Hayat böyle bir şey kuzum. Her yaşın, dönemin ayrı dertleri telaslari oluyor biter diye bekliyorsun farklı bir rengi seni bekliyor. Aile huzurunuz , sağlığınız olsun yeter kiAblammmbir iki dk bakayim dedim aşırı yorgunum vallahi kızım tam enerji tavan günler benidd yoruyo bide sendromlar başladı boş boş ağlay benim kafamm
Hiçbir şey de maalesef tam çözüm olmuyor. Anlık etki sadece, hatta bazen o bile olmuyor.Aynı benim cildim de öyle çok kuru herşey pul pul duruyor sinir oluyorum
Oy kuzuuumBu güzellik izin verirse birşeyler yiyeceğim inşallaheğer tabakta peynir zeytin varsa vay halime
geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Maalesef hiçbir bilgim yok, aklıma bel kayması olabilir mi diye geldi sadece ama mümkün mü bilmiyorum.Kızlar ben bugun yine belimden kitlendim yanımda biri vardı bu sefer oyuzden hıssettıgım gibi oturdum yere uzandım ama napıcam böyle bilmiyorum zor yürüyorum doktora gittim duruş bozukluğu dedı gönderdi olur mu duruş bozukluğunda boyle bişey
Ayağımla basıp yük bındıremıuorım belıme
Yakı var suan kaynanam bardak cektı parol aldım ama yok
Bi fikri olan varmı
Doktor sadece röntgen aldı skolyoz olup olmamasına baktı
Duruş bozukluğu bu kadar şiddetli kitlenme yapar mı
İki günde verdiğim kilomun üzerine bir elli gram koyamıyorum.Canım iyi bir beyin cerrahi bul. Ameliyat olarak değil tanı koymak adına. Bide geleneksel tıp varsa bulunduğun yerde araştır derim. Ben ozon tedavisi uyguladım. Baya faydasını gördüm bide. Hepsi farklı alanlar. Ama hepsi sana rahatlatma çözümü sunar ve sütünü etkilemez
Hoşgeldin
Oyyy hamisss hoşgeldin
Eveeetttt
Lütfen yarin tartı sonucunuzla birlikte Nisan sonu hedefinizi paylaşın
İsteyen bayram hedefini de paylaşabilir
Afiyet olsun canım
Adım güzel menü güzel
Güzel menü bence. Toparladigina inanıyorum
Sabit gelsin en kötü demi
Yapmadım ama bu kadının menulerinden memnunlar genelde. Görünce hemen sen geldin aklıma
Güzel sonuçlar inşallah
Yok bı tek Merkür uydu
Makine soğuk galiba
He kizzz 2ci bebe zaten bu kabullendim
Amin inşaallahh
Painles nıght glu dıye bı bant var babamda yapıştırdım cok ıyı geldı bıraz pahalı ama bu gıdısle alıcam hıc bakmadı yatırıp muayene bıle etmedi ya
Bebegım cocuk 40-50 dk da bı kalkıyor uyuşa hemen alıcam da yok
Kaldığımız yerden şevkle devam edelim inşallah.Gelişine çok sevindim
Ah ya insanın eli kolu bağlanıyor bebekte olunca ben doğumdan sonra hiç toparlanamadım dökülüyorum resmen inşallah sende bir an önce toparlanırsın
Teşekkür ederimEvett haftada 2 verdi
29 Ocak beslenme listem
10:00
Yarım cay bardagi leblebi
1 fincan latte
13:00
Yesillikli omlet,zeytin,labne,1 dlm tb ekmek
14:30-16:30 arasi
10 findik
1 havuc
1 fincan latte
1 soda
18:30
8 yk taze fasulye
2 yk yogurt
2 altinbasak kraker
20:30
Yarim cay bardagi kabak cekirdegi
Rooibos çayı
2 lt su icildi
10 bin adim atildi
Şu anda eliptik yapiyorum can sıkıntısından
Dibine kadar yaşadım
Neyseki annesi, ablaları iyi insanlar, ben abisinin karısından sıkıntı yaşadım ve eşim gözüne at gözlüğü takmış, yengesi ne dese koşulsuz inanıyor du
Çok şükür şapka düştü, kel göründü
Not: bu yaz 33 sene olacak evleneli
Benzer dönemdeyizSelam güzellikler
Hava muhteşem tam bahar havası
Dün modum çok kötüydü bu hafta iştah açılması oldu bende. Yarından itibaren kaçamak yok diyorum hergün kaçamak yaparken buluyorum kendimi o yüzden dün hem yedim hem ağladım psikolojim kötüydü eminim sizler de bu tarz süreçlerden geçmişsinizdir beni anlayabileceğinizi biliyorum. Hatta buraya yazacaktım bana bi el atın benim yolum yol değil diye sonra dedim neyse ben dibi boyladım kızlara da negatif enerjimi yaymayım.
Geçti gitti yeni gün yeni umutlar yeni başlangıçlar diyorum..🕊hemen mesajlarınızı okudum sizlerin muhabbetini dinliyor gibi hissettim kendimi çok iyi geldi. Pes etmek yok varmak değil o yolu yürümek asıl mesele. Bugün sabah kütüphaneye gittim biraz ders çalıştım şimdi yürüyüş yapıyorum akşam iftara davetliyiz inşallah akşam irademi korurum.
Bir de Bahar alerjim iyice cozuttu burnum Çeşme gibi sürekli hapşırıyorum falan hastalık modundan çıkmak istiyorum.
Bu mesajını okuyunca bel kaymasına daha çok ihtimal verdim. >Benim daha önce disk kayması olmuştu, en ufak harekette büyük acı veriyordu. Ağrı değil acı hissediyordum.Kızımı yurutece bırakırken oldu anında böyle bir şimşek çakıyor ve ordan bacağıma belıme bi ısı bombası yayılıyor ve kalıyorum oyle kıpırdadıkca acıyor yanıyor canımdan can gıdıyor oksurukten bıle acıyo
Geri dönüşün muhteşem olsun öyleyse, hayırlı uğurlu olsun.Merhaba canlarım, ben yarın itibariyle aranıza tekrar katılacağım
Heyecanlıyım ve sizinde çok güzel ilerlediğinizi görüyorum şahsen çok mutlu oldum, hedefini tutturan, tutturamasa bile devam eden tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum
Kendimi toparlamam uzun sürdü ama bu süreçte güzel adımlar attım. Bir diyetisyen ile anlaştım. 6 ay diyetisyen kontrolünde ilerleyeceğim. Şimdilik spor yapmayacağım o uygun gördüğünde başlayacağım. Yapabilirsem 15-20 dk ile başlayıp yürüyüş yapacağım her gün. Süreklilik önemli malum. Zamanla arttırırım. Hesabımı kapatmıştım ancak aranıza dönmek için açtım çünkü bana çok çok iyi gelmişti desteğiniz
Sevgiler
Geri dönüşün muhteşem olsun öyleyse, hayırlı uğurlu olsun.
Canım benim.Dibine kadar yaşadım
Neyseki annesi, ablaları iyi insanlar, ben abisinin karısından sıkıntı yaşadım ve eşim gözüne at gözlüğü takmış, yengesi ne dese koşulsuz inanıyor du
Çok şükür şapka düştü, kel göründü
Not: bu yaz 33 sene olacak evleneli
Canım çok tebrik ederim, emeğine sağlık, çok güzel eksi getirmişsin.
Sen nerelerdeydinLeyl35 aiy bahanelere bayıldım. Doğumdan sonra aldığım 13 kg için acaba leylanın çenesi çok düşmüştü okurken şiştim bahanesini kullanmam mümkün mü
Ramazanın bitmesine az kaldı canım, ondan sonra yoğunlaşırsın bu konuya.Oruçken hiç yapamıyorum ama iftardan sonrada hal kalmıyor
Alıyım, sağdan soldan, önden arkadanYarın tartı günü
Bahane üretme makinasini calistirdim akşama ısınmış olur,ihtiyaci olan olursa bi durtsun beni
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben bugun yine belimden kitlendim yanımda biri vardı bu sefer oyuzden hıssettıgım gibi oturdum yere uzandım ama napıcam böyle bilmiyorum zor yürüyorum doktora gittim duruş bozukluğu dedı gönderdi olur mu duruş bozukluğunda boyle bişey
Ayağımla basıp yük bındıremıuorım belıme
Yakı var suan kaynanam bardak cektı parol aldım ama yok
Bi fikri olan varmı
Doktor sadece röntgen aldı skolyoz olup olmamasına baktı
Duruş bozukluğu bu kadar şiddetli kitlenme yapar mı
Sen nerelerdeydinmümkün tabii bugün çenem düştü gerçekten ramazandan sonra daha ozenli paylasimlar yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?