızlar ❤
alın canım savaşta herşey mübahtır ahahahahBaakkk neler görüyorum rakip takım kaptanıma bak hele heleee defansımız sağlam kaptanım alacağız bu maçı
6 sayı fark var dahaYüne de gerideyiz ama alacağız inşallah
Günaydın canım
Valla ben çok stress yapıyorum seyrederken hele milli maç ya delleniyorum3 sayı gerideyiz
Masalahhh canım benim süpersinSabah tartıldım 52.5 geldim gene acayip dikkat ediyorum
İlk seti verdik şimdi 4 sayı öndeyizValla ben çok stress yapıyorum seyrederken hele milli maç ya delleniyorum
Alacaz alacazYine ilk sette onlara verip sonradan alırız insalahh
Çok sağol dikkat etmesem gene geri gelecakMasalahhh canım benim süpersin
Aynen bende öyleyimKalp krizinin eşiğine gelip dönüyorum ya
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar hepinize simdi yaza bildim brn dun zehirlenmisim acillik oldum midemi filan yikadilar simdu kendime geldim biraz hic bisey paylasamadik cok ozur dilerim 3-4gun iyilesip araniza yenide katila bilirmiyim?
LenaG yosunlupapatya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?