Çok teşekkür ederimHayatın hep tatlı insanlarla dolsun umudun daim olsun kuzum.
Harika başlangıçlar dilerim.
Yeşillige aban kuzum.Teşekkürler kaptan uzak durmak istedim ikna edemedim akşama bakacağız artik
Bugünden itibaren dikkat edersen cumartesi kesin eksi gelir, bugün artı gösterse de geçici oluyor.Teşekkür ederim evet öyle oldu ve artı çıktım malesef
Hani ,............kaçınılmazsa diye bir cümle var ya kuzum
Ne diyeyim keyfini cikarin
OkeyYeşillige aban kuzum.
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ederim hemen indireyimHoş geldin adacim.
Opera tarayicisini indir kulübe oradan gir . Reklam sıkıntısı biter.
Nasılsın şişkoluk varsa bizimlesin demektir
Dikkat ediyorum aslında iftar ben ben değilim nasıl oluyorsaBugünden itibaren dikkat edersen cumartesi kesin eksi gelir, bugün artı gösterse de geçici oluyor.
Tebrik ederim canım direnci kırdıysan gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallahKızlar bugün benim de diyetisyen kontrolüm vardısonunda 70i kırmış bulunuyorum bu sabah 69.5 çıktım 2.7 kilo da yağdan vermişim bir ayım bitti diyetisyenle hamilelik öncesi kiloma kavuşmuş oldum sonunda artık gerisi daha zayıf olmak için son hedefim 62 inşallah ulaşırım
Canım kaptanım lütfen duşakabin işi için çarşambayı ayarlayalım olur muo gün müsaitim ben çünkü
Nutella ve pirinç pilavı aynı gündeCmt menüm
Sahur 1 tb ekmek 2 rafadan yumurta az deri peyniri 2 dilim kaşar 2 siyah zeytin domates salatalık nutella
İftar 1 küçük kase kadar pirinç pilavı 1 tane fırında tavuk pirzola 1 kase çorba
Su 1 lt
Dünki menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta 3 siyah zeytin süzme peynir domates salatlık bal kaymak
İftar 6 tane antep köftesi ayran marul
Su 1.5 lt
Elhan Cordelia uranus35
Ne guzel haberlerle karsilasiyorum bugünBende dr dan ciktim 6 ay once insulin direncim vardi simdi yok dedi 3 aylik sekerim dusmus kan ve b12 ilaci verdi sekerim dusmus dikkat etmek işe yaradi
Tebrikler harıkasın canım bundan sonrası kendi gelirKızlar bugün benim de diyetisyen kontrolüm vardısonunda 70i kırmış bulunuyorum bu sabah 69.5 çıktım 2.7 kilo da yağdan vermişim bir ayım bitti diyetisyenle hamilelik öncesi kiloma kavuşmuş oldum sonunda artık gerisi daha zayıf olmak için son hedefim 62 inşallah ulaşırım
Nasıl yaptın söylermisin been deli oldumOhh beee ne güzel reklamsız yazmak
Opera tarayıcısını yüklüyorsun.. artık siteye oradan giriyorsun...Nasıl yaptın söylermisin been deli oldum
Bugün niyetli değilim canım, mide rahatsızlığım var sadece 5 gün tutabildim mecbur bıraktım...Cok sevindim canim orucluysan bugun tartil aksama dogruada81
Dünya varmış gerçektenOpera tarayıcısını yüklüyorsun.. artık siteye oradan giriyorsun...
Maşallah harikasınKızlar bugün benim de diyetisyen kontrolüm vardısonunda 70i kırmış bulunuyorum bu sabah 69.5 çıktım 2.7 kilo da yağdan vermişim bir ayım bitti diyetisyenle hamilelik öncesi kiloma kavuşmuş oldum sonunda artık gerisi daha zayıf olmak için son hedefim 62 inşallah ulaşırım
Sabah savaşıyordum resmenDünya varmış gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?