Canım tebrik ederim artı değil,sabit bile değil eksiii
Günaydın canımBen takımlarda yokum ama kendi kendime yazayım . 2 -3 haftadır rahatsızım özellikle geçen hafta çok kötü beslendim . Şükür korktuğum gibi gelmedi sabitim 65.4 geldim .Elhan bebegimmm senin nasıl bakım sonucun
Çok teşekkür ederim ama eksilmiyor ödem mi var acaba regl 3 günüOoo adımlar süperafiyet olsun canım menüde ölçülü
Canım rakibem ne civarlarındasin beni bırakıp geçtin mi :)Çok teşekkür ederim ama eksilmiyor ödem mi var acaba regl 3 günü
Canım tabii ki ödem vardır ama regl bittikten 2 gün sonra o ödemler gidiyormuş. Sıkma canını aslında gidiyordur sadece ödemden tartıda görünmüyorÇok teşekkür ederim ama eksilmiyor ödem mi var acaba regl 3 günü
Canm hoşgeldin bırakma beni bekliyorum seni bir kilo artidayim 65 lerdeyim senin nasıl ne durumdasın yarışalım iyi gelur ikimizeCanım rakibem ne civarlarındasin beni bırakıp geçtin mi :)
Çok teşekkürler kaptanicem dört gözle bekliyorumCanım tabii ki ödem vardır ama regl bittikten 2 gün sonra o ödemler gidiyormuş. Sıkma canını aslında gidiyordur sadece ödemden tartıda görünmüyor
65.4 geldim canım hadi el ele tutuşup verelimCanm hoşgeldin bırakma beni bekliyorum seni bir kilo artidayim 65 lerdeyim senin nasıl ne durumdasın yarışalım iyi gelur ikimize
Bende anlamadım herkes aynı yaElhan Özür dilerek yazıyorum
Ben çok kötüyüm
Miğde bulantısı ağrısı
Perişan oldum
Yemek vb.yok
Buraya giremedim ne olur kusuruma bakmayın hepinizden çok özür diliyorum
Halsizlikde cabası.Elime telefon alamıyorum perişanım
Bana ne oldu anlıyamadım
Annem ilaç içirdi şimdi
Oruç vb.yok
Çok güzel dahada gidecektr65.4 geldim canım hadi el ele tutuşup verelim
Geçmiş olsun canımŞuan daha iyiyim teşekkür ederim yarın kan tahlili vermeye gidicem galiba vitaminlerim çok düştü
Günaydın canımGünaydın canlarıım
Bugün fotoğraflı tartı mı paylaşıyoruz napıyoduk? Kaptanım beni aydınlatır mısın
LenaG
İçebiliyorsan kiraz sapı kaynat canım regl ödemine en iyi o geliyormuşminerva1988 kahvaltı öğün yaptın mi, ben limonlu su içtim sabah ödemi atmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?