- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Acil şifalar dilerim canımTansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktı
Bende aynı öyle düşündüğüm için çok ağrımasına rağmen dayandım, itiraz etmedim, 5 gün oldu, geçmez mi? Geçmedi, 5 gündür evden dışarı adım atamadım. Sıradaki randevu pazartesi, o zaman söyleyeceğim.Geçmiş olsun canım
Masaj yapanlar öyle yapmaları gerektiği için mı sert yapmışlarsinirler uyarıldı sanırım. Arayıp durumunu anlatma imkanın varsa sebebini ogrenebilirsin canım. Yemeyi halledersin onun için canını sıkma bacakların ağrısı geçsin yeter ki ..Aman gelinlik kız değiliz olduğu kadar zayiflayacagiz işte. Ben takmıyorum artık ruh sağlığımiz yerinde olsun en azından. Üç gün açligi başaran bir kahramanimizsin sen ufak tefek şeylere bakma bitanem İyilik haberlerini bekliyorum.
Bayramdan sonra bende varımAy birlikte yapalım bayramdan sonra
Sus kızAy keşke hep yatabilsek
Hihihi ben de moladayimKuzum bayrama kadar kendimi kasmadan devam edeceğim
Ne kadar dikkat etmek istesem de bu ara yenik düşüyorum
Bayramdan sonra seviye 1 gibi yasaklılara dikkat ederek haftalık açlık oruçları yapacağım, yeni kararım böyle çünkü kan grubuna uygun yapamıyorum
Sizleri gördükçe mutlu oluyorum, daha verecek fazlalıklarım var, pes etmek yok, moladayım diyelim
Eklenmez hiç endişe etme dengelersin canım benim bir gün istediğimiz gibi gecmediyse bunun yarını varBende aynı öyle düşündüğüm için çok ağrımasına rağmen dayandım, itiraz etmedim, 5 gün oldu, geçmez mi? Geçmedi, 5 gündür evden dışarı adım atamadım. Sıradaki randevu pazartesi, o zaman söyleyeceğim.
Kiloyu takmıyorum, bu hislerim de geçecek, biliyorum, bu sefer tekrar başa dönmek istemediğim için arada stres yapıyorum, üstüne eklemesem, sabit kalabilse razıyım
Teşekkür ederim canm kaptanAfiyet olsun fıstığım11.000 adım çok güzel.
canımm muhakkak bir doktora görün bence, çok çok geçmiş olsunBulantı var, biraz da genel mide sorunum var , kaziniyor açlıktan ölüyor gibiyim
Tabii ki paylaşırımzaten şimdi eksi gördüm ya saat başı tartılasım var
ayyy maşallah kuzumm, daim olsun inşallahTeşekkür ederimeksiyle geliyorum 2 hafta sonra oh beee
Moladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.Bayramda tatlıları gömelim sonra başlayalım ama olur mugeçmiş olsun canım bu arada. Geçen ben de diyordum ya bi türlü iyileşemedim diye. Doktora gittim doktor dedi ki sen hasta değilsin alerjiksin.Bi ilaç verdi hatta geçenlerde burda yazmıştı o ilacı birisi ödem tutuyor falan diye konuşulmuştu o ilaca başladım baya rahatlattı beni. Belki senin de mevsim geçişinden kaynaklı bi durumdur
Ah ablam yaa herkese destek olmaya çalışıyorsun herkesi ayağa kaldırmaya çalışıyorsun. Sen nasılsın peki? Bu hafta yoksun eksikliğin hissediliyor
Siz diğerlerini tanıyormuydunuz?Moladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.
Durumum bu şekilde canım misafirlik olayları oldu ,sırada benim davetlerim olacak, üç aile var. Her biri farklı güne .
Geçen ne oldu ya millet nasıl çakal. Eşimin eski çalıştığı yerden bir arkadasi iftara çağırdı karı koca onlar iki kişi biz iki . Gittik tam beş aile cümbür cemaat iftar açtık benim yüzümde gülücükler tabi gelenlerin çoğu yaşlı insanlar kayınvalide , hâlâ , teyze.... haliyle hiç oturamadim. Kalabalık severim tamam ama on beş, on altı bir güne sığdırmak bana etik gelmiyor.
İnşallah bağırsak sorunlarını halledersin canım ablam. Ben geldiğimde sen 70 lerdeydin ve yine direnç kilondaydın. şimdi 65 in eşiğindesin hangi direnç dayanmış bize bunu da kırarız evelallahMoladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.
Durumum bu şekilde canım misafirlik olayları oldu ,sırada benim davetlerim olacak, üç aile var. Her biri farklı güne .
Geçen ne oldu ya millet nasıl çakal. Eşimin eski çalıştığı yerden bir arkadasi iftara çağırdı karı koca onlar iki kişi biz iki . Gittik tam beş aile cümbür cemaat iftar açtık benim yüzümde gülücükler tabi gelenlerin çoğu yaşlı insanlar kayınvalide , hâlâ , teyze.... haliyle hiç oturamadim. Kalabalık severim tamam ama on beş, on altı bir güne sığdırmak bana etik gelmiyor.
ev sahibi bir seferde çıkarmak istemiş misafiri muhtemelen ama evet dediğin gibi birbirini tanımayan 5 aile de olmazDurumum bu şekilde canım misafirlik olayları oldu ,sırada benim davetlerim olacak, üç aile var. Her biri farklı güne .
inşallah çabucak çözülür bağırsak sıkıntın canımmMoladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.
Oh maşallah çok güzel sevindimGüünnnaaayyyddıııınnn
Olduuumm olduuuummm sonunda regl oldum oh beeehâttâ tartıda eksi bile gördüm
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Yaaa çok geçmiş olsunTansiyonu yükseldi kusma oldu kaç kez şiddetli şekilde bir ara hafıza kaybı yaşadı bizi çok korkuttu acile gittik tansiyonunu düşürdüler nöroloji ve kardiyoloji randevusu alcaz onlara da gidilecek pıhtı atmış olabilir dediler şükür atmamış ama aklım çıktı
Hiç bilmiyorum canımNeden böyle oldun canım, iş güç çok mu yogunsun,yoksa psikolojik olarak mi yorgun hissediyorsun.
Hiç bilmiyorum canım 3. Değil kesinCanım tiroid yapıyor olmasın bir de şeker çok pis uyku yapıyor. Bir şey daha aklıma geliyor ama hamiş olabilir misin ?
Mutsuz değilim canımAcilen bir matineye ihtiyacımız var
Misafir için hafta içi iki gün bir gün börek , köfte bir gün de yaprak sarması ,mantı yapıp buzluğa at. O gün geldiğinde bir çorba salata tamamdır. Tatlıyı da dışarıdan al hiç uğraşma. Zaten gelen tatlı getiriyor iki çeşit olur. Uyku halinin altında neler var onu bulmaya çalış. Fiziksel yorgunluk mu , zihinsel miSeni mutlu edecek bir müzik , komik bir film , bir minik arkadaş buluşması ahretlik olanlardan biriyle iyi hissettirir. Hadi dobarlan bu seni güldürür
Önce kendine dikkat et canımKuzum bayrama kadar kendimi kasmadan devam edeceğim
Ne kadar dikkat etmek istesem de bu ara yenik düşüyorum
Bayramdan sonra seviye 1 gibi yasaklılara dikkat ederek haftalık açlık oruçları yapacağım, yeni kararım böyle çünkü kan grubuna uygun yapamıyorum
Sizleri gördükçe mutlu oluyorum, daha verecek fazlalıklarım var, pes etmek yok, moladayım diyelim
Yaaa akraba olsa tanıdık olsa neyse arkadaş bideMoladayim güzel kaptanım. Bağırsak sorunlarımi halletmekle geçti bu hafta normal insanı ishal eden her şeyi denedim bazen oldu bazen olmadı . Kilo almadım ama veremedim de ikinci bir direnç vakası yaşıyorum ibre 67' e gelmek için inat ediyor ben de 66 yukarısı kurtarmaz diyorum tabi benim dediğime gelmek zorunda. Yani kusura bakmasın gözümüzü 65' lere dikmişiz Mart hedefim gerçekleşecek.
Yarın sabah 8 den Akşam 8 kadar iş yerindeyim 7 gibi kalkıp gidicem.Acaba kaçta tartılsamki.Ne çabuk cuma geldi yarın tartı günü resmen zaman su gibi akıp geçiyor. Sınavdan önceki son gün bugün ful irade göstermenizi istiyorum kızlaarr
Cordelia
@serap911
Ece Didem
@Lavinia_98
tomrs
@minerva1988
@pastelfit
@sara_28
@HuzuRRR
Jasminium84
@LESA76
@Tesnim1903
@sibel_84
@Kinoalihatun
M Minicikfzt
Bildirimleri de unutmayalım
Gözün aydın canımGüünnnaaayyyddıııınnn
Olduuumm olduuuummm sonunda regl oldum oh beeehâttâ tartıda eksi bile gördüm
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Ayyy ne güzel ne güzelTabii ki paylaşırımzaten şimdi eksi gördüm ya saat başı tartılasım var
Sen ama hiç fire vermeden gidiyorsun hedefin tutar benceAyyy ne güzel ne güzel
Bende yüksek gördüm ama
Hadi hayırlısı bakalım
Haftaya diyetisyen tartıcak
Orada belli olur artımı eksimi
Hedefe 106 yazmıştı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?