- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ramazan’dan ümidimi kestim resmen elhanım ya bi modum düştü niye böyle oluyor diye diye tam 63 leri görmüşken bayrama soyle hakeder bi kiloda girsem derkenİftar davet yemegi olduğu için yapacagini yapmışsın tebrikler canım. O zaman sadece tatlida sikinti varmış . Az yediğin için o da telafi edilir umarım.
Hayırlı sahurlarrrr bebemmmmHadi iftara görüşürüz
Yani öyle bi imkanım da yok kafadan 3-4 davetim daha var gidilecek onlarda modumu düşürmeye yetiyor evdeyken yıne iyi ıdare edıyorumSırf bu yüzden ne kimseyi davet ettim henüz ne de gidebildim
Kova var olmaaamııı
Koç burçları burda mi
Alıyor gibiyim zaten ona da canım sıkkınYok yok tükenmişlik değil o uzak olsun
Yorgunluk insanlık hali hepimiz aynıyız üzülmeSeni heyecanlandıracak bir şeyler bulman lazım. Haftalık kilo takibi mesela iyi gelir gibi ne dersin
Ay bilmez miyim ama yine de engel olmuyor işte bir şeylere . Bile bile yipratiyoruz yine kendimiziZaman zaman oluyor böylesi haller. Kendini kaptırma. Geçici olduğunu bil ve sakinlikle karşıla bu ruh hallerini de. Bu da geçecek, illaki geçecek
Babam rahatsızlandı canımAfiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzel. Tatlı için pişmanlık yaşama, çok geç bir saatte yememişsin zaten. Ayrıca sporların çok güzel, tatlıyı yaktığına eminim.
Afiyet olsun canım, güzel menü olmuş. Hiçbir şeyde gözün kalmadan ama abartmadan yemişsin.
Hastane lafı geçmiş inşallah sağlıkla ilgili bir sıkıntı yoktur canım.
Afiyet olsun sporun ve menün güzel.
Afiyet olsun canım, menün de sporun da çok güzel.
Afiyet olsun canım yediklerin az olmuş bence.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Afiyet olsun canım, menün gayet güzel.
Afiyet olsun canım, iftarda çeşit çok olduğu için çok gibi gelmiş sana ama sıkıntılı bir şey yememişsin.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Umarım kaptanımAfiyet olsun canım umarım her şey çözülür ve düzelir
Pek tadım yok, pazartesi masajı sert yaptılar, sol bacağım çok ağrıyor, yürüyüşüm baya bozuldu ve bugün başparmağım uyuşuyor, şiddetli yanma ve acı da devam
Rabbim şifa versin canımBabam rahatsızlandı canım
Ben Koç olamamisim
Koç burçları burda mi
Sağol canımHayırlı sahurlarrrr bebemmmm
Yaa çok geçmiş olsun nesi varBabam rahatsızlandı canım
Aaa ablaPek tadım yok, pazartesi masajı sert yaptılar, sol bacağım çok ağrıyor, yürüyüşüm baya bozuldu ve bugün başparmağım uyuşuyor, şiddetli yanma ve acı da devam
Üstelik bugünde yemeyi düzeltemedim
Sizleri okudukça mutlu olup gaza geliyorum, havam çabuk iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?