- 30 Aralık 2022
- 3.140
- 12.906
- 138
bugün nasılsın canım daha iysindir umarım çocuklarımız yaşıt bu mızmızlıkları büyüyünce geçer mi acaba bilmiyorum ki :) tartın nasıl merak ettim :)Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, açlık hissetmedim, saat 10gibi yattim ama gece boyu rahat uyuyamadim ama bugün daha iyiyim. Bu arada sana da geçmiş olsun, bugün daha iyisindir inşallah
Amin canım Allah razı olsunMaşallah Allah analı babalı büyütsün canım
Amin teşekkürler ederimAllah bağışlasın canım ama menünün emziren anne için yetersiz geldi3 ana ve en az 2 ara öğün yapman lazim, bol protein, kuruyemiş ve karbonhidratdan daha az beslenmen gerekli
Nasıl kuzum?Ayaklarım tutmuyor kardeşlerim ayakta duramıyorum dua beklerim
Canım geçmiş olsun ne oldu ?Ayaklarım tutmuyor kardeşlerim ayakta duramıyorum dua beklerim
Günaydın herkese
Cumartesi 73.4
Bugün 73.1
Giden -300 gr
Bugün 80 tane ip atladım aralıklı. Amanın ne zor şeymiş. Yarına alt bacaklarım pert olacak galiba, şimdiden hissediyorum
Güzel sağlık huzur mutluluk dolu bir gün dilerim.
Cumartesi 96.5
Bugün 96.1
Giden -400gr
Regl.etkisi vardı kaç gündür.
Çok geçmiş olsun ne oldu öyle,his kaybımı ağrı filanmı yoksa.Ayaklarım tutmuyor kardeşlerim ayakta duramıyorum dua beklerim
ama salata ile kapatacaktın kız hani günü :)Resmen artıyla geldim neden çünkü dün sabah 1 dilim ekmek yedimm veee akşam 1 sütlaç kasesi makarnayosunlupapatya LenaG Eki Görüntüle 3458814
Tuzak kurdular bana gece gece spagetti yaptırdılarama salata ile kapatacaktın kız hani günü :)
Çubuk makarnaya çok pis zaafım var dayanamıyorum 3-4 çatalda olsa illa yiyorumama salata ile kapatacaktın kız hani günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?