- 8 Şubat 2024
- 2.746
- 15.022
- 123
Yap canım kaptancım, bir kereden bir şey olmaz, senin canın sağolsunkaptan secilmeseydim bugün bir kaçamak yapicaktim ama coooooookkkk beklersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap canım kaptancım, bir kereden bir şey olmaz, senin canın sağolsunkaptan secilmeseydim bugün bir kaçamak yapicaktim ama coooooookkkk beklersiniz
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun çok güzel menü
Sizde de Erzurumlu mu var keteler falanMenüm
Saat 10.30 da
1 dlm bayat ekmek pizza
avuç içinin yarısı kete
2 haşlanmış yumurta
1tk tahin pekmez
Saat 14 de mandalina yarım portakal
15.30 da kahve yanında hurma çikolata kırıntısı vardı üstünde 1 dlm kek portakallı
19 da 2 kepçe sebze çorbası salata
2 lt su
Spor yok rahatsizdim bugün.
Hanım annem ıspanaklı saç böreği ve katmer yapmıştı (küçük oğlum burnuma tutup kokuyor diye koklatti sıcak sıcak )
Annem helva yapmış eşim baklava aldı
Annem et kavurma ye kotulemissin dedi
Eve zor düştüm
Adım 1700
@Cordelia Elhan
Afiyet olsun canımKaynanam hamur yaptı açtı keteler ondan
Eltim su böreğini açtı
Görümcem haşhaşlıları yaptı
Ben hamur yağladım su böreğini dizdim bebeme baktım kahve yaptım fırın başı bekledim
4 kişiye pay edildi akşam da yenildi
Bak bakYap canım kaptancım, bir kereden bir şey olmaz, senin canın sağolsun
Canım elhancım çok teşekkür ederim, hızlı hızlı okudum, çoğunu beğeni yapmadan geçtim hakkınızı helal edin. Menüleri de yorumladım çok şükür bitti sayılır. Birazdan yatıp ben de dinlenirim, çok şükür sabitledikleri için çok ağrı hissetmiyor. İlaç da alıyor. Tekrar teşekkür ederim.Özet geçelim istersen bugün çok yorucu ve stresli geçti daha fazla yorulmani istemeyiz arkecim.
Eşine acil şifalar dilerim. Tendon sikintisi olmadan atlatır umarım. İlk günün ağrıları ister istemez çok olur bakalım yarın daha iyi hisseder inşallah.
Afiyet olsun canım.Kaynanam hamur yaptı açtı keteler ondan
Eltim su böreğini açtı
Görümcem haşhaşlıları yaptı
Ben hamur yağladım su böreğini dizdim bebeme baktım kahve yaptım fırın başı bekledim
4 kişiye pay edildi akşam da yenildi
9oooo menüye bakMenüm
Saat 10.30 da
1 dlm bayat ekmek pizza
avuç içinin yarısı kete
2 haşlanmış yumurta
1tk tahin pekmez
Saat 14 de mandalina yarım portakal
15.30 da kahve yanında hurma çikolata kırıntısı vardı üstünde 1 dlm kek portakallı
19 da 2 kepçe sebze çorbası salata
2 lt su
Spor yok rahatsizdim bugün.
Hanım annem ıspanaklı saç böreği ve katmer yapmıştı (küçük oğlum burnuma tutup kokuyor diye koklatti sıcak sıcak )
Annem helva yapmış eşim baklava aldı
Annem et kavurma ye kotulemissin dedi
Eve zor düştüm
Adım 1700
@Cordelia Elhan
Eşinmi rahatsız canım çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahCanım elhancım çok teşekkür ederim, hızlı hızlı okudum, çoğunu beğeni yapmadan geçtim hakkınızı helal edin. Menüleri de yorumladım çok şükür bitti sayılır. Birazdan yatıp ben de dinlenirim, çok şükür sabitledikleri için çok ağrı hissetmiyor. İlaç da alıyor. Tekrar teşekkür ederim.
Hiç söylemim şuan 68 deyimNe kadar aldin
Ben mi
62.3 çıktım bu sabah umarim bugunden sonra kilo almam
İnşallah gezegenim
Hosbuldum ablacım
Çok şükür ketesiz böreksiz bir menü
Çok şükür ketesiz böreksiz bir menü
Afiyet olsun Saracim.
Ah evet biliyorum ama bu süreçte hiç içmedim canımda çok istiyordu bir kerecik oldu artıkAfiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok hafif yemişsin.
Afiyet olsun canım menün çok güzel. Sadece hazır meyve suyunun sağlıksız olması göze batıyor, zaten bildiğin bir şeydir. Yorumlamak için yazıyorum.
Bugün biraz keyif günü olmuş belli ki kaptanım, afiyet olsun. simiti o kadar çok özledim ki.
Afiyet olsun canım, yine muhteşem.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü.
Uyumaya gitmiş olabilir ben kısacık anlatayım kuzum. Bugün oğluyla maç yaparken eşi sakatlanmış.Eşinmi rahatsız canım çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Hepsı buzluga atıldı Ramazan’da kocama sahurluk arada ekmek yerıne bır kare bende yerim , sahi Ramazan’da napıcaz elhanımmmAfiyet olsun canım.
Ellerinize sağlık.
Dikkatli ol olur mu
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Afiyet olsun canım, menünde çok sıkıntı yok diyecektim ki masumları gördüm aşağıda Yine de senden daha fazlasını bekliyordum sanırımTamam kaptan kızma hemen bildiriyorum
Elhan
Kahvaltı 10.00
2 milföy pizza
1 yumurtadan kaşarlı omlet
4-5 dilim patates kızartması
1 közlenmiş kapya biberi
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara 14.00
Türk kahvesi
2 kare çikolata
Akşam 17.00
Yarım tantuni lavaş dürüm
Gece 22.00
Masum atıştırmalıklar
Ellerinize sağlık, sağlıklı bir menü olmamış tabi ki ama yaparken yenir genelde, bu işin raconu da budur. Kalan günleri toparlarsın.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.Günün menü bildirimi de bu saate kaldııı
Kahvaltı 13:00
1 yumurta ile yapılmış menemen
2 dilim peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
1 tk tahin pekmez
Ara
Yeşil çay
10 badem
1 muz
Akşam 18:00
4 köfte
Salata
Dünkü tatlıyı telafi ettim bence
Elhan
Çok güzel menü afiyet olsun.
Canım fezom Allah ayaklarından ağrıları çekip alsın yarın ağrısız uyan inşallah.Bugün yine bacaklarım yanıyor, 16:30 a kadar yattım
Üzülmek yok, yarın daha iyi olacağım
Umarım ciddi biseyi yoktur Allahım yardımcıları olsunUyumaya gitmiş olabilir ben kısacık anlatayım kuzum. Bugün oğluyla maç yaparken eşi sakatlanmış.