- 8 Şubat 2017
- 2.011
- 9.402
- 158
Etiketlemeyi bile ilk geldiğimde sen öğrettin kaptanım yapabilirmiyim ondan korktum herkesi tek tek ya unutursam çok teknolojik değilim ya ondanCanım takım seçmelerini yapmamız gerekiyor neden kaptanlıktan korktun kiii çok da güzel itici kuvvet oluyor
Estağfurullah canım ellerine sağlıkDoğru sıralama bu şekilde canlarım benim kafa gitmiş karışık yapmışım
LİG SIRALAMASI 06.07.2024
60' LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @uranus35 61.25 zensim 71.50 Jasminium84 62.45 Ellssa 72.40 tomrs 63.60 @Mthn83 72.40 @malahit 64.40 sibel_84 74.25 Azmet5255 64.45 @defneefe17 75.15 Makaron23 65.30 I Ilyusa 76.50 @Lonely single girl 67.20 _ASTRAL_ 77.50 Asenr snmz 67.25 @gezegenfeza 77.70 Nergis 35 67.90 trueliving_ 69.80
80' LER LİGİ KİLO 90'LAR LİGİ KİLO unutmabenicicegi 80.85 Cakinin Gelini 94 A Asya89 84.30 LenaG 95.50 @Hallederiz 87.70
ALTIN LİG KİLO ÇITIRLAR LİGİ KİLO @Leyl35 56.70
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz bildirmenizi rica ederim.
Lig tablosu etap sonunda (06. 07. 2024) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır.
İyi fikir ben de yapimBen de ananas kabugu,kiraz sapi ile sade dökme yesilcay demleyip soğutuyorum dolapta
İcine maden suyu ekleyip iciyorum nefis oluyor
70 dedim zaten. Her hafta 500 gr gitse 2 kilo olur 3 Temmuzda. Aboo 2.4 yine gitmez.Gel gaza işte ne güzel büyük hedef koy
bir kağıda takımını not alırsın birşeycik olmazEtiketlemeyi bile ilk geldiğimde sen öğrettin kaptanım yapabilirmiyim ondan korktum herkesi tek tek ya unutursam çok teknolojik değilim ya ondan
Tamam kaptanım olayım o vakit başka ne yapıcam söylersinizbir kağıda takımını not alırsın birşeycik olmaz
Tamam canım şimdi bir mavi takım kaptanı seçTamam kaptanım olayım o vakit başka ne yapıcam söylersiniz
Ben 70 dedimValla canım bu gün regl oldum. Bu iştahla giderse o hedefi tutturmam imkansız artıya geçeceğim diye stres yapıyorum. Senin ay sonu hedefin kaç
Sakin ol şampiyonGaza getirdiysem ne mutlu bana yarış başlasın o zaman
Herşeyin ilki vardır canım. Çok kolay öğrenirsinEtiketlemeyi bile ilk geldiğimde sen öğrettin kaptanım yapabilirmiyim ondan korktum herkesi tek tek ya unutursam çok teknolojik değilim ya ondan
İnanın herkes öğrenir ama ben öğrenemem o kadar basmıyor kafamHerşeyin ilki vardır canım. Çok kolay öğrenirsin
Bu cümleyi mavi kaptan olur musun diye tamamla mesela
Canım benim takımn menülerine seni etiketleyecek menülerini yorumlayacaksın ve motive edici cümlelerde arada kurabilirsin takımı azimledirmek adınaİnanın herkes öğrenir ama ben öğrenemem o kadar basmıyor kafam
Bu cümleyi mavi kaptan olur musun diye tamamla mesela
Tamam kaptanım inşallah hiçbir arkadaşı hiçbir menüyü kaçırmam☺Canım benim takımn menülerine seni etiketleyecek menülerini yorumlayacaksın ve motive edici cümlelerde arada kurabilirsin takımı azimledirmek adına
Olurum tâbi seve seve
Namaza duracaktim canım abdest aldım durmadan bakayım dedimunutmabenicicegi ses verir misin
Ooo çok güzel gelmiş bile. Şimdi seçmelere başlayında menümü payşaşayımOlurum tâbi seve seve
O zaman kıl gel bekleriz. Ben kıldım bileNamaza duracaktim canım abdest aldım durmadan bakayım dedim
Tamam canım kırmızı takımın kaptanı seçsin ben geliyorumO zaman kıl gel bekleriz. Ben kıldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?