- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.718
- 598
- 35
Yarın yeni başlangıçlara yelken açacağızAy ne kadar tanıdıkAllah affetsin az önce erinmedim yarın diyete başlıcam diye kısır yaptım bir güzel yedim pişman değilim
Yarın yeni başlangıçlara yelken açacağız
Teşekkürler canım kaptanım.Canım çok tebrik ederim, emeğine sağlık, çok güzel eksi getirmişsin.
Hoşgeldin canımAğlıcam şimdi mutluluktan
Bir kere ipi tutmuşsun bebeğim bırakmazsın artıksınırda değilsin no
Hoşgeldin canımsen niye gittin ki
Kim istemişti istediğini hatırlıyorum ama ismi yok aklimdaEvet canım. Çalışan hanımlarımız için cumartesiye aldık. Anket yapıldı cumarteside karar kıldık. Bunu özellikle isteyen arkadaşımız da tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.
Salı günü kontrol tartimiz , cumartesi de fotoğrafli asıl tartı günümüz.
Hoş geldin canım
Güzel olucak inşallah
Evet canım. Çalışan hanımlarımız için cumartesiye aldık. Anket yapıldı cumarteside karar kıldık. Bunu özellikle isteyen arkadaşımız da tuhaf bir şekilde kayıplara karıştı.
Salı günü kontrol tartimiz , cumartesi de fotoğrafli asıl tartı günümüz.
Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Hadi bakalımİlla cozutmam lazımdı aklımda kalmaması için çünkü cidden sıkı bir listem var
Kötü olur canım hiç riske atmaKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Oğlumda orta kulak iltihabı var. Havuz gitmesinde bir sakınca var mı? İltahabı artar mı? Kötüleşir mi?
Ben de kendimi deneyimlemiş oldum, bu sefer daha bilinçlendim, uygulamak da kolaylıkla nasip olsunİlla cozutmam lazımdı aklımda kalmaması için çünkü cidden sıkı bir listem var
Geçmiş olsun canımKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Demokrasi baş tacimizAaa beğendim güzel olmuş
1 kişi istedi ve oylamaya mı sundunuz? Valla yönetenler gelip sizden ders alsın
İzinde kuzumİnşallaah
Aiy sahi eski kaptanım nerdee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?