- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Ellerine sağlıkLİG SIRALAMASI 06.07.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 62.45 Ellssa 72.40 @uranus35 61.25 @zensim 71.50 @tomrs 63.60 @Mthn83 72.40 @Azmet5255 64.45 @sibel_84 74.25 @Makaron23 65.30 @medine66 76.50 @malahit 64.40 gezegenfeza 77.70 @Asenr snmz 67.25 @defneefe17 75.15 @Nergis 35 67.90 @_ASTRAL_ 77.50 @Lonely single girl 67.20 @trueliving_ 69.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO unutmabenicicegi 80.85 Cakinin Gelini 94 A Asya89 84.30 LenaG 95.50 Hallederiz 87.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Leyl35 56.70
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda (06. 07. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Eşim deyil çok şükür ama eşimide etkisi altına almıştı uzunca bir zaman, hatta bütün herkesiBenim eşim boyleydi herkesten uzaklastiriyordu beni... O öyle bu böyle,sen sevilen bir insan değilsin sevilsen arkadasin olurdu,zayifladinda noldu kiloluda guzeldin(bu iltifat degil) bilmem ne.... Psikolojik baskı...
70 ler liginde son sırada olmam gerekiyorLİG SIRALAMASI 06.07.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @Jasminium84 62.45 Ellssa 72.40 @uranus35 61.25 @zensim 71.50 @tomrs 63.60 @Mthn83 72.40 @Azmet5255 64.45 @sibel_84 74.25 @Makaron23 65.30 @medine66 76.50 @malahit 64.40 gezegenfeza 77.70 @Asenr snmz 67.25 @defneefe17 75.15 @Nergis 35 67.90 @_ASTRAL_ 77.50 @Lonely single girl 67.20 @trueliving_ 69.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO unutmabenicicegi 80.85 Cakinin Gelini 94 A Asya89 84.30 LenaG 95.50 Hallederiz 87.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Leyl35 56.70
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda (06. 07. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
Mavi takım
@medine66
@Jasminium84
@Asenr snmz
@Makaron23
Ellssa
@zensim
Kızlar sizlere ve kendime güveniyorum umarım güzel sonuçlar gelecek pes etmek bırakmak yok inşallah
Kuzum ben bu hafta müsaitim diye gelmiştim ama hiçbir yere eklememişsin beni yaMasterfit 123. Etap Takım Listesi
Yeni takımlarımız kurulmuştur. Herkese başarılar bol eksiler dilerim
KIRMIZI TAKIM 06.07. 09.07. FarkCakinin Gelini Kırmızı Kaptan 94 @_ASTRAL_ 77.50 @Azmet5255 64.45 @tomrs 63.60 @Nergis 35 67.90 @trueliving_ 69.80 A Asya89 84.30 @sibel_84 74.25 MAVİ TAKIM unutmabenicicegi Mavi Kaptan 80.85 @medine66 76.50 @Jasminium84 62.45 @Asenr snmz 67.25 @Makaron23 65.30 Ellssa 72.40 @zensim 71.50 @defneefe17 75.15 HAZIRLIK gezegenfeza 77.70 @Leyl35 56.70 @60kiloyum 88.90 @Mthn83 72.40 LenaG 95.50 @malahit 64.40
Kek dışında hiç bir sorun yok canım o da zaten sadece bir dilimBugün menüm
10:00
1 dilim ev keki
1 fincan kahve
12:00
Sahanda yumurta
Az deri peyniri
Siyah zeytin
4 dilimekmek
Soğan biber domates salatalık
15:00
1 kase paça
Bikaçtane yaprak sarma
2 lokmalık ekmek
Tam menü saati bitti derken
17:00
1 dilim karpuz
@unutmabenicicegiiLenaG
Kesinlikle katılıyorum. Ben açık kalp ameliyatı olduktan sonra ziyarete gelen arkadaşım minnacık kedi getirmişti. Dedim nasıl bakarım bu küçücük derken canım oldu. O hatırlamak istemediğiö ağrıları minik kedi ile atlattım. Ağrı kesici kullanöa demişti dr. Tam ameliyat bölgeme turmanıyor orda mırlayarak yatıyordu. Telaş ettik önce zarar olurmu diye. Meğer mucizevi etkisi olurmış. Allah gönderdi en ihtiyaç olduğum zaman. Şimdi kocaman oldu maşallah. Arada gelir kucağıma. Hala minik mayam derimDr Mehmet portakal fibromiyalji hastalarına kedi besleyin kedi evlat edinin diye paylaşım yapmış
Ama ben biraz korkuyorum aslında önceden daha çok korkuyordum ama oğlum için bu korkumu yendim
Bakımını yapabilir miyim eşim kabul eder mi bilmiyorum ama hastalıklar üzerine çok fazla faydası varmış
Eğer ağrılarınız varsa yada rahatsızlıklarınız kedi evlat edinin derim tabi güveniyor iseniz kendinize
Canım satın alma sahiplen lütfen. Barınaklar vardır mutlakaBenim çocuklarda aşırı kedi seviyorlar eve almamızı istiyorlar.
çocuklarımın 3ü beş yaş altı kediye zarar verirler mi diye çok korkuyorum
Ayrıca kedi köpeğe alerjim son 2 yılda çıkmış
Eşim çok seviyor
Birde burda kedi almak çok maliyetli veterineri pasaportu derken 2 bin Euro’yu geçiyor masrafı.
Umarım alırsın canım. Neden dahaönce almadım dersinBen sokak kedisi evlat edinmeyi düşünürüm ama eşim hiç istemiyor çok seviyor ama aşırı şekilde titiz öyle böyle değil bakamayız vs diyor ben korkuyorum biraz uzaylı gibiler
Bakımı zor bir hayvan değilBen sokak kedisi evlat edinmeyi düşünürüm ama eşim hiç istemiyor çok seviyor ama aşırı şekilde titiz öyle böyle değil bakamayız vs diyor ben korkuyorum biraz uzaylı gibiler
Eşimin ikna olması lazım bakamazsak günah olur diyorKesinlikle katılıyorum. Ben açık kalp ameliyatı olduktan sonra ziyarete gelen arkadaşım minnacık kedi getirmişti. Dedim nasıl bakarım bu küçücük derken canım oldu. O hatırlamak istemediğiö ağrıları minik kedi ile atlattım. Ağrı kesici kullanöa demişti dr. Tam ameliyat bölgeme turmanıyor orda mırlayarak yatıyordu. Telaş ettik önce zarar olurmu diye. Meğer mucizevi etkisi olurmış. Allah gönderdi en ihtiyaç olduğum zaman. Şimdi kocaman oldu maşallah. Arada gelir kucağıma. Hala minik mayam derim
Canım satın alma sahiplen lütfen. Barınaklar vardır mutlaka
Bende de vardı o alerji. Şimdi eseri bile yok. Bağışıklık sistemi ona göre davranıyor ne mıazzam dimi.
Umarım alırsın canım. Neden dahaönce almadım dersin
Oda doğru canım çünkü bazı vitaminleri emme ihtimalleri oluyorO demir eksikliğne iyi geliyor yada kan yapıcı diye biliyorum
Apayrı yaşam doğal ürünlerden apaixirium (bikaç çeşit yağ ve pekmez var) götürdüm, sabah akşam birer tatlı kaşığı içiyordu.
Geçen doktoru başucunda görüp sormuş, eminim faydalıdır ama belki bizim verdiklerimizin etkisini götürüyordur, bir müddet kullanma demiş.
Tamam dedim, öyle olsun ki, biz yapıyoruz, siz bozuyorsunuz olmasın
Hemde ne titiz hiç sorma canımBakımı zor bir hayvan değil
Eşin aşırı titizse çok zor. Çünkü ister istemez kıl tüy olacak.
Burda yabancı bir aile var ev kedi köpek dolukadının çocukları bina önünde kendi kendine oynarlar o günde kaç kez köpek gezdirmeye çıkar
Geçen şapkasında bile tüy vardı.
Çok iyi bir kadın kibar
köpekleri küçük cins uzun tüylüler, onun için kedilerin günahını almayayım muhtemelen köpeklerinde tüyleridir
Gözünden kaçmıştır. En sonKuzum ben bu hafta müsaitim diye gelmiştim ama hiçbir yere eklememişsin beni ya
Valla çok doğru, az insan çok huzurİyiki bu grup var gerçekten birbirimizi tanımadan görmeden abla kardeş olduk ve kendi kardeşinle bile konuşamadık larimizi burada konusup bilgi alisverisi yapıyoruz dualarımızı eksik etmiyoruz
Bende sizler gibiyim eskiden aman o darilmasin bu yanlış anlamasın derken kimse beni anlayıp bi teşekkürü bile çok.gorduler artık benimde hayatimda 1 kardesim annem be kızım kızım dert ortağım psikologum benim
Benim eşimin bile lafı vardır AZ INSAN COK HUZUR
Eline emeğine sağlık canım benim
Ben bugün değişik bir şey yaptım
Hubiskus yeşil çay mısır püsküllü biberiye karanfil bir kaç tane de kırmızı erik koydum lezzet versin diye
Hayırlı olsun kaptanım
6 tane varDr Mehmet portakal fibromiyalji hastalarına kedi besleyin kedi evlat edinin diye paylaşım yapmış
Ama ben biraz korkuyorum aslında önceden daha çok korkuyordum ama oğlum için bu korkumu yendim
Bakımını yapabilir miyim eşim kabul eder mi bilmiyorum ama hastalıklar üzerine çok fazla faydası varmış
Eğer ağrılarınız varsa yada rahatsızlıklarınız kedi evlat edinin derim tabi güveniyor iseniz kendinize
Maşallah canım6 tane var
Kim bu bu kadar müsait değilim diyemeyeceğiniz biri miValla çok doğru, az insan çok huzur
Dün oğlumu aramış, bugün için yanına geleceğiz, bir isteğin varmı diye
Şu saat olmuş hala gitmemiş, onlar gidecek diye kız arkadaşını iptal etti çocuk
Gelde delirme
Zaten moralim bozuk, cık cık cık
Kan grubun neAkşam birşey yemeyeceğim çok açlık cekersem yoğurt yerim (bu arada yoğurt süt peynir hiç sevmiyorum tüketemiyorum) zorla yiyorum
Canımcım geriye dönük baktım 2 hafta izin istemişsin geçen hafta takımdaydın yanlışlıkla o yüzden koymadım istiyorsan seve seve kırmızı takıma alırız seniKuzum ben bu hafta müsaitim diye gelmiştim ama hiçbir yere eklememişsin beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?