Canim ben yazilari surekli takip edemedim anlatmis ve ben kaçırmış olabilirimTartıda 2.300 Gr fazla çıktım ne kadar dikkat etsemde olmuyor bu şişlik ödem ağrılar beni yoruyor ve yıpratıyor artık
Kendime güvenim yavaş yavaş bitiyor kendimle yiyecekler ile mücadele ediyorum ama gece ağrıları şişlikler ve sonuç bu oluyor
Yorulduğumu hissediyorum
schar marka glutensiz unla canım, yine nişasta bazlı bir un aslındaglutensiz hangi unla yaptın canım?
sağol bitanemmE büyür tabi çokmuş çünkü yapacakların. Kolaylıklar diliyorum
sağol bitanemm, reglin yakın mı o iştahını açmış olabilir miAfiyet olsun bugün karnım hiç doymuyor benim de nedense
günaydın kaptanımmGünaydın hayırlı sabahlar
Evet canım attığım takım listesindeki kaptanınla devam ediyorsun. Kırmızı takımdasın kaptanın Cakinin Gelini
kaptanm yeni ogrendim seni ekliyorum
Kaptanım hıc gıremedım haftasonu gercekten delı gıbı yogundum
Afiyet olsunPazar menüm
11:00
Tost ekmrğinden kaşarlı tost
3 zeytin
Acıcık ekmek arası ceviz
Salatalık
13:30
2 dilim karpuz
15:00
Kocaman kase kelle paça
1 çatal mercimekli bulgur pilavı
Salatalık domates
unutmabenicicegi LenaG
Günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
GünayydınnnGünaydın
Canım sen bir dr a görünmelisin bu konuda rahatsızlığın var dr sana daha etkin bir ödem atıcı yazabilir benim kv dizlerinde sorun var mesela ayakları hep şiş dr görür görmez ooo çok ödem var müdahale etmek lazım deyip ilaç yazmıştı düzenli kullanıyor onu baya faydasını gördü.Tartıda 2.300 Gr fazla çıktım ne kadar dikkat etsemde olmuyor bu şişlik ödem ağrılar beni yoruyor ve yıpratıyor artık
Kendime güvenim yavaş yavaş bitiyor kendimle yiyecekler ile mücadele ediyorum ama gece ağrıları şişlikler ve sonuç bu oluyor
Yorulduğumu hissediyorum
Günaydın kırmızılı kaptanımGünaydın Kızlar
Günaydın çiçek kadıngünaydınnn
Günaydın canımGünaydın canlar
Afiyet olsun kahvaltı sağlam da sonra bişi yememişsin ki akşam acıkmadın mı ?7 temmuz menüm
Yarım simit, salatalık
Bir dilim ekmek
2 Kk peynir 3 çeşit peynir,
patates kızartması 4 tane ,
Öğlen bir avuç fıstık, 5 erik , bir mısır
Cakinin Gelini Elhan
Afiyet olsunGünaydın
Menü
Sabah 9
Omlet
Beyaz peynir
Domates, salatalık, kuru soğan, biber
1 tatlı kaşığı bal (zencefil ve zerdeçallı)
2 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
Ara 13-14
1 kupa sütlü kahve
Akşam 17
Karışık kebap
Salata
Ayran
Su 3 litre+
Adım: 8898Cakinin Gelini
Günaydın canımgunaydın kızlarrrr
Günaydın canımGunaydın
Tamam İnşallah canımAfiyet olsunkız bu sıcakta nasıl içtin kelle paça
Günaydın canım
Günayydınnn
Canım sen bir dr a görünmelisin bu konuda rahatsızlığın var dr sana daha etkin bir ödem atıcı yazabilir benim kv dizlerinde sorun var mesela ayakları hep şiş dr görür görmez ooo çok ödem var müdahale etmek lazım deyip ilaç yazmıştı düzenli kullanıyor onu baya faydasını gördü.
Günaydın kırmızılı kaptanım
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
Afiyet olsun kahvaltı sağlam da sonra bişi yememişsin ki akşam acıkmadın mı ?
Afiyet olsun
Günaydın canım
Günaydın canım
gunaydın kaptanım ıyı haftalarAfiyet olsunkız bu sıcakta nasıl içtin kelle paça
Günaydın canım
Günayydınnn
Canım sen bir dr a görünmelisin bu konuda rahatsızlığın var dr sana daha etkin bir ödem atıcı yazabilir benim kv dizlerinde sorun var mesela ayakları hep şiş dr görür görmez ooo çok ödem var müdahale etmek lazım deyip ilaç yazmıştı düzenli kullanıyor onu baya faydasını gördü.
Günaydın kırmızılı kaptanım
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım
Afiyet olsun kahvaltı sağlam da sonra bişi yememişsin ki akşam acıkmadın mı ?
Afiyet olsun
Günaydın canım
Günaydın canım
Benim de var. Kendime bir ödül günü yapıcam. Biraz eksileri göreyim de. Karnabahardan ben yapmıştım aynı tadı vermemiştiYaiğköfteye değişik bir zaafım var geçen gün saat geç olmuştu kendimi tuttum ama özlemiştimkısır için bol yeşillikli yapsan yenir bence birde karnabahrdan yapıyorlar onu merak ediyorum bende
Allah şifa versin inşallahTamam İnşallah canımDua eder dua beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?