Sarma da evet duymuştum ama hafif birşey yapayım dedimSarma da güzel oluyor hem de çok çabuk pişiyor
Elbette. Yayla sekerlemeden sıra bekleyip almış babacığımKaymaklı miydi
İhtiyacından fazlasını içme bence şöyle bir hesap var fazlası böbreklere yük olur sankibu hafta başı güzel bir eksi görmüştüm ama iki gündür diyetime uyduğum halde bugün yine artı gördüm nedir benim bu ödemlerden çektiğim ya yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım sonuçlar ne olacak diyetisyenime ödem atıcı bişeyler yazsan diyorum sadece su iç diyor günde 3 - 3,5 litre su içiyorum daha ne yapayım fazlasını içemiyorum
Burdura giderken hep Afyon'dan geçerdim çok Afyonlu arkadaşım vardı unvde de kaymaklı lokum sucuk sucuk döner ooo süperdi yaElbette. Yayla sekerlemeden sıra bekleyip almış babacığım
Ay buda çok güzelöyle çok güzel olur bide ben pazıyı haşlayıp suyunu sıkıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt ve pulbiberli yağ gezdiriyorum enfes oluyor
Bu yaz 60 kilo olayım Afyon'a gideceğim hepsini yiyeceğim.Burdura giderken hep Afyon'dan geçerdim çok Afyonlu arkadaşım vardı unvde de kaymaklı lokum sucuk sucuk döner ooo süperdi ya
Çok sevindimKızlar veterinerden geliyorum bugünün tek güzel şeyi oğluşum yaşına rağmen savaşçı çıktı tedaviye cevap veriyor durumu çok iyi baya canlandı Allah’ıma bin şükür.
İnşallah inşallahBu yaz 60 kilo olayım Afyon'a gideceğim hepsini yiyeceğim.
Vişneli kaymaklı kadayıf, sucuk döner, lokum, et dolması
Üye olmak gerekiyor galiba, açılmadı bendeYeni çekilen filim farah zeynepin filmi.
Linki burada seyredibilirsin
Bergen (2022) izle - Set Film izle
Bergen izle 2022 türk yapımı Biyografi, Dram, Müzik türündeki filmi sansürsüz full hd 1080p veya 4K 2160p kalitesinde sitemizden izleyebilirsiniz.www.setfilmizle.eu
Çok sağol fezacım.
İftar saati olmasınGönüllerimiz bir canımın içi, ondan sebep
sağol canımm
Çok haklısın, bazen boşver diyorum sonra hissizleştiğimi farkedip geri adım atıyorum, aslında hakedene hakettiği gibi olmak lazımbende iyi diyelim iyi olalım modundayım canım çok şükür bugünümüze
sende canını herşeye sıkma bu dünyada en çok kırılanlar çok ince düşünen insanlar inan bana
yaaa şurda iki güzelleme yapayım dedim yahuİftar saati olmasın
Allah şifa versin canım, sen bilirsin ne yapman gerektiğiniDenedim fezam ben onu hep yapiyorum zaten cay bile icmem yemeklerle vs... Hiperkinetik mide diyor iste... Surekli calisiyor surekli.. o da sakinlesmekle gececek diyor binilac verdi uyku yapiyor ama baya iyi geldi
Biliyorummmmve lena buna gelemez bence onun yasam tarzi haline getirtecek bir diyetisyene ihtiyaci var
Çok geçmiş olsun. Çok şükürKızlar veterinerden geliyorum bugünün tek güzel şeyi oğluşum yaşına rağmen savaşçı çıktı tedaviye cevap veriyor durumu çok iyi baya canlandı Allah’ıma bin şükür.
Bizde çok sevindikÇok sevindim
Bizim kediler çok acı çekermiş, duyduğumdan beri çok üzülüyorum, onlar bize şifa olurken biz onların Ağrı çektiğini bile anlayamıyoruz
Bu grup hepten güzelyaaa şurda iki güzelleme yapayım dedim yahu
Su miktari yeterli canim rakamlara takilma hergun tartilma buda sende strese sebep olur eksi olmasanda vucudunda sıkılasma olurbu hafta başı güzel bir eksi görmüştüm ama iki gündür diyetime uyduğum halde bugün yine artı gördüm nedir benim bu ödemlerden çektiğim ya yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım sonuçlar ne olacak diyetisyenime ödem atıcı bişeyler yazsan diyorum sadece su iç diyor günde 3 - 3,5 litre su içiyorum daha ne yapayım fazlasını içemiyorum
orası öyle canımmmBu grup hepten güzel
Extra bişey yapmaya gerek yok
Sagol canımAfiyet olsun canım, akşam karbonhidrat fazla olmuş, mideni de yorar bu şekilde.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, kurabiyelerden kurtulman lazım. Gerisinde pek sorun yok bence.
Afiyet olsun canım, çok az yemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?