Görmediniz mi acaba etiketlemeyi de beceremedimLenaG Mthn83 Sibel_84
İlk tartı fotoğrafını da atıyorum
Bugün pikniğe gittik sabah sekizde altı gibi eve geldik bittim tükendim iki saat uykuyla duruyorum.
Kahvaltı 09.30
Yarım simit bir salatalık yarım domates bir kıl biber
Öğle yemeği yok
Akşam yemeği 17.00
Yarım simit bir salatalık bir domates közlenmiş kırmızı biber patlıcan soğan salatası (4-5) çatal
Ama günü kapatmıyorum daha çünkü acıktım birazdan şeftali ve yeşil erik yerim
2 lt ye yakın su içtim
15 dk spor aletleri yapıldı 15 dk orta hızda voleybol oynandı aileyle, üç yaşında pire gibi oğlumun peşinden koşturdum en az 5000 adım fazlası var eksiği yok. Bugünlük bu kadar (şimdilik) Oğlumu yıkayacağım kendim duşa gireceğim isi pisi üstümüzden atalım birherkese hayırlı akşamlar
dışarıda az esinti başladı. hadi hava alalım dedik. klimayı kapattık pervaneyi açtık oturuyoruz. ben de buzlu dukan birası içtim yineAfiyet olsun keşke beni de soğutsa klimabu saatte salonumda termometre 32.5 gösteriyor bütün gün yandık yandık
afiyet olsun. ama keşke sabaha ve akşama biraz protein ekleseydin canım.LenaG Mthn83 Sibel_84
Bugün pikniğe gittik sabah sekizde altı gibi eve geldik bittim tükendim iki saat uykuyla duruyorum.
Kahvaltı 09.30
Öğle yemeği yok
Akşam yemeği 17.00
Yarım simit bir salatalık bir domates közlenmiş kırmızı biber patlıcan soğan salatası (4-5) çatal
2 lt ye yakın su içtim
15 dk spor aletleri yapıldı 15 dk orta hızda voleybol oynandı aileyle, üç yaşında pire gibi oğlumun peşinden koşturdum en az 5000 adım fazlası var eksiği yok. Bugünlük bu kadar (şimdilik) Oğlumu yıkayacağım kendim duşa gireceğim isi pisi üstümüzden atalım birherkese hayırlı akşamlar
Bugün pikniğe gittik aslında canım ızgara tavuk vardı ama ben tavuk et yemediğim için bugünlük böyle olduafiyet olsun. ama keşke sabaha ve akşama biraz protein ekleseydin canım.
Afiyet olsun canım hiç yumurta,et grubu,süt grubu yok menünde onları da eklersen çok daha dengeli olurLenaG Mthn83 Sibel_84
Kahvaltı 09.30
Öğle yemeği yok
Akşam yemeği 17.00
2 lt ye yakın su içtim
İyi akşamlar canım afiyet olsunHerkese iyi akşamlar arkadaşlar
14.07.2024
11.00 sade kahve 2 bardak su
12.00 iki yumurtalı omlet 3 sivri biber 7 zeytin lor peyniri 1 dilim ekmek 3 çeri domates
15 00 1 avuç fıstık
18.00 1 adet tavuk baget 3 kaşık makarna
Spor
40 dakika yüzdüm 5693 adım attım
2 5 litre su içtim
LenaG A Asya89 Mthn83
Bizde klima yokdışarıda az esinti başladı. hadi hava alalım dedik. klimayı kapattık pervaneyi açtık oturuyoruz. ben de buzlu dukan birası içtim yine
Benim burcum da akrep. Su grubu fala deyince direkt burçlar geldi aklima. Tıbbi nebevi'de sadece balgami, soldavi gibi 4 çeşit mizaç var sanıyordum ben de. Peki böyle bir durumda benim nelere dikkst etmem lazım?onları da içine alıyor. tıbbi nebevide var. mesela burç olarak yengeç, balık ve akrep burçlarının mizacı sudur. yani balgami mizaç oluyor. nemli ve soğuk mizaç
LenaG Mthn83
İyi akşamlar. 14 Temmuz Pazar menüsü
Kahvaltı 10.30
4-5 yk dolusu maydanozlu menemen
4 tane zeytin
3-4 tane kaşar (parmak bogumu kadar)
2-3 kaşık yoğurt
1,5 dilim tb ekmeği
Ara öğün 14.00 civarı
2 lokma sabahki menemen
1 zeytin
1 parça yaprak peynir (tam oran veremiyorum çok azdı)
Yarım kase çorba
İkinci ara öğün 15.15
1 salatalık
5 kuruyemiş
Akşam 17.30
7-8 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
18.00 civarı
1 dilim meyve muhallebili tart
45 dk evde yürüyüş egzersizi (
3 litre su
Gün içinde 4-5 cay bardağıyla şekersiz çay içtim. Bu kadar içmiyordum ama birkaç gündür böyle oluyor. İki gündür rahat uyuyamıyorum. Gün içinde de yemek hazırlığı vs yoruyor beni. Bütün yorgunluğa rağmen 45 dk egzersizimi yaptım. Ayaklarım kırılmış gibi ağrıyor. Yıkılmadım ama bir çömme ihtiyacı hissediyorum
canım dukan birası veyaİyi akşamlar canım afiyet olsun
Sporun yine çok güzel
Bizde klima yokkirada olunca almak istemedik tavan pervanesiyle idare ediyoruz. Valla ben de dayanamadım 1 bardak buzlu kola zero içtim
her mizacın beslenmesi ayrı tabi. bununla ilgili kitaplar var canım.Benim burcum da akrep. Su grubu fala deyince direkt burçlar geldi aklima. Tıbbi nebevi'de sadece balgami, soldavi gibi 4 çeşit mizaç var sanıyordum ben de. Peki böyle bir durumda benim nelere dikkst etmem lazım?
Ben de ayın evlerine göre beslenme biçimini öğrendim yakın zamanda. Arastirip okumaya çalışıyorum mümkün mertebe. Ama sonra diyorum acaba yanlış bir yol mudur bu? Hem bilimsel hem dini açıdan da açıklamalar var aslında. Mesela peygambrr efendimizin her ayın 13-4-15.gunleri oruç tutması gibi. Dolunay zamanı yani. Okuduğum kaynaklar da dolunay evresinde 2-3 günlük detokslar öneriyorlar mesela. Ama yine de kendimi yanlış yolda mıyım diye sorgularken buluyorum tabi
Bugün menü paylaşmicam kötü çünkü@tomrs
Ellssa
@Asenr snmz
@defneefe17
60kiloyum
LenaG
yosunlupapatya
Kızlar haftasonu diye kendimizi birakmiyoruz. Salı günü tartı var ona göre.
Mavi ı takımın kızları halen daha bildirim yapmayanlar var.
her mizacın beslenmesi ayrı tabi. bununla ilgili kitaplar var canım.
evet o dönemde detokslar öneriliyor. çünkü dolunayla birlikte ay küçülmeye başladığı için vücut daha hızlı kilo kaybına uğruyor. peygamber efendimizin de o dönemde oruçları sağlık içindir. arınmadır, dinlenmedir diye düşünüyorum. manevi yönü en başta tabi.
İnşallah istediğin gibi olur. Dilediğin puanı alırsındaha önce girmiştim de hiç soruları yetiştirememiştim. Bugün hepsini yaptım çok şükür fena geçmedi benim baş belam matematikte zorlandım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?