Tebrikler kizlarrCumartesi 70.95
Bu hafta 69.80
Fark -1.150
Ve ben uzun zaman sonra 6 lı rakamları gördüm
Insalalh canimİnşallah canım 70 i görüceme inanıyorum haftaya
Çünkü haziran hedefim 69,5
Kilo paylaşımı;
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15Elhan @Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
Tebrikler kizlar
62 yi es gecmissin cok guzel eksi canim yebriklerBildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün
Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90
Eki Görüntüle 3441224
Elhan
Nergis 35
LenaG
Mthn83
Tebrikler kizlar
Canım gözün aydınCanımmmm sağolll geldi sonunda çok şükürr yoksa sıcaktan fenalık geçirdim
Iyiyimm allaha şükürr busefer rahat atlattım 1gün kaldım geldim ben eve gelince daha iyi ayaklandım hastanede resmen heryerim öylesine ağrıyormuş
Göbek marul ya da atom marul da diyorlarY a senin resmlerine snumuna bayiliyom
Masallahh. Iceberg marul ilk defa duyuyoru
Geçen hafta 73.8Mthn83 canım senin tartı nirdeee
Eki Görüntüle 3441175
Tutturamadım malesef bayram hedefimi
Geçen Cumartesi 72,1
Bugün 71
Fark 1,1
Elhan @nergis35
Geçen cumartesi günü 97.1 kg
Bugün 96.3 kg
Fark -800 gram
Elhan Cordelia @_ASTRAL_
Eki Görüntüle 3441176
Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 68.6
Bugün 65.95
Fark -2.650
Eki Görüntüle 3441178
Elhan Nergis 35 Mthn83
GünaydınArefemiz mübarek olsun. Biz birkaç gündür bağ evindeyiz. Tartı o nedenle farklı
Kilo bildirimi
Gecen hafta:77.9
Bugün:77
Fark:0.9
Yüzde:1.16
@Asenr snmzElhan Mthn83
Eki Görüntüle 3441181
Günaydınlar
En son 71.3 idi sanırım emin değilim.
Bugün 70 .7
Fark -500
Elhan
Elhan abla
Son zamanlarda motivasyonun düştü. Hiçbirşey yapmak istemedim. Ama şimdi iyiyim şükürler olsun. her yaz 3 4 kilo alan biri olarak bu yaz tatilinde kilo vermek niyet ediyorum.
Hala hazırlık listesinde isem hazırlıkta kalmaya devam etmek istiyorum. Çünkü yaz tatilinde evde olmadığım çok oluyor. Annem, eşimin memleket, kardeşler hep şehirdışında. Ama evde de olduğum oluyor. O zaman tartılır paylaşırım kabul ederseniz. Listede adımı görmek beni motive ediyor.Eki Görüntüle 3441202
Cumartesi 70.95
Bu hafta 69.80
Fark -1.150
Ve ben uzun zaman sonra 6 lı rakamları gördüm
Kilo paylaşımı;
Geçen hafta: 86,7
Bu hafta: 85,7
Fark : 1 kg
Yüzde : 1,15Elhan @Asenr snmz
Çok daha iyisini yapmak istiyordum şu 2 hafta ama kendime ayıracak zaman, plan yapacak akıl, bunlara uyacak irade bulamadım kendimde. Ben bayram tatilini son güne kadar kullanacağım. En erken 24 haziran pazartesi evime ulaşıp tartılabilirim . O gün gelince katıl derseniz katılırım, olmazsa diğer cumartesiyi beklerim
Bildirimimi yapayım
Sonra kaçacağım bugün çok işim var, evi derleyip toparlamam çamaşırları yıkayıp ütüleri yapmam sonra da valizleri hazırlamam gerekiyor bi de o arada alışverişe gitmem gerekecek gün bana yetecek mi bakalım bugün
Geçen hafta: 63,05
Bu hafta: 61,85
Fark: -1,2
Yüzde: 1,90
Eki Görüntüle 3441224
Elhan
Nergis 35
LenaG
Mthn83
Eki Görüntüle 3441237 gecen cuma :81:65
salı :82
Fark :+350 Gr
Salı:82
Cuma : 81.20
Fark :-800 Gr
Elhan
@Asenr snmz
Geçen cuma:81.65
Bu cuma:81.20
Fark :-450
Ne güzel herkez eksi de bu hafta bende atayım kacayim işler dolu
Gecen hafta 68.20
Bu hafta .67 4
Eksi 1.200
Elhan LenaG Mthn83
Eki Görüntüle 3441241
Herkese hayırlı günler
Kilo bildirimimi yapayim
Geçen hafta 70.65
Buhafta 69.55
Fark -1.10
Elhan Nergis 35
Eki Görüntüle 3441244
Geçen hafta 73.8
Bugün 71.9
Fark 1.9
(900gr ile bayram hedefini kaçırdım sanırım)
Maşallah
İyide canım cumartesinden salıya o kadar dikkat etmeme rağmen ben nasıl +2.40 gelmiş oluyorumGeçen c.tesi neyse onu baz alıyoruz canım c.tesi 85.10 ise onu baz alacağım
Direnç kilondasin kuzum. Bayram sonuna böyle kalsa bile iyi. Sanırım sana yetisebilirim
Kaptanlık geliyor gibi
Bir anda hepsi gidecek kuzum. Anda kal geçmişe bakıp üzülme.İyide canım cumartesinden salıya o kadar dikkat etmeme rağmen ben nasıl +2.40 gelmiş oluyorum
yook benden fazla veren varKaptanlık geliyor gibi
Aynen canımBir anda hepsi gidecek kuzum. Anda kal geçmişe bakıp üzülme.
Teşekkür ederim bana da öyle geldi dikkat etmeye çalışıyorum ama yürüyüş azalttım ondan sanırım eksilmedi bekliyorum gelmeniDirenç kilondasin kuzum. Bayram sonuna böyle kalsa bile iyi. Sanırım sana yetisebilirim
Canım bayram hedefim 200 gram kalmışBir anda hepsi gidecek kuzum. Anda kal geçmişe bakıp üzülme.
Dalgınim biraz kusura bakmayın yanlış yazmışım günü sorun olur muCanım bugün cumartesi
yok kuzum hiç sorun olur mu dalgınlıkDalgınim biraz kusura bakmayın yanlış yazmışım günü sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?