Teşekkürler kaptan unarimoyledir ikiyuz gram artiyimÖncelikle geçmiş olsun canım, afiyet olsun bence kötü değil menün. Sporun da çok güzel.
Afiyet olsun mutluannem menün de sporun da suyun da çok güzel.
Afiyet olsun canım, akşam çok geç olmadığı ve adımların güzel olduğu için kabul edilebilir olmuş bence.
Afiyet olsun canım, menün ve adımların güzel.
Bence çok değil canım, gayet güzel. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş. Akşamki kuruyemişler su tutabilir sadece.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Canım iftar saati hem rafine şeker hem de meyve şekeri açısından fazla olmuş. Canının tatlı çekmesi normal ama biraz fazla olmuş. tatlı ihtiyacını giderecek daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalış canım.
AFiyet olsun canım, menün ve sporun güzel olmuş.
Yavaş yavaş oluyor canım inan bana kendinle konuşman lazım canım kendim çok güzelim çok tatliyim ne kadar da mutluyum huzurluyum harikayım demen lazım başlarda komik geliyor vs… zamanla kendinden de olsa ihtiyacın olduğunu ve çok iyi geldiğini göreceksin. Deli saçması gibi görünüyor olabilir ama inan bana değilÇok güzel anlattın. Daha önce online olarak bir grup terapisine katılmıştım. Orda ufak bir inceleme sonucunda kendime karşı daha çok şefkatli olmam gerektiği ortaya çıkarılmıştı. Bu yazdıklarında biraz daha anlamaya başladım. Evet şefkatli olmak istiyorum kendime karşı belki bunun yöntemini bilmiyorum ama dediğin gibi sabahları güzel sözler söyleyerek başlayabilirim kendime
Merak etme canım hiçbirimiz vazgeçmedik zamanındaBundan da vazgecmicem
İnşallah yurtdışı olursa aileden uzak olacaksınız sanırım. Yakın olunca aile aşılamaz bir probleme dönüşebiliyor maalesef.Benim şuan konut kredisi gibi iliskim var 7 sene 4 senesini unvde beraber yanyana gecirdik 6 aydirda nisanliyiz bakalım şuana kadar çok asiri sorunlar yaşamadık(aile hariç)
evet aileden uzak olcaz, 2 kardesiz abimde almanyada birtek o yakin olur oda zaten hicbirseye karismazİnşallah yurtdışı olursa aileden uzak olacaksınız sanırım. Yakın olunca aile aşılamaz bir probleme dönüşebiliyor maalesef.
Evet aynen boyle...Birlikte gülebildigin , gelecek planları yapabildiğin , onu dinlemekten sikilmadigin , muhabbet edebildigin biri ile yaşamak masallardaki evlilik bence
Öyle güzel anlatmışsın ki, araya aile girince ve erkek buna dur demeyince işler sarpa sarıyor. Ablam çok çekiyor bu durumdan maalesef.Ailesini sevsin düşkün olsun ama ailesine karşı seni korumuyorsa seni savunmuyorsa ya da herhangi bir durum olduğunda bariz şekilde onlardan taraf oluyorsa tarafsız kalmıyorsa işler sakattır söyleyeyim
Bunlari gormezden geliyoruz hep dimiCanım mutluluklar dilerim sana eğer şimdi sorun yoksa evlenince de olmaz ama eğer şimdi ufak bir sorun varsa inan bana evlenince on katı olacak
Amin balım sizi de inşallahAllah ömür boyu mutlu etsin canımevet gerçekten bu evliliğin ilk beş yılı doğru benimki de kabus gibiydi
Allah rahmet eylesin canım, sen de aileni engellemişsin zaten, nişanlına bir şey yansımamış. Bence olması gerekeni yapmışsın.soyle annesi babasi vefat etti kisa sure once duskun olabilcegi bir ailesi yok maleseftanidigim kadariyla iyi insanlardi tabi cok oyle zaman geciremedim, sorun benim ailemde biraz ama hal oldu nisandan sonra, babam kultur farkliligindan dolayi sicak bakmadi cok ama karsi tarafa yansitmadik bunu kendi ailemiz icinde cozduk fakat benim icin zor surecti hem karsimdaki anlamasin hem aileyi ikna et, o kadar kilo bosuna alinmadi
Herkese böyle bir diyetisyen lazım canım,Mesela sevdiğim yiyeceklerden de yiyebiliyorum. Tatlıysa tatlı yani. Baya doyurucu listelerim var. Soruyor mesela neyi seviyorsun en çok neyi özledin gibi ona göre listeye ekleyeyim diyor. Bu olmaz yiyemezsin demiyor. Bak güneş açtı dondurma perileri gelebilir ne dersin ?diyorBir de sıkı takipte sürekli bir sorun var mı ? nasıl gidiyor ? diye soruyor. Motive edici şeyler söylüyor vs.
Diyetisyenim Gizem Demirci
benimkiler de çok karşı çıkmışlardı, babam benimle küsmüştü falan. Sonra tanıyınca çok sevdiler. Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum o yüzden.evet aile ne derse cikiyor, ama tanidiktan sonra fikirleri degisti ve kabul ettiler, allah herkes icin hayirlisini nasip etsin
Evet ya tam zamanında buluşturdu hem de inanılmazHerkese böyle bir diyetisyen lazım canım,Leyl35 sağolsun seni doğru kişiyle buluşturdu.
Az yemişsin canım, afiyet olsun.arke çay tabağının ortasında minik bir dilim yedim 1 tane çilek ile
Uyumuşum bende bunu yazmaya girmiştim
Hepsi güzel kapılar açsın, güzel insanlar getirsin sana canım.İçime kapandım. Bazı şeyleri de çok takıyorum kafama. İrdeledikçe irdeliyorum. Bundan kurtulmak için birkaç yeni ortamlara girdim yeni insanlar tanıdım. Ehliyet kursuna yazıldım. Spora başladım. Birçok şeye birden atıldığımı hissediyorum. Bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım benimHepsi güzel kapılar açsın, güzel insanlar getirsin sana canım.
Afiyet olsun canım menün güzel.
Afiyet olsun canım, supangle dışında iki gün menün de çok güzel.Selamlar
Dünkü menüm
Sahur 2 dlm ekmek 2 yum. Haşlama 5 zeytin az peynir
İftar 2 kepçe ezogelin çorbası , tavuk sote salata,2 kaşık pilav 2 dlm ekmek
Bugünkü menüm
Sahur 1 yum haşlama 5 zeytin
iftar 3 kepçe tavuk suyu çorba, 1 kaşık pilav , 2 tavuk baget fırın 1 tabak bamya, ev yapımı spangle
su 1.5 lt
Spor tüm gün koşturdum 2.5 saat rahat yürüdüm 150.3 450 p.Cordelia
Elhan
arke
Afiyet olsun canım, menün güzel olmuş.28 Mart menüm
Sahur yok
İftar
2kase mercimek çorbası
Bir tabak yumurtalı ıspanak
Bol yeşillik,marulun içine yeşil soğan ve maydanoz koydum yedim
Bir lokma ekmek,
Bir havuç
İki lokma gofret,bir avuç patlak mısır, küçük muz, bir dilim elma,bir dilim armut,6 yakın fıstık.
Elhan Cordelia arke misafim vardı son an bir nine komşumun annesi benim yürüyüş kaldı
Afiyet olsun canım, menü de spor da güzel.28 mart perşembe
arke Elhan Cordelia
Kahvaltı 08.30
1 d tam buğday
Peynirli omlet
Öğle 12.30
5 tane sebzeli fırın mücver
2 kaşık yoğurt
Akşam 17.30
1kase yoğurt çorbası
1 kaşık pilav
1 kase salata
1 kase beşamel soslu mantarlı tavuk
21.30
2 tane fındıklı hurma topu
10 tane çağla badem
Su 2 lt
Spor
40 dk reformer
Adım 4.560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?