- 18 Mart 2018
- 30.574
- 121.574
- 598
- 35
Dün iyiydim
Sana guvencim.sonsuzzzzz o kadar guzel.besleniyorsun.ve sporunu yapıyorsun ki dönüşün muhteşem olacakOlsun gelsinde
Arkadaslar kilo almadim yaa regl oncesi dogal olarak ödem oldum üzgün emoji yapmayin lutfen siz uzulunce bende uzuluyorum
Ay uzulmeyelim Fezam yaa mutlu olalim pozitif olalimHemen gidip geri çekeyim
Senin üzüntünü paylaşmak babında şeyetmiştim
Allah kolaylik versinDün iyiydim
Baya bi temizlik yaptık, ütü işini bitirdim, akşam misafir ağırladım, çok yoruldum.
Bu gece ağrıdan düzgün basamadım
Yukarda camlar siliniyor, ben kadını yalnız bırakıp indim
Daha kahvaltı yapmadık, koca bi kupa kahve yaptım içiyorum
Bugün de misafir gelecek
Vuhuuuu
Sana guvencim.sonsuzzzzz o kadar guzel.besleniyorsun.ve sporunu yapıyorsun ki dönüşün muhteşem olacak
İnşallah canımOdemdir cnm.o regl bitiminde eksilirsin
Merhaba canım hoşgeldin sadece sayfa benim adıma oldu elhan kaptanım emeklilik gezisindeİyi günler bende dıyete devam etmek istiyorum arkadaşlar bayramdan önce ara vermiştim buraya
Bır degışıklık oldumu kaptanımız kım bılgı verırmısnz kızlar
İnşallah öyle olur canım. Ama dermansızlik var vücudumda. Bugün kızımı da banyo yaptırdım. Ama resmen elim ayağım tutmaz oldu.kan şekerim düştü desem karnım da toktu halbuki. Gidip çikolata yedim kahveyle. Kendime ancak öyle geldim ama bacaklarim titriyor hala. Aslında bir kadın olarak bu dönemde vucutta neler oluyor iyicr bir anlamak lazım. Magnezyum desteği aldığım için sancım pek olmadı ama bu kollarda bacaklardaki dermansizlik bitirdi beni.Herkesin mazeret durumları şişlik ödem yaptı şişlik geçince daha da zayıf olursun inşallah canım benim
Canım sıcaklardan çok ter kaybetmekten mineral kaybımız oluyor o da ciddi halsizlik yapıyor maden suyu içmeyi ihmal etme. Tabi başka vitamin eksiklikleri de olabilir en son ne zaman baktırdın ?İnşallah öyle olur canım. Ama dermansızlik var vücudumda. Bugün kızımı da banyo yaptırdım. Ama resmen elim ayağım tutmaz oldu.kan şekerim düştü desem karnım da toktu halbuki. Gidip çikolata yedim kahveyle. Kendime ancak öyle geldim ama bacaklarim titriyor hala. Aslında bir kadın olarak bu dönemde vucutta neler oluyor iyicr bir anlamak lazım. Magnezyum desteği aldığım için sancım pek olmadı ama bu kollarda bacaklardaki dermansizlik bitirdi beni.
Ama hazırlıktaaaaaTebrikler canım. Oh kaptanlığı devretme eksisi geldi
Ben şokAma hazırlıktaaaaa
Canım hazırlıktan devam mı listeye girecek misin ?
Yoook sağolun ama ben yapamam kaptanlık daha yeni alışmaya başlıyorum buraya sizlere benden sonraki kişiye geçebilirsinizTebrikler canım. Oh kaptanlığı devretme eksisi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?