Umarım kaçırmamisimdir .Cook isterim canimm
Salının önemi yok haftalık bakıyoruz canımGeçen cumartesi 73.95 çıkmışım 73.40 çıktım şimdi haftalık baz alırsak aslında kilo vermiş sayılıyorum
İlk kez mavi olacağım
YerSence yer mi canım maviş sirinem kaptanım
Bas tuzuCadı kazanı
Geçen haftadan kalan gazozlara ilaç katıyorum
İyiyim canım kendimi bırakmıyorum bu hafta regl oldum onun ödemi olduYaa iyi misin
Kötü mü gitti bu hafta lütfen kendini bırakma
Maşallah abla
Ooo fıstık
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
Yaa kötü değildi sanki
İyi misin canım bırakma kendini
Yok usul usul hareket iyi geldi
Ben 1 dlm kek yedim 2 halka sucuk
Ben yeni aldım canım. Halılarım ince yolluk gibi. O yüzden halı üstü kullanmıyorum. Mutfak için çok iyi oluyor benim için. Küçük oğlum zarar verir diye korktum ama sıkıntı olmadı daha. Silme işi nemli toz alma gibi düşün. Senin sildigin gibi değil. Benim koltukların altına girmiyor. O yüzden sadece görünür yerleri alıyor
Yaa ihmal etme canım
bilmiyorum ki hirsli gorduk amaSence yer mi canım maviş sirinem kaptanım
Allah iyiliğini versin.
Kaptanlık teklifini bir kez daha oldu sankiAy burdayım ne kaçırdım ben
Evet canm yine görmeyip kaçırmışım . Yine öyle oldu sanırımKaptanlık teklifini bir kez daha oldu sanki
Kaptanım senden özür dilerim artı gelmek istemezdim menülerimde iyiydi ama regl azizliği olduÜzülme canım haftaya güzel eksi göreceğiz birlikte
Benim kafa çorbaİzinliyimmmmmm ana @lenagIle birbirimize destek olalim istedim
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanımCanın sağ olsun Saracim. Hafta içi bu artı çoktan eksiye dönüşecek.
Wvet katılıyorum biraz geç kaldım evet ramazan telaşıAllah iyiliğini versin.Güzel Huzurum bildirimler 13.00' e kadar. 57 dakika önce paylaşmışsın
Ben de sabah yaptin nasıl görmedim diye kendime kızıyordum.
Seçmelere katılıyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?