Mutfağa kaçmadan önce eksik bildirimleri yazayım.
@badem000
@kumsal68
@Ece Didem
@TemelinSafinazi
Beth18
@Herseyguzelolacak38
Kendimi odevini yapmamis ohrenci gibi mahcup hissediyorumDuyuru
@badem000 @kumsal68 @TemelinSafinaziBeth18 @Herseyguzelolacak38 Leyl35 @acelyaozlem @Mannnolllyammmm
Kilo bildirimi için bekliyoruz
Kore filmleri izle canım orada ki kadınlar öyle zayıf ki insan resmen imreniyor
4 sıkım demiştim 5 olmuş çokta aşırıya kaçmamışsın ama bulgur ödem tutuyor tartı öncesi risk olmuş ama çok aşırıya kaçmamışsın bence.
Cumartesiye kadar hallediyoruz inşallah pes etmek yok. 4 gün içinde önce artıdan kurtulup biraz da eksiye düşme görevi veriyorum sana. Bak rakibinin de motivasyonunu etkileyebilirsin aman diyim he. Sana güveniyorum 4 günü iyi değerlendiriyoruz cumartesi yüzümüzü güldürüyorsun
Önemli olan eksi olması
3 gün için 300 gram hiçte az değil bence. Haftaya 700 gram yapar az mı nerdeyse bi kiloCumartesi: 72.65
Bugün: 72.35
Fark: -300
*Regl olcam aşırı karnım ağrıyor çok sistim ama olamadım
*Lavaboya çıkamadım.
Yinede iyi bir sonuc benim için 300-400-500 diye diye gidiyor az aZ
Elhan Cordelia uranus35
Eki Görüntüle 3403146
Sagol canım keşke hepimiz kolay verebilsek yemesi kolay vermesi o kadar zor kiYaaa nasıl sevindim canımtebrik ederim daim olsun inşallah
Yok canim 5 e dogru atacagim gecmi olurzeyneppk attın mı tartı sonucunu elhan ablaya ?
Haklısın canımSagol canım keşke hepimiz kolay verebilsek yemesi kolay vermesi o kadar zor ki
TabikideHaklısın canımama biz zoru başaran kadınlarız
Tatlım diyetisyene gitmen lazım. Onun listesiyle ilerle. Beslenme alışkanlığına göre güzel bir liste hazırlar.
Olmaz kaptanımYok canim 5 e dogru atacagim gecmi olur
Ah ah kelin merhami olsa
Kıyafetlerinin hiçbirine girmedigin zaman akşam yemeklerinden kurtulabilirsinElhan persembeden misafirim vardi cumartesi de cocuklar misafir derken aklimdaydi tartilmak ama unutmusum ve kahvalti yaptiktan sonra hatirladim dolayisiyla tartilamadim.
Ya ben bu aksamlari yeme isinden ne zaman kurtulacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?