Üzülme canım aşacağız hepsiniSağol canımvallahi gözümden yaş geldi tartıyı görünce o kadar şok oldum çok fena taktım bu kilo işine hayatımın ortasına oturdu
Kolumu kessen kırmızı akar kanımızHaftaya cumartesi bir eko EKG ve efor istiyorum senin için
Canım çok yürüyüş bandında ve özellikle dün yaptıysan yüksek çıkman normal.Bende 2 haftadır sabitim mesela ama işten gececi olup sabah gelince az uyuyorum bu hafta özellikle tüm gün işlerim dolayısıyla sokaklardayım.Eve çok geç giriyorum.Vücut ödem yapıyor kaslar su tutuyor.Sıkma canını herşey düzelicek inşallah.Endekrolojiye gittinmi hiç mesela şimdi durumunu anlatıp diyet yaptığını kilo veremediğini söylersen seni takibe alıp çözüm yolu söylüyeceklerdir.Listeye girip girmemekte tereddüt ettim de canım ondan bahsediyorum bir sorun yok sadece aç gezip artı geldim ona baya canım sıkıldı
Canım lütfen üzülme huzursuz oldum şimdi bende . Takımların seçildiğini bilsem yazmazdim oyle inan . Gerçekten hiçbir sorun yok benden yanakirmizi takım kaptanı olup maviye seçersin beni
Dikkat et kırmızı mora dönmesinKolumu kessen kırmızı akar kanımız
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim. Ağır bir enfeksiyon durumu geçirdim. Tam toparlanamadım. Bu izin bu yüzden.
Yenilsek bile kırmızı işteDikkat et kırmızı mora dönmesin
Gittim canım tiroid ilacı kullanıyordum 4 gündür bitmişti unutmuşum ben onu. Şeker ilacı,d vit,b12 kullanıyorumCanım çok yürüyüş bandında ve özellikle dün yaptıysan yüksek çıkman normal.Bende 2 haftadır sabitim mesela ama işten gececi olup sabah gelince az uyuyorum bu hafta özellikle tüm gün işlerim dolayısıyla sokaklardayım.Eve çok geç giriyorum.Vücut ödem yapıyor kaslar su tutuyor.Sıkma canını herşey düzelicek inşallah.Endekrolojiye gittinmi hiç mesela şimdi durumunu anlatıp diyet yaptığını kilo veremediğini söylersen seni takibe alıp çözüm yolu söylüyeceklerdir.
Başvurdum da yapmadılar. İştah kesici bir isim değil mi
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Birlikte olunca motivasyonun artar canım üzülme . Hafta içinde temizler eksiye geçersin inşallah.SLM kizlar Sabah fotoyu yollamaya zamanim olmadi arti 600 île geri donus yapiyorum
Enson 64.400
Bugun 65.Eki Görüntüle 3398682
Ben hangi takımdayim ona göre konuşayımDikkat et kırmızı mora dönmesin
Teşekkür ederim yüzünüzü kara çıkarmıcam inşallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar sonuç net belli olunca bize yaz olur muArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Tiroid sorunun var çok geçmiş olsun.Düzenli kontrollerini ihmal etme.Şekerde zor kilo verdirir ama ilaçlar şifa olsun inşallah.Pes etmek yok canımGittim canım tiroid ilacı kullanıyordum 4 gündür bitmişti unutmuşum ben onu. Şeker ilacı,d vit,b12 kullanıyorum
Hayırlı olsun kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?