Tamam ben varım gitsin ödemleerrrOlabilir canımLenaG De isrerse yarış yapabiliriz
Ne yarışı hemen geliyorumTamam ben varım gitsin ödemleerrr
Ödem atma yarışları hadi katıl sendeNe yarışı hemen geliyorum
Geçen hafta ve bugün tartım yok ayın 11i salı günü tartı görseli paylaşmıştım yeni olduğum için salı günü tartı görseli paylaşmamı istemiştiniz az önce o görseli tekrar ekledim haziran 11 salı gününe ait görseliCanım geçen hafta ve bugün tartın varmı
Ben göremedim. Bide sen kontrol eder misin.
Atalım valla bende puf poğaça gibi hissediyorum kendimiÖdem atma yarışları hadi katıl sende
Ödem atma yarışı canım sende katılNe yarışı hemen geliyorum
Aynen bende öyleAtalım valla bende puf poğaça gibi hissediyorum kendimiheryerim şiş
Listeyide buldumCanım geçen hafta ve bugün tartın varmı
Ben göremedim. Bide sen kontrol eder misin.
Kaptanım
Teşekkür ederim canımEki Görüntüle 3442946
Asenr snmz bayram hedefine ulaştığın için bu kupayı kazandın. Başarılarının devamını diliyorum
Kolay gelsinHaftasonu sınavlarım var canım olmayım yine
Akşam alıntı yapıp etiket yaparsınHerşeye rağmen devam ediyoruz. Haziran hedefimi tutturabilirim umarım. O zaman gelsin menü
9:30
1 kase kayısı
12:00
Deri peyniri
9 zeytin
Tadımlık tava yumurta
Az tereyağı az turunç reçeli (tek sürümlük yani)
Pide (yarım kadar oldu toplam)
Domates salatalık kuru soğan biber
16:00
Kahve yanında minik kek (ev yapımı)
Bugün biter
Elhan
Eee kim olcak kaptan. Çok erken mi oldu menü
Cumartesi günleri fotolu tartı salı günü sadece rakam paylaşabilirsin. O zaman basladigin için salı foto istenmiştirGeçen hafta ve bugün tartım yok ayın 11i salı günü tartı görseli paylaşmıştım yeni olduğum için salı günü tartı görseli paylaşmamı istemiştiniz az önce o görseli tekrar ekledim haziran 11 salı gününe ait görseli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?