Sağol canım bu gece sahurda varAfiyet olsun canım, yine çok hafif yemişsin.
Afiyet olsun canım. Geçmiş olsun.
Afiyet olsun.
Aralarda yediklerin çok sağlıksız hem de fazla canım, aslında söylemeye gerek yok. Ama diyorsan ki benim düzenim bu ben de ona göre değerlendiririm. Onun haricindekiler güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
GÜzel menü kaptanım, afiyet olsun.
Afiyet olsun, çok az yemişsin.
Bilmiyorum ki diyetisyen öyle yazdığı için yiyiverdim bende :) hatta bende şaşırıp hem fıstık ezmesi hem badem mi diye sormuştum evet demişti hatta üzerinede bitter çikolata eritip gezdir dedi de gerek yok dedimGün içi biraz karışık olmuş ama finali toplamissin
Afiyet olsun canım fıstık ezmesi ve hurma yeterliydi aslında demi
Şişkin hissettiğini yazdığın için üzgün imoci koydum yoksa menun gayet güzel ve dengeli arkecim. Afiyet şifa olsun.10 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 3 halka sucuk, domates salatalık biber, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
20 siirt fıstığı, avuç içi kadar kabak çekirdeği
18.00 ara
2 kuru kayısı, 8 çiğ badem
19.45 akşam
1.5 parça haşlanmış et, 4 kaşık pirinç pilavı, 1 kaseye yakın çoban salata
2.5 litre su
Spor yok.
Akşam yemeği çok geç oldu, bugünkü menüm içime sinmedi. Gündüz işlerle uğraştım sonra yorgunluktan uyuyakalmışım, yemek o yüzden geç kaldı. Spor da yapamadım çok şişkin hissediyorum.
Elhan @Mthn83
Benimki pilav patates hiç vermiyo sadece yağsız makarna veriyo onu da haftada bir falan ancaBenim diyetisyenim yemekte pilav makarna patates yemezsen sutlu tatli yiyebilirsin dedi
Ben de geç anladım ama anladım ve çok keyifli. Kendi mutluluğum benim elimde. Kimseden bir şey beklemiyorumNe kadar da doğruçok deneyip ve hep mutsuz olmuş tecrübeli bir kişi olarak biraz geç anladım
Senin diyetisyeniBenimki pilav patates hiç vermiyo sadece yağsız makarna veriyo onu da haftada bir falan ancakaçamak yerine geçiyor sütlü tatlı, şerbetli tatlı zaten tamamen yasak
Geçen hafta artı çıktım ya bir de abla gerçekten çok sinir bozucu inşallah bu hafta eksi çıkarım da yemediklerime değerSenin diyetisyeni
Elin diyetisyenleri hem yediriyor hem kilo verdiriyor bak kızdım mübarek gecede
Harika menü afiyet olsun
10 Mart Pazar menüsü
13.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 3 halka sucuk, domates salatalık biber, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
20 siirt fıstığı, avuç içi kadar kabak çekirdeği
18.00 ara
2 kuru kayısı, 8 çiğ badem
19.45 akşam
1.5 parça haşlanmış et, 4 kaşık pirinç pilavı, 1 kaseye yakın çoban salata
2.5 litre su
Spor yok.
Akşam yemeği çok geç oldu, bugünkü menüm içime sinmedi. Gündüz işlerle uğraştım sonra yorgunluktan uyuyakalmışım, yemek o yüzden geç kaldı. Spor da yapamadım çok şişkin hissediyorum.
Elhan @Mthn83
bugün biraz küçük kaçamaklar olmuş sanırım ama yarın bol suyla toparlarsın afiyet şifa olsunElhan @Mthn83 10 Mart menüsü
Kahvaltı 12:40 tarhanadan tost yaptım 6 adet zeytin
Ara 1 küçük kurabiye 1 k.patlağı üzerine f.ezmesi 1çk bal
17:00 misafirim geldiği için popaça yaptım tadına baktım ikisininde yarım poğaça toplamı
Akşam 19;30 yoğurtlu kırmızı pancar salatası nohut kapya biber 1 adet kornişon mısır
Kahve yanına küçük lokum
(Tost ve salata resmini ekliyorum)
Su 2 lt
Hiç sorma tatlım o da aklımdaGeçen hafta artı çıktım ya bir de abla gerçekten çok sinir bozucu inşallah bu hafta eksi çıkarım da yemediklerime değer
Aparat çok kullanışlı kankişim. YouTube da yapılış videolarını izle ama...Aparat almayı düşünüp düşünüp geri bıraktım nasıl kullanışlı mi elhanim
Sanada mutlu pazarlar canım
Ayyy bayılıyorum buna kaç kez izledim
Günaydın canım mutlu pazarlar
Benimkide 1 ay pirinç yasak dediBenimki pilav patates hiç vermiyo sadece yağsız makarna veriyo onu da haftada bir falan ancakaçamak yerine geçiyor sütlü tatlı, şerbetli tatlı zaten tamamen yasak
CanımsınÇok güzel bir menü afiyet olsun canım
Teşekkürler canım benimHarika menü afiyet olsun
Çok içine sinmeyecek bir şey yok ki belki 18 ara öğünü olmayabilirdi ama yemek geç saat yenmiş saldırma olmaması adına doğru yapmışsın bence. Afiyet şifa olsun
bugün biraz küçük kaçamaklar olmuş sanırım ama yarın bol suyla toparlarsın afiyet şifa olsun
İlerleyen sayfalarda arkadaşlar anlattı mi emin değilim Açelyacim .Şaka maka 83 kiloyum. Ben formu doldurdum şimdi be yapıcam. Biraz kopya verir misiniz? Sabah az yedim
Kırmızı patates mi ilk kez duydum öyle birşey mi varmış inşallah tadı güzeldir patates gibiBenimkide 1 ay pirinç yasak dedi
Ben makarna vb.sevmem yazmadı
Patates de yok
Sadece bu 2.listeye airfyerde kırmızı patates vermiş Bulursam alıp yapıcam
Selamlar sevgiler tatlışım. Senin de hayırla ve bereketle geçireceğin bir Ramazan ayı olsunHerkese selamlar
Ramazanımız mübarek olsun. Rabbim kabul etsin tüm ibadetlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?