- 31 Ekim 2013
- 21.349
- 71.569
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AB Rh +Kan grubun ne
OhoooDr Mehmet portakal fibromiyalji hastalarına kedi besleyin kedi evlat edinin diye paylaşım yapmış
Ama ben biraz korkuyorum aslında önceden daha çok korkuyordum ama oğlum için bu korkumu yendim
Bakımını yapabilir miyim eşim kabul eder mi bilmiyorum ama hastalıklar üzerine çok fazla faydası varmış
Eğer ağrılarınız varsa yada rahatsızlıklarınız kedi evlat edinin derim tabi güveniyor iseniz kendinize
Yaa ne güzelOhooo
Sayfadakilerin çoğu kedi annesi, ben babaannesi, iki kedi torunum var
Bu hafta sınav haftam ya canım biraz yükleneyim dedim konulara tekrar falan yapayım o yüzden takımlara girmedim hazırlıktayım pek giremeyebilirim dedim ama dayanamam arada bakarımLenaG çiçeğimmm, ben ne kaçırdım nereye gidiyorsun
İlkini 800, ikinciyi 400 Euro’ya aldıkBenim çocuklarda aşırı kedi seviyorlar eve almamızı istiyorlar.
çocuklarımın 3ü beş yaş altı kediye zarar verirler mi diye çok korkuyorum
Ayrıca kedi köpeğe alerjim son 2 yılda çıkmış
Eşim çok seviyor
Birde burda kedi almak çok maliyetli veterineri pasaportu derken 2 bin Euro’yu geçiyor masrafı.
Sana şöyle söyleyeyim benim ilk göz ağrım kedim 10 yaşında beni çok hüngür hıçkırık ağlarken gördü öyle anlarda önce gelip yüzümü inceler özellikle gelip kucağıma çıkar patisini de yanağıma koyardı. Öyle yapınca daha çok duygulanır daha çok ağlardım. Bazen üst üste hapşırıyorum gözümden yaş akıyor onu görünce bile ağlıyorum sanıp hemen nerde olsa koşar yüzüme bakar ağlıyor muyum diye. Bakar ağlamıyorum döner yatar yine yerine.Öyle de hisli canlılardır.Yaa ne güzel
Eşimin abisinin hanımıKim bu bu kadar müsait değilim diyemeyeceğiniz biri mi
Rabbim zihin açıklığı versin, gönlüne göre olsun herşeyBu hafta sınav haftam ya canım biraz yükleneyim dedim konulara tekrar falan yapayım o yüzden takımlara girmedim hazırlıktayım pek giremeyebilirim dedim ama dayanamam arada bakarım
Gider miyim hiç daha çıtır ligine geçeceğim
Teşekkürler canımEki Görüntüle 3448587
Ne güzel, çeşitli yiyebiliyorsun
Listene sevdiklerini eklersin, sen rahat, kanın rahat, vücut rahat
Yaa hayvanlar çok baska canlilar insanlardan bile merhametli bazenSana şöyle söyleyeyim benim ilk göz ağrım kedim 10 yaşında beni çok hüngür hıçkırık ağlarken gördü öyle anlarda önce gelip yüzümü inceler özellikle gelip kucağıma çıkar patisini de yanağıma koyardı. Öyle yapınca daha çok duygulanır daha çok ağlardım. Bazen üst üste hapşırıyorum gözümden yaş akıyor onu görünce bile ağlıyorum sanıp hemen nerde olsa koşar yüzüme bakar ağlıyor muyum diye. Bakar ağlamıyorum döner yatar yine yerine.Öyle de hisli canlılardır.
Eltin yani neyse hiç canını sıkma canım görmezden gel dış kapının dış mandalı kardeş değil anne vs değilEşimin abisinin hanımı
Çocuk amcasına yazmış gelecekmisiniz diye, okumuş, cevap yok
Haaaa ohhhhh içim rahatladı, sen olmazsan kim çiçek kadın diyecek banaBu hafta sınav haftam ya canım biraz yükleneyim dedim konulara tekrar falan yapayım o yüzden takımlara girmedim hazırlıktayım pek giremeyebilirim dedim ama dayanamam arada bakarım
Gider miyim hiç daha çıtır ligine geçeceğim
KIRMIZI TAKIM
Nergis 35
@_ASTRAL_
@Azmet5255
@trueliving_
@tomrs
@Asya89
@sibel_84
Kızlar iyi akşamlar.
Bu hafta sizlerle birlikte asıl şimdi başlıyoruz, önümüzdeki hafta için çok umutluyum ve başaracağımızı biliyorum.
Hiçbirşey için geç sayılmaz. ❤
Valla çok doğru, az insan çok huzur
Dün oğlumu aramış, bugün için yanına geleceğiz, bir isteğin varmı diye
Şu saat olmuş hala gitmemiş, onlar gidecek diye kız arkadaşını iptal etti çocuk
Gelde delirme
Zaten moralim bozuk, cık cık cık
Ayyy hiç sevmediğim bir şey madem aramışsın zamanında git o çocuğun zaten morale ihtiyacı var şimdi ne uzuluyordurEşimin abisinin hanımı
Çocuk amcasına yazmış gelecekmisiniz diye, okumuş, cevap yok
Haaaa ohhhhh içim rahatladı, sen olmazsan kim çiçek kadın diyecek bana