Geçmiş olsunKızlar ben bugun yine belimden kitlendim yanımda biri vardı bu sefer oyuzden hıssettıgım gibi oturdum yere uzandım ama napıcam böyle bilmiyorum zor yürüyorum doktora gittim duruş bozukluğu dedı gönderdi olur mu duruş bozukluğunda boyle bişey
Ayağımla basıp yük bındıremıuorım belıme
Yakı var suan kaynanam bardak cektı parol aldım ama yok
Bi fikri olan varmı
Doktor sadece röntgen aldı skolyoz olup olmamasına baktı
Duruş bozukluğu bu kadar şiddetli kitlenme yapar mı
Ters haraketle doğru orantılı olduğu için sanmam kuzum ama insana stres üzüntü herşeyi yapıyorGeçmiş olsun
Başka Dr da gitmek lazım sankibel neden kitlensin bir arkadaşımın sadece sitresten belli tutuluyor eğri yürüdüğü zaman bişeye üzüldüğünüde anlıyorum sizinde stres sebep oluyor olabilirmi?
Yarın tartı günü
Bahane üretme makinasini calistirdim akşama ısınmış olur,ihtiyaci olan olursa bi durtsun beni
Benimde iki bahanem var bir geçtiğim hafta 2 bozuk gün geçirdim ( sanki sapanla ağzıma kalorili şeyler attılarAfiyet olsun canım
Ayy bana lazım bulsana 1 tane hatta bı kactane
Ooo güzel bişeye benziyor ebegümeci nerden? Afiyet olsunKendime ebegumecinden çorba yapıyorum bı tencere doldu bol bol içerim artik
Dibine kadar yaşadımAilesini sevsin düşkün olsun ama ailesine karşı seni korumuyorsa seni savunmuyorsa ya da herhangi bir durum olduğunda bariz şekilde onlardan taraf oluyorsa tarafsız kalmıyorsa işler sakattır söyleyeyim
Hemde ne güzel olurEvliliklere aileler karışmasa ne güzel olur
Afiyet olsun29 Ocak beslenme listem
10:00
Yarım cay bardagi leblebi
1 fincan latte
13:00
Yesillikli omlet,zeytin,labne,1 dlm tb ekmek
14:30-16:30 arasi
10 findik
1 havuc
1 fincan latte
1 soda
18:30
8 yk taze fasulye
2 yk yogurt
2 altinbasak kraker
20:30
Yarim cay bardagi kabak cekirdegi
Rooibos çayı
2 lt su icildi
10 bin adim atildi
Şu anda eliptik yapiyorum can sıkıntısından
Bugun anca bu kadar oldu dıyelım sagol kuzumAfiyet olsun
Güzel beslenmişsin canım
Yarın Diyetisyenimde tartı günümSevgili Masterfit Yarışmacıları ve Hazırlık Sakinleri,
Cumartesi tartı bildirimlerinizi size uygun saatlerde fotoğraflı tarih nick belirterek paylaşmanızı rica eder, sağlıkla güzel eksiler görmenizi dilerim.
Kırmızı Takım
@Mthn83 KAPTAN
@yazarhanim35
@sara_28
Ece Didem
@HuzuRRR Transfer
74FRIDA
@zeyneppk
@Jasminium84
@Beth18
@Kinoalihatun
@Ceeeeeeeeeeee
@minerva1988
@Tesnim1903
@sibel_84
Mavi Takım
arke KAPTAN
@LenaG
@serap911
tomrs
Cordelia
@Keira-
@trueliving_
Papatyamaviss
@uranus35
@pastelfit
@Mutlu1anne Transfer
@Lavinia_98
@freejourney
badem000
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Leyl35
@60kiloyum
@Minicikfzt
@ada81
@deli bir dombili
gezegenfeza
@kumsal68
@zensim
@portakalkadn
Elhan
Teşekkür ederim annem getirmişti köyümüzden ,sevdiğimi de biliyor sağolsunOoo güzel bişeye benziyor ebegümeci nerden? Afiyet olsun
Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar. Derdim çoktur hangisine yanayım... kilo vermem gerek,tüp bebek sürecine gitmem gerek.... Beni de gruba alır mısınız.
Canım olsun arada olurİyi akşamlar hanımlar nasssııınnııız
pek gelemedim dün misafirim vardı. beslenmemde kötü geçti sayılır gerçi öğlen saat 2 gibi kahvaltı yaptım sonra bişey yemedim ama fazla yedim yani geçtiğimiz hafta 2 tane fazla yediğim gün var biri dün birinde geçtiğimiz pazar bakalım tartı yarın bana ne diyecek
Haftada 2 kere Bulgur mu verdi, kısır mı gerçi bence ikiside aynı kapıya çıkıyorda bende önümüzdeki hafta normal kısır yapayımTeşekkür ederimEvett haftada 2 verdi
Nasılsın canım kısır yenmişTeşekkür ederimEvett haftada 2 verdi
*Leylanin cenesi düşmüş okudukca şiştimAfiyet olsun canım
Ayy bana lazım bulsana 1 tane hatta bı kactane
Yooo yooo düşe kalka ilerliycez yol uzun arada bunların olması ve sonrasında yine dikkat etmem önemliCanım olsun arada olur
Haftaya sağlıklı beslenirsin dengelersin
Ümitsizlik yok kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?