Afiyet olsun canım çiğköfte marulla sıkım olarak yesen daha iyi olurBen de yazayım menümü. Tuhaf bir akşam yemeği oldu
Kahvaltı 12.00
1 yumurtadan omlet 2 salatalık +2 dilim ekmek (ekmeklerin arasına koydum omleti)
Ara Öğün 15.00
1 erik(olgunlaşmamış mürdüm)?+ yulaf bar(corny muzlu kakaolu)
Ara Öğün 16.30
1 muz
Akşam yemeği 19.00
1 çiğköfte dürüm 1 bardak ayran
2lt yi aşkın su (şimdilik) + 1 lt dukan
Spor :10,5 km, 31 dk - 18/25 km h arası genelde
LenaG
Afiyet olsun bir tek akşam yemeği az geldi bana bir çıtırtı iyi giderdi karabuğday patlağı falanİyi aksamlar
30 temmuz beslenme listem
10:00
Yarım muz ustunde fistik ezmesi ve kakao
Sütlü filtre kahve
12:30
Tam buğday lavaş arasi 1 tk ajvar,40 gr kasar
(Tost makinasinda bastim)
Kapya,salatalik, domates
Yesilcay
15:00
17:00 arasi
1 kupa sütlü filtre kahve
1 avuc leblebi
2 salatalik
18:40
Kozlenmis kapya ve patlicani karistirip
4 yk yogurt ile zeytinyagini cirpip üstüne döküp yedim
20:15
Donuk seftali
3 lt su ictim
Sabah 30 dk eliptik
Aksam 40 dk eliptik yaptim
Afiyet olsun canım tek kare milföyü 2 ye mi böldün anlamadım o kısmını ama genel olarak güzel menü biraz protein eksik kalmışİyi Akşamlar Kızlar
30.07.2024 Salı
11:00 Tek kare milföy hamurun dan 2 adet lor peynirli tava gözleme, 2 dolu yk.lor peyniri, çatalın ucuyla bir seferlik tereyağı, 8 zeytin,şekersiz çay
Ara. 2sb.nane saplı zencefilli kiraz sapı çayı
1sb.dukan birası
19:00 Akşam yemeği bitti.
1buçuk kase semizotu çorbası
1buçuk kase kabak yemeği
1yk.turşu, salatalık, acı süs biberi
3.5 litre su
Akşam 1 sb.dukan birası
1kupa sade filtre kahve şekersiz ve toplamda 65 gr. bisküvili pudingli pasta
LenaG yosunlupapatya
Spor 3705 adım
Özür anlatamamışım kaptanım yok ikiye bölmedim 2 adet kare milföy hamurun dan gözleme ❤Afiyet olsun canım tek kare milföyü 2 ye mi böldün anlamadım o kısmını ama genel olarak güzel menü biraz protein eksik kalmış
Afiyet şifa olsun canım yanına az peynir ya da et koyabilirsen tok tutar iyi olur
Afiyet olsun canım protein eksik burda salatana ya peynir,ya tavuk-et bişi eklesen güzel olurdu. Halsizlik yapar böyle
Afiyet olsun akşam yemeğine cacık,sade yoğurt veya salata eklesen çok güzel olurmuş
Afiyet olsun canım yeşillik eksik kalmış bağırsak sağlığı için önemli sadece domates az olmuş
Afiyet olsun kısırın yeşilliği boldur diye umuyorum bir de ayran eklesen iyi olurmuş
Eşim bugün akşama Menemen istedi ama iş yerinde ayağına çivi girmiş, tetanoz aşısı olmaya gitti gelirken çiğköfte dürüm yaptırmış sıkım olarak almamış maalesef ben de karşı koyamadımAfiyet olsun canım çiğköfte marulla sıkım olarak yesen daha iyi olur
Su spor güzel
Afiyet olsun bir tek akşam yemeği az geldi bana bir çıtırtı iyi giderdi karabuğday patlağı falan
Spor
Canım her gün düzenli menü atmanızı istiyorum cumartesi den beri aktif degilmissin akşamları bı beş dakikani ayırıp menü ve sporunu suyunu yazarsan cokk sevinirimOoooo super vermişsin abla sen zaten güzel verıyordun
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
30.07.2024
Sabah 2 bardak yağsız sütle filtre kahve
Kahvaltı 11:00 gibi 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,4 kayısı,1 tk fıstık ezmesi,1 tk bal
Ara 14:45 1 paket (50 gr) tahıl cipsi,1 bardak kola zero
Akşam 19:30 6 yk z.yağlı bamya,1 dilim tbe,3 yk nohut cipsli kıvırcık salata
Sı 2.5 lt
Spor yok
Aralarda 2 bardak daha filtre kahve
yosunlupapatya Mthn83
Oy oy canım nettin bugün gözlemeler pudingler akşam güzelmiş de sonra tatlı erkene yeseydin iyiydiİyi Akşamlar Kızlar
30.07.2024 Salı
11:00 Tek kare milföy hamurun dan 2 adet lor peynirli tava gözleme, 2 dolu yk.lor peyniri, çatalın ucuyla bir seferlik tereyağı, 8 zeytin,şekersiz çay
Ara. 2sb.nane saplı zencefilli kiraz sapı çayı
1sb.dukan birası
19:00 Akşam yemeği bitti.
1buçuk kase semizotu çorbası
1buçuk kase kabak yemeği
1yk.turşu, salatalık, acı süs biberi
3.5 litre su
Akşam 1 sb.dukan birası
1kupa sade filtre kahve şekersiz ve toplamda 65 gr. bisküvili pudingli pasta
LenaG yosunlupapatya
Spor 3705 adım
Afiyet olsun canım kosturmacali bir gün olmuş senin icinde su ve spor ne durumda merak ettimKızlar sabahtan kızımı aşıya götürmüştük telefonumu arabada unutmuşumeşimle birlikte işe gitti geldi telefonum sabah tartısında 63.10 du 100 grfazla çıktım LenaG yosunlupapatya
Bugün menüm
Sabah yulaflı omlet peynir domates
Öğle esmer bulgurdan 1 kase kısır
Akşam 3 köfte 1 kase taze fasülye
3 aydır bayram hariç ilk tatlımOy oy canım nettin bugün gözlemeler pudingler akşam güzelmiş de sonra tatlı erkene yeseydin iyiydisu ve spor güzel
Sana yazıyorum kızma bende yedim ama maksat yorum ve olanları söylemek bugün sende beni yorumlayabilir sin canım benim bende bir kase öğlen yedim ama canımda çıktı spor yapacam peşine diye bununla ilgili bir sorum olacak grubumuza hatta sende cevaplarsan cokk sevinirim3 aydır bayram hariç ilk tatlımkaptanım kupkuru takır takır 2 milföy gözleme yağsız tavada, 65 gr. Cıkta yeğenim yaptı püsküvüt puding pasta bayılcam gari
Yok hiç kızarmıyım kaptancığımSana yazıyorum kızma bende yedim ama maksat yorum ve olanları söylemek bugün sende beni yorumlayabilir sin canım benim bende bir kase öğlen yedim ama canımda çıktı spor yapacam peşine diye bununla ilgili bir sorum olacak grubumuza hatta sende cevaplarsan cokk sevinirim
Kalori açığı normalde alman gereken vücut kitle indeksine göre bel boyun kalça çevresi hesabına göre yapılıyor diye biliyorum mesela benim 1700 kalori gibi bir şey hepsini tamamlamazsam oluyor diye biliyorum. Mesela ben bugün 970 kalori tükettim 250-300 arası kalori yaktım kalan 650-600 falan. Almam gerekenden az tükettiğim ve üçte birini yaktığım için kilo yapmıyor diye biliyorum, doğru mu yanlış mı emin değilim ama günde bin kalori yakılmaz bence çok zor yani. Kalori açığı alman gerekenden az kalori tüketmek (öyle biliyorum) yanlışsa düzeltin lütfenKızlar özellikle diyetisyene giden arkadaşlarım size bir sorru sormak istiyorum cevaplarsanız cokk sevinirim
Mesela günde 700kalorili bir şey yedim ve ben o gün 1000kalori yaktım 300fazla bile kalori açığım oldu o kilo olarak bana dönüyor mu yoksa bu kalori hesabı gercek mi?
Lotus1234 LenaG Leyl35 Cakinin Gelini daha etiketleyemedigim burada olan tüm arkadaşlarım bilgisi varsa beni aydinlatabilir mi? Boncuk2307
Kalori hesabına açıkcası çok güvenmiyorum kaptancığım mesela şöyle ben 90 kiloyla senin yakacağın kalori veya alacağın yediğin kalori senin kilon ile sana ve 90 kilo bana aynı işlemiyor aynı etki olmuyor anlatamadım yine yazmak istedimKızlar özellikle diyetisyene giden arkadaşlarım size bir sorru sormak istiyorum cevaplarsanız cokk sevinirim
Mesela günde 700kalorili bir şey yedim ve ben o gün 1000kalori yaktım 300fazla bile kalori açığım oldu o kilo olarak bana dönüyor mu yoksa bu kalori hesabı gercek mi?
Lotus1234 LenaG Leyl35 Cakinin Gelini daha etiketleyemedigim burada olan tüm arkadaşlarım bilgisi varsa beni aydinlatabilir mi? Boncuk2307
Evet aslinda listede 10 yk sebze yemegi 4 yk yogurt ve 2 altinbasak kraker vardi ama ben krakeri es gectim nasilsa seftali var diyeAfiyet olsun canım çiğköfte marulla sıkım olarak yesen daha iyi olur
Su spor güzel
Afiyet olsun bir tek akşam yemeği az geldi bana bir çıtırtı iyi giderdi karabuğday patlağı falan
Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?