Yedim ama çok yemedimAfiyet olsun canım
Bir avuç kuruyemişi almadın dimi
Fasulyemi
Çok güzel menü. Afiyet olsun. Menü saatlerini de alabilir miyim
Çok güzel afiyet olsun canım
Sakın yeme bu saatten sonra. Afiyet olsun canım. Götürsün seni sabaha kadar
Korktuğum gibi olmamış. Afiyet olsun yarın telafi edersin
Çok güzel afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Günaydın canımGünaydın
Bugün kafadan kurmalarim ve kuruntularimla uyandım canım sıkkın
Diyet planida yapmadım herşey olabilir
Günaydın canım arife günü kaptaniçeme yazmışsın takımlar oluşturulduktan sonra gördüm kusura bakma
Son kilolar çabuk gider. Umutsuzluğa kapılma bence. Sen başarırsın sana güveniyorumEllssa kapttanim haftalık hedefim 72 olsun. Yarına kadar dusemeyecegim o kilayo
Günaydın senin de mübarek olsunGünaydınlar hanımlar geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Airfriyerda da yapılır bende yok o yüzden sebzeleri dilimleyip zeytinyağ, sarımsak ve baharatlarla harmanlayıp fırına atıyorum. Bence çok lezzetli oluyor yoğurtla karıştırıp kızartma gibi yeniyor.Insallah canim. Bu firinda kabak patlicani annem de firinda yapsa keske. Kabagi patlicani sogan salcayla sote yPiyor boyle yumusak oluyor kabak yemegi patlican yemegi guya. Ama sevmiyorum
Gerçekten hiç güzel değil. Ordan kaç kez çikolata geldi ve bi tanesini bile bitiremedim. Şekli kutusu süslü püslü çikolatayı ısırınca hepsi dolgulu şeyler. Hiç sevmem dolgulu çikolata ben. Çok şekerli çok yağlı geliyor bana da.Belçika olmasın
Hiçte güzel deyil, yağ yiyormuşum gibi
Estağfurullah canım benim vardır bir hayır belki cozutacaktım çok böylelikle frenlemiş olurumGünaydın canım
Yok yok o kuruntulara uymuyoruz iyi şeyler düşünüyoruz, iyi olanı çağırıyoruz
Günaydın canım arife günü kaptaniçeme yazmışsın takımlar oluşturulduktan sonra gördüm kusura bakma
Teşekkür ederim kaptanımÇok sevindim canım
Başarı seninle olsun
Canım sen isviçrede misinBelçika olmasın
Hiçte güzel deyil, yağ yiyormuşum gibi
2 YK kaşığı ablamDondurma haricinde güzel menun canım yalnız 2 tl fasulye yi.merak ettim hep benim klavye mi hata yapacak
Günaydın canim
Günaydın hayırdır canim
Canım firinla aynı mantık çalışması adam çiğ yiyin diyorKizlar bakin airfryer lar la ilgili
Çeyrek simit 1 dlm peynir 3 zeytin taze nane çaySisssst fururum sakın ha
Günaydın canımGünaydın hanımlar herkese
Tatil bitti yeni hafta başladı. İşe başlayanlara kolaylıklar diliyorum. Sabah kızım çişini tutamamış parkeye yapmış sabah sabah çiş temizleyerek güne başladım. Güne puanım şimdiden 10
Menü çok güzel dicektim akşam menü saati çok feci gözüme battı. Bugün telafi edeceğini biliyorum. Afiyet olsun canımCanlar dünkü menümü yazayım misafirim var 23 Haziran
Kahvaltı 11 de
Salatalık,iki dilim ekmek,kk dan biraz fazla peynir, 5yesil zeytin, 3yk melemen,
Arada.
Bir şeftali,iki kayısı erik, bir dilim karpuz,
Öğle sonrası kahve yani bitter çikolata,
Bir avuç ay çekirdeği
Akşam dokuza doğru
3 adet et köfte ince ekmek arası yedim
Elhan , Ellssa
Bol kazançlı bir hafta seni bekliyor o haldeGünaydın hanımlar herkese
Tatil bitti yeni hafta başladı. İşe başlayanlara kolaylıklar diliyorum. Sabah kızım çişini tutamamış parkeye yapmış sabah sabah çiş temizleyerek güne başladım. Güne puanım şimdiden 10
Olur bazen öyle. Hayat sürprizlerle dolu. Bazen iyi bazen kötü.2 YK kaşığı ablam
Valla yakın sandiklarimi uzak olduğunu fark ettim. Kör sağır davrandiklarimi gözüm gördü kulağım duydu sonunda
Canım firinla aynı mantık çalışması adam çiğ yiyin diyor
Çeyrek simit 1 dlm peynir 3 zeytin taze nane çay
Şöyle de canım : Bu yaşadıklarımı aldım,kabul ettim,bıraktım gittiler... Özellikle kabul ettim diyebilmek kısmı biraz sancılı oluyor ama sonra çok hafifliyorsun2 YK kaşığı ablam
Valla yakın sandiklarimi uzak olduğunu fark ettim. Kör sağır davrandiklarimi gözüm gördü kulağım duydu sonunda
Canım firinla aynı mantık çalışması adam çiğ yiyin diyor
Çeyrek simit 1 dlm peynir 3 zeytin taze nane çay
Ama gerçekten. Öğrendiğim iyi oldu canım. Teşekkür ederimNeden biliyor musun asıl problem bakliyatin suyunda o yüzdenben de yemegini yemem hic,haslayip buzluga atar cikarir yogurda karistirir salataya eklerim
Ay yaa çok şekerlerGünaydın kızlar
Gece kıvırcık marulu suya koymuştuk büyümeye devam ediyormuş öyle diye sabah mutfağa bir gittim su dökülmüş marul yok meğer benim patililer top yapmışlar salonda oyun oynuyormuş kendisiyle
Günaydın çok teşekkürler sağolGünaydın senin de mübarek olsun
Yeni hafta hepimize hayırlı olsunSevgili kırmızı takımımbayram sonrası güzel kilolar vereceğimiz bir hafta olsun inşallah düzenli menü ve spor paylaşın lütfen ne kadar aktif olursak o kadar kilo verebiliyoruz
LenaG
@serap911
@Asenr snmz
@Nergis 35
@HuzuRRR
@Makaron23
@trueliving_
sara_28
@defneefe17
@Cakinin Gelini
@Azmet5255
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?