- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
bitti galiba kalan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitti galiba kalan var mi
Teşekkür ederim. Ağır bir enfeksiyon durumu geçirdim. Tam toparlanamadım. Bu izin bu yüzden.İzinli olduğun sürelere dikkat etmelisin, tartı seni üzmesin
bencede bitti herkesi aldin bi ben kaldim yaniiiBence bitti sence serap911
Geçmiş olsunTeşekkür ederim. Ağır bir enfeksiyon durumu geçirdim. Tam toparlanamadım. Bu izin bu yüzden.
Sağol canım vallahi gözümden yaş geldi tartıyı görünce o kadar şok oldum çok fena taktım bu kilo işine hayatımın ortasına oturduİzinliyimmmmmm ana @lenagIle birbirimize destek olalim istedim
Aksam 8 den sonra hafif yaralama silahlari serbesttir sabah 8 e kadar. Güçlü olan hayatta kalır hadi bakalımmmmmmAçlık oyunları başlasın o zaman
Eki Görüntüle 3398681
Sen tek başına bir ordusunbencede bitti herkesi aldin bi ben kaldim yaniii
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Yaaa çok geçmiş olsun kayginaldirmak istemiyorum ama tendon kopması çok ağrılı yaArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Beni etiketlediğiniz kişi ile mi yarışıyoruz acaba tam bilmiyorumda canımSen tek başına bir ordusun
Bu arada gruptaki iki sağlıkçı kapışması olacak farkindamisin
Yaa çok geçmiş olsun canımArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Yeni bir hafta başlıyor bak belkide ufacık birşey senin bu kocaman derdinSağol canım vallahi gözümden yaş geldi tartıyı görünce o kadar şok oldum çok fena taktım bu kilo işine hayatımın ortasına oturdu
Çok geçmiş olsun inşallah öyle değildirArkadaşlar mesajları okuyamadım, acilen çıktım. Eşim oğlumla top oynarken sakatlanmış, acildeyiz yaklaşık iki saattir. Sanırım tendon kopması varmış, mesajlara ara ara bakmaya çalışırım.
Haftaya cumartesi bir eko EKG ve efor istiyorum senin içinSen tek başına bir ordusun
Bu arada gruptaki iki sağlıkçı kapışması olacak farkindamisin
Benimlesin canım kırmızı takımBeni etiketlediğiniz kişi ile mi yarışıyoruz acaba tam bilmiyorumda canım
Canım lütfen üzülme huzursuz oldum şimdi bende . Takımların seçildiğini bilsem yazmazdim oyle inan . Gerçekten hiçbir sorun yok benden yana kirmizi takım kaptanı olup maviye seçersin beniinsallah ama soz eger bigun secilirsem sana deviredicem