- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
ayyyy cidden böyleydim Leyloşum yaTatli geldi tuzlu yiyim ay cok tuzlu geldi agzim tatlansin tatli yiyim döngüsüne çok güldümçıkılmaz çünkü
GünaydınDisarda yiyceksen kizlarin dedigi gibi cop sis veya kofte yiyebilirsin canim bol salata yesillikle beraber olmadi yaninda bi kac kasik bulgur pilavida yiyebilirsin bence
Canim hatirladigim kadariyla emziriyosun
Menun cok az degilmi?sutun oluyo mu boyle
Bence sivi cok ictigin icinde aksam cok oluyodur
Ama bence sen surekli tartilma
Guruptaki tarti gunleri disinda
Yolculuk uzunmu cnm
kek browni yerine yanina meyve kuruyemis alsaydin keske
3tane pide cok fazla
gunu cok guzel kapatmissin aslinda ama cekirdek ve cips bozmus canim
Bende taze yesil nohutu cok severim en so 15 sene once felan yemisimdir
Menun guzel ama sanki meyve fazla olmus gibi geldi
GünaydınlarGünaydın canım hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın Leyla cım
GünaydınAllah kolaylık versin Halledersin
Günaydın çiçek
Günaydın
Aaa bak bu hadsizlikÇok kızdım şu an giyiminden ona ne canım Allah Allah ya bayılıyorlar eleştirmeye
malesef. kımse haddını bılmıyor bu devırde. hala ayrılmadık ya bız ondan belkı de elestrme geregı buldu. ortada bosanma yok yanı.ne kadar hadsiz bir insanmış ya ona ne, belki sen eşini istemiyorsun Allah Allah ya
hayat bu kimin ne için garantisi var ki böyle üstten üstten konuşabiliyor, belki hormon ilacı kullanmak zorunda kalacak aşırı aşırı kilolar alacak belki çok büyük sorunlar yaşayıp eşinden boşanacak, bunları garanti altına mı almış da sana tavsiyeler veriyor
ki iyi niyetli tavsiyeler de değil
sen de yüz verme lütfen, senin modunu düşürmesine izin verme
zayıfla eşinle barışırsın minvalinde bir konuşması olduğunda benim onunla barışmak gibi bir düşüncem yok, o yüzden bu tarz tavsiyelere de ihtiyacım yok de lütfen
eşin olacak adama da, kilo almışsın vs dediğinde hiç birşey demeden sanki kilonla ilgili hiçbirşey dememiş gibi bambaşka bir konuyla ilgili birşey söyle, anlasın ki senin kilon onun işi değil
ayyyy sinir oldum ya ne hadsiz ne terbiyesiz insanlar var yaa
evet bır arkadasın nıckıydı hatta. zor ama ımkansız degıl.Çocuğu almaya gittiğinizde yüz göz olmayın
Yapabiliyor iseniz çocuğu babaanne hala yenge vs den alın hiç yüz yüze gelmeye gerek yok
Benim eski eşde benim kiloma laf etmişti o zamanlar 68 kilo idim ama şimdi kendisi 120 e doğru koşuyormuş
Sizin eski kocanız veya ayrı durumda olan kocanızin yakışıklılığı onu ne bağlıyormuş
Yolunuz hep güzelliklere açılsın lütfen kendinizi ve evladınızi.düsünun uzun bir müddet hayatınıza kimseyi almayın
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin
Kilo verilir alınır dediğim gibi ama sağlık sorunlarınız var bunu düşünün ve kendinizi motive edin
Zor olacak elbette ama imkansız değil
yine de onun haddi değil, zaten ayrıysanız sebebi kiloların değildirmalesef. kımse haddını bılmıyor bu devırde. hala ayrılmadık ya bız ondan belkı de elestrme geregı buldu. ortada bosanma yok yanı.
agzı olan konusuyor malesef yapacak bısey yok. ıcten ıce dusunuyor dum bazenyine de onun haddi değil, zaten ayrıysanız sebebi kiloların değildir
lütfen yüz verme, sen şimdi içten içe acaba haklı mı diyorsan bile sustur o sesi, kesinlikle haklı falan değil, sen önce kendi sağlığın sonra da çocuğuna yetebilmek için kilo vereceksin
Sanki ne yaşadığınızı biliyor mu da barış diyor ! Bir problem var ki bu raddeye gelmiş değil mi !sınıf annesının tekı. esımle ayrı oldugumuz ıcın barısalım dıye bana telkın verıyor guya. oglan annesız babasız sınıfta ayrı olan tek cocuk. belkı o yuzden hanı guzel gıyın esın ne guzel gıyınmıs yakısıklı kaparlar gozu kayar falan dedı. sen de ıncecık ol guzel gıyın ona ınat zayıfla ıste zayıflayınca gıydıgın de yakısır vesaıre. esım beyefendı kıloma da tatkık cunku ayrı olsak da her cocugu almaya gıttıgımde kılo almıssın zayıfla bılmemne dıyor kendısı de 90 oldu ama boyu 1.75 benım gıbı 160 degıl tabı.
konuşturma canım, sustur, hatta ağzının payını da veragzı olan konusuyor malesef yapacak bısey yok. ıcten ıce dusunuyor dum bazen
Ben dışardan yememYa kizlar bu yaşta kan yağları kolestrol neden yüksek olsun neden hemen tansiyon çıksın yediklerimizden..ben rast food.a paketli gıdaya çok aranan biriyim.diswri ciksamtavuk sis yemem.gider pizza nugget hamburger yedygim için haftasonu çocukla.parkta paket gıda Magnum yersem
benmkı de hem genetık hgem de yemeye baglıBen dışardan yemem
Hazır paketli gıdaları neredeyse hiç tüketmem
Ayda yılda birtane ama benim kolesterol yüksek doktorum aileden geldiğini söyledi
Yok canım niye yalan olsun muhtemelen kaptanlar belli olur takımlar kurulur 22 haziranda yarış başlarBen geçen haftaki inanılmaz kilo alısımdan sonra bu hafta kırmızı kaptan olmaya kararlıyım ama bu hafta da bayrama gelecek benim kaptanlık olsa bile yalan olacak galiba
Teşekkür ederim canm benim de karşı komşum köyüne gidip geliyor sağolsun verdi öyle yemiş oldum meyveyi çok seviyorum galibaDisarda yiyceksen kizlarin dedigi gibi cop sis veya kofte yiyebilirsin canim bol salata yesillikle beraber olmadi yaninda bi kac kasik bulgur pilavida yiyebilirsin bence
Canim hatirladigim kadariyla emziriyosun
Menun cok az degilmi?sutun oluyo mu boyle
Bence sivi cok ictigin icinde aksam cok oluyodur
Ama bence sen surekli tartilma
Guruptaki tarti gunleri disinda
Yolculuk uzunmu cnm
kek browni yerine yanina meyve kuruyemis alsaydin keske
3tane pide cok fazla
gunu cok guzel kapatmissin aslinda ama cekirdek ve cips bozmus canim
Bende taze yesil nohutu cok severim en so 15 sene once felan yemisimdir
Menun guzel ama sanki meyve fazla olmus gibi geldi
Teşekkür ederim öyle oldu bide bana zayifsin verme artık yeter diyolar ah ahAfiyet olsun canım
Çok güzel olmuş Afiyet olsun
Dikkat et kendine canım geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
2 kilo Fark oluyor
Hamburger menü ? Neyse bunu kaçamak günü sayalım bugüne bakalım
Tok karnına tartilip moralini bozma
En güzeli bi kaç günlük yap koy dolaba kurtarıcı oluyor ben salata yesilligimi bile yapar hava geçirmez kaplara koyardım
Afiyet olsun kaptan
Afiyet olsun canım iyiki şu sodalar var bu sıcakta
Park partisi sıkıntılı olmuş 8 sıkım kofte afiyet olsun canım
En güzeli mezura ölçüsü
Günaydın
Günaydın
Teşekkür ederim kalabalıkta tutuyor dum da kendimi park havasi yediriyor kaptanimTomriscim kendine yetişeyim diye fedakarlık yapmış.
Afiyet olsun canım
Ben bayramda çok yemem diye düşünüyorum yatılı misafirim olacak yine geçen bayram kilo bile vermiştim telaşeyle inşallah yine öyle olur geçen haftaki şoku hala atlatamadım ödem de olsa tartıda bir daha 68 görmek beni baya tırstırdıYok canım niye yalan olsun muhtemelen kaptanlar belli olur takımlar kurulur 22 haziranda yarış başlarbakalım bayramda umarım çok fazla artıya geçmeden geliriz buraya
Tebrikler canım çok iyi gidiyorsun benceOh beeee Alllaaahhh kupon tekrar tuttuuuuu
Yasamadigim şey degil biliyorum belki de ondan komik geldiayyyy cidden böyleydim Leyloşum ya
çünkü insan gibi yemiyordum ki cidden, yemek yerken bir canavar çıkıyordu içimden, o kadar tuzlu üstüne tatlı, sonra tatlı baydı tuzlu yiyeyim çok normal bir süreçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?