Canım işte o açlık kilo verdiriyor. Gece aç karnına uyuyunca tüm gece yağ yakıyorsun ve sabaha eksi kiloda uyanıyorsun. Bunu düşün mutlu olHer gece neden acıkıorum yaa, bir avuç leblebi ya da fındık yesem nasıl olur, ya da meyve?
Artı kiloma rağmen incelem belimi incelen bedenimi gördükçe çok mutlu oluyorum. 18 hatta 20 saati bulan açlığım var bu haftaEki Görüntüle 3457726
Geçen Cumartesi 71,8
Bugün 72,2
Fark -400 gr
Dünüm dolu dolu beslenme ve hareketsiz geçti.
Olsun canım sağolsun.
Bu hafta aralıklı oruç sistemine geçtim.
Egzersize başladım
Pazardan bu yana yoga yapıyorum.
İp atlamayı hep unuttum. @Jou çok işe yarıyor diyordu. Bu hafta ipe de başlamalıyım.
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Bes bucukta kalktimNe ara kalktın ne ara yürüdün
Umarım önden tartı almisindir
Günaydın canım egzersize başlaman harika olmuş tatlıyı biraz kaçımasan harika bir eksi de görürdün. Bu hafta göreceğiz inşallahEki Görüntüle 3457726
Geçen Cumartesi 71,8
Bugün 72,2
Fark -400 gr
Dünüm dolu dolu beslenme ve hareketsiz geçti.
Olsun canım sağolsun.
Bu hafta aralıklı oruç sistemine geçtim.
Egzersize başladım
Pazardan bu yana yoga yapıyorum.
İp atlamayı hep unuttum. @Jou çok işe yarıyor diyordu. Bu hafta ipe de başlamalıyım.
LenaG Mthn83 yosunlupapatya
Canım çok sevindim tartı fotonu atabilir misin lütfenKaptanlarim sali gunu atamadim. Diyet carsamba itibariyle basladi. Bugun itibariyle -700 gitti . Basladigimda 75 civariydim.LenaG A Asya89 . Bu hafta menu paylasarak ve tarti bildirimi yaparak daha aktif olmak istiyorum Allahin izniyle. Uzun sureden sonra uc gunde 1 kiloya yakin vermenin sevincindeyim saglikli beslenerek yuruyerek elhamdulillah.
Ölçü almak büyük motivasyon sağlıyorArtı kiloma rağmen incelem belimi incelen bedenimi gördükçe çok mutlu oluyorum. 18 hatta 20 saati bulan açlığım var bu hafta
Unutmadan vücut ölçülemi almalıyım bu hafta
Senin adına çok sevindimKaptanlarim sali gunu atamadim. Diyet carsamba itibariyle basladi. Bugun itibariyle -700 gitti . Basladigimda 75 civariydim.LenaG A Asya89 . Bu hafta menu paylasarak ve tarti bildirimi yaparak daha aktif olmak istiyorum Allahin izniyle. Uzun sureden sonra uc gunde 1 kiloya yakin vermenin sevincindeyim saglikli beslenerek yuruyerek elhamdulillah.
Dur bugün bende alayım bi ara
Vay vay vayy
7 ler cok mu yakin neeee ( yerinde heyecandan titreyen emojiVay vay vayy
Günaydın canım çok güzel eksi tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cmt: 69.9
Bugün:68.5
Fark :1.4 kg
Vaayy tebrik ederim canım azmin zaferiii
Teşekkür ederim canım. İnşallah devamı gelirGünaydın canım çok güzel eksi tebrik ederim
Attim kaptanim gelmedimi. Valla arada konusuyoruz saatleri belli. Ama yazismak biriyle kilo verirken hosuma gitti ilgi gormekGünaydın canım egzersize başlaman harika olmuş tatlıyı biraz kaçımasan harika bir eksi de görürdün. Bu hafta göreceğiz inşallah
Canım çok sevindim tartı fotonu atabilir misin lütfenNasıl diyetisyen ama
Ölçü almak büyük motivasyon sağlıyor
Insallah canim 65 leri goreyim insallahSenin adına çok sevindim
Daim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?