İnşallah tez zamanda hayırlısıyla atlatın canım.İki gündür ailevi sıkıntılardan hiç giremedim bir kaç gün daha sadece menü bildirimi için girebileceğim hakkınızı helal edin. Kötü bir dönemden geçiyoruz geçecek inşallah geçtiğinde saha aktif katılacağım. Ama hakka girmek istemem mutlaka menü ve tartı zamanları tartı görselimi atıcam. Hakkınızı helal edin.
Başımızın üstünde yerin var canım, listede adın yoktu diye almadık, izindesin sanırım ama gel istersen biz ne dersin.İnşaAllah kaptanım
Pür dikkat seçmeleri inceledim, o kadar heveslendim ki, bir eksik olsa kıyıdan içeri damlayacaktım
Neyse bu hafta hazırlıkta olayım, haftaya ben de girerim takımlara, bayramı beklemeyim, bacaklarım dolgunlaşıyor
Kıyafetlerine çok sevindim canımİnşallah tez zamanda hayırlısıyla atlatın canım.
Regle yapacak bir şeyimiz yok canım, canın sağolsun. Dukan birası gibi ödem attıracak içecekler kullanabilirsin eğer özel bir durumun yoksa.Çok teşekkür ederiz kaptan hayırlı olsun inşallah eksi olur ama önümüzdeki hafta regl dönemi olacak nasıl yaparım bilmiyorum artıda çıkabilirim sabit de kalabilirim
Gördüğün gibi artık benimsin canım
hele senden hiç beklemezdim
Ne izni ayol?
Değilim yok öyle birşey elhancım ya unutmuşlar beni işte
İvetttt
teşekkür ederim canım, hepimize bu hafta da çok iyi gelsin inşallah. Geçtiğimiz hafta çok iyiydik.
Hayır canım kaptanım devam etmeyeceğim, bence işe yaramadı, boş yere aç kalmaya değmez.Eee kaptanım tek öğün devam mi
Beni eller kimi görmeGördüğün gibi artık benimsin canım
Metabolizma yavaşlıyor sürekli aç kalinca. Sonra en ufak şeyi depoluyorHayır canım kaptanım devam etmeyeceğim, bence işe yaramadı, boş yere aç kalmaya değmez.
Kıyafetlerine çok sevindim canım
Benim giyecek kalmadı. Gidip alamadım da
Evet tatlımGördüğün gibi artık benimsin canım
Oooo birileri gönül dağı seviyor sankiBeni eller kimi görme
Sen benimsin ben seninim
Kalpten kalbe bir yol vardır
Gözünen görünmez sırdır
İkimizin kalbi birdir
İkimizin kalbi birdir
Sen benimsin ben seninim
Sinir olma canım, bebişi hasta edeceğine boşa gitsin.Olabilir gerçekten benim sütümü vermeyi kesince buzluktan süt stoğuna geçince bebek düzeldi çünkü. Sütler de yine boşa gidiyor en sinir oldugum şey bu
Bence de öyle yapıyor canım. O yüzden düzgün beslenip aç kalmamak lazım.Metabolizma yavaşlıyor sürekli aç kalinca. Sonra en ufak şeyi depoluyor
Evet canımMerhaba kızlar, ancak gelebildim. Pazar günü herkes evde olunca bir de ev temizliği araya girince bu saate kaldı. Bugün çok açıktım saatler geçmiyor gibi. Sizler nasılsınız.
Güzel takım arkadaşlarım menülere dikkat ediyoruz değil mi
Canım çok geçmiş olsun, kardeşinin yanında birileri var mı? Senden başkası gidemez mi onun yanına. Eşin de keşke söz dinlese kalkıp hastaneye gitseniz, bu şekilde sana da kendine de yazık ediyor aslında.Tünaydın kızlar
Anca oturdum. Dünden beri kardeşime ulaşamıyordum benden 2 saat uzaklıkta çok merak etmeye başlamıştım gidecektim evine artık ki aradı meğer erkeklerin sorunu kıl dönmesi olmuş enfeksiyon kapmış bana söylemedi en son gitmiş dün acil ameliyat demişler. Bir yandan eşim kötü ciğerlere indi galiba canı çok acıyor ama dr a gitmeye ikna olmuyor bir türlü kötüyüm kalkamam diyorŞaşırdım hangi birine bakayım
teşekkür ederim canım, güzel bir sonuçla geleceğinden eminim ben zaten.
Evet ya katılıyorum. ben de doğrusı sebze yemeklerini ölçmüyorum bile doyana kadar yiyorum, eti zaten mecbur ülkecek ölçüyoruz artık da neyse.Bence de öyle yapıyor canım. O yüzden düzgün beslenip aç kalmamak lazım.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine . Sen de hasta olma .Tünaydın kızlar
Anca oturdum. Dünden beri kardeşime ulaşamıyordum benden 2 saat uzaklıkta çok merak etmeye başlamıştım gidecektim evine artık ki aradı meğer erkeklerin sorunu kıl dönmesi olmuş enfeksiyon kapmış bana söylemedi en son gitmiş dün acil ameliyat demişler. Bir yandan eşim kötü ciğerlere indi galiba canı çok acıyor ama dr a gitmeye ikna olmuyor bir türlü kötüyüm kalkamam diyorŞaşırdım hangi birine bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?