- 18 Mart 2018
- 30.994
- 123.660
- 598
- 35
Gözün aydın olsun canım, arası ne kadar sürdüteşekkür ederim kızlar. valla gece öncüsü geldi. tam yatıyordum sahura kalkıcam diye. görünce şok oldum. oruç tutamayacağım diye çok üzüldüm moralim bozuldu ama diğer yandan da geldi diye çok sevindim.
Sağol fezamBaşınız sağolsun canım, Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun
başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
Sağolun arkadaşlarŞu azim keşke gençken olsaydı. Bugün aynı üzüntüyü bende yaşadım
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım
Canım bazen ters köşe yapmak lazım vücudu şaşırtmak deniyor ya ondan. 1-2 gün ye serbest sonra aç kalmadan bi beslenme düzenine dön bence öyle daha hızlı gidebilir.Dün salata çorba yedim sahursuz bugünkü tartıma baskın neden böyle oluyor bilmiyorum ilk defa ömrümde 2 aydır 69 68 dee kaldım nee yapsam boş menülerimide görüyorsunuz artık umudum bitti bilmiyorum belkide ara vermem lazım
Elhan @arke
Cumartesi 68.2
Bugün 68.30
+100 çok iyi ya çok iyi yaş 25 gün boyu oruçlu ayaktayım
Aynı durum bizde de var. Diyete başladığımdan beri evdeki bütün tatlıları abur cuburlsrı fazla yemekleri hep eşime yediriyorum ben yemeyim diye ama eşim 4 kilo vermişRamazana girerken eşimi de tarttım dünyayı yiyip benden daha hızlı zayıfladıerkekler neden böyle
Çok teşekkürler kaptanim daha fazla gitmeliydi regl olmadımBence de takımlara dön canım, iki haftadır artılarla geliyorsun, seni üzmesin.
Tebrik ederim canım, eksi gelmen güzel.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi.
Tekrar 7lere dönmemen harika canım, hafta içi gelen artıları da atmışsın ne güzel.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi. Kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sanki.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiyle gelmişsin.
Olur bitanemTartı gönderme saati bitti miElhan abla ? Şimdi göndersem olur mu
en son ekimde olmuştum. ocak mıydı şubat mıydı iki gün hafif kahverengi leke geldi ama devamı gelmedi. yani ekimden bu yana olmadım. şimdi bayağı normal geldi çok şükürGözün aydın olsun canım, arası ne kadar sürdü
Başın sağ olsun bitanemElhan babaannem vefat etti bugün iftara yakın kilo bildirimi yapsam olur mu?
Ooo kaptanım maşallah
Gözün aydın canım. İnşallah bu şekilde devam eder.en son ekimde olmuştum. ocak mıydı şubat mıydı iki gün hafif kahverengi leke geldi ama devamı gelmedi. yani ekimden bu yana olmadım. şimdi bayağı normal geldi çok şükür
Teşekkür ederim bitanemOoo kaptanım maşallah
Canım kaptaniçem çok teşekkür ederim bu sefer sağlıkla kalıcı olarak zayıflamak hedefimBu sonuca muhteşem sözcüğü az kalırsağlıkla süzüm süzüm süzül canım süzügüm tebrikler.
Tebrik ederim canımKızlar selammm
Yine süper hızlı bir cumartesi geçiriyorum, akşam görümceme iftara davetliyim, birşeyler hazırladım ben de ancak oturabildim
Bildirimimi de yapayım @Mthn83Elhan @Cordelia
Geçen hafta: 59,10
Bu hafta: 58,40
Fark: -700
Yüzde: 1,18
Eki Görüntüle 3409207
ayy amin Elhanım valla hiç sorma ne zormuş gelmemesiGözün aydın canım. İnşallah bu şekilde devam eder.
Teşekkür ederim kaptanımBence de takımlara dön canım, iki haftadır artılarla geliyorsun, seni üzmesin.
Tebrik ederim canım, eksi gelmen güzel.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi.
Tekrar 7lere dönmemen harika canım, hafta içi gelen artıları da atmışsın ne güzel.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi. Kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sanki.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiyle gelmişsin.
Ben 100 kilonun üstündeyim asıl senin kg gelince haftada 1.5 vermek başarı hiiç az görme vallaTeşekkür ederim bitanemSeninkinin yanında lafı olmaz
Biyolojik döngü böyle bir şey kuzum. Olsa dert olmasa dertayy amin Elhanım valla hiç sorma ne zormuş gelmemesihem şişiyorsun hem metabolizman yavaşlıyor hem iştahın açık oluyor... resmen metabolizma alt üst oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?