- 23 Haziran 2019
- 9.256
- 41.936
- 548
Harika bir haberGörümcem ev taşıyacak koşu bandını sana vereyim dedi. Eşime sordum o da uzuuunnuzuuun ok demiş
Bı koşu bandım olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir haberGörümcem ev taşıyacak koşu bandını sana vereyim dedi. Eşime sordum o da uzuuunnuzuuun ok demiş
Bı koşu bandım olacak![]()
Hasta mı oldun kaptanım geçmiş olsunTat ve koku duyum gittine güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
![]()
valla korkuyorum. zaten ben sıcağa hiç dayanamıyorumAy sana ne kadar katılıyorum anlatamam bu ne ya piştik resmen ayy biz nasıl bir yaz geçireceğiz acaba ya
neden ki???Tat ve koku duyum gittine güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
![]()
valla daha gerisi de var da artık haftaya yaparımBana da bi el atan olsa![]()
Sağol canım hem de çok fena hastayım yaHasta mı oldun kaptanım geçmiş olsun![]()
1 haftadır çok hastayım eşim gripti çok ağır geçirdi şimdi sıra bendeneden ki???
Ben de sevmiyorum kilom çok ya fenalık basıyor çok terliyorum yavalla korkuyorum. zaten ben sıcağa hiç dayanamıyorum![]()
Aslında biraz asılsan yaparsın sen85 e bir inebilsem ne güzel olur![]()
Sağol canım hem de çok fena hastayım ya![]()
çok geçmiş olsun Lenacım. ama tat ve koku gittiyse covid olmuşsunuzdur1 haftadır çok hastayım eşim gripti çok ağır geçirdi şimdi sıra bende![]()
aynen tabi o da ekstrası oluyor. ben de fena oluyorumBen de sevmiyorum kilom çok ya fenalık basıyor çok terliyorum ya
Ayy hadi yaaçok geçmiş olsun Lenacım. ama tat ve koku gittiyse covid olmuşsunuzdurC vitamini, D vitamini falan alın. ayrıca balın içine tarçın, zencefil, zerdeçal karışımı falan. bir de udi hndi yağı var.
dur bakalım regl geldi ya belki azcık hareket geçerimAslında biraz asılsan yaparsın sen![]()
Evet kesinlikledur bakalım regl geldi ya belki azcık hareket geçerimaslında çok uzak bir kilo değil
![]()
Geçmiş olsun canımTat ve koku duyum gittine güzel bugün dondurma günümdü tadını alamadıktan sonra niye yiyeyim
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canım![]()
Ben bi 65 e düşebilsem dolaptakilerin çoğunu boşaltacağım, mutfak ve oturma odası dolapları dahilvalla daha gerisi de var da artık haftaya yaparım![]()