Hoşbuldum tatlım benim. Benim de içim kıpır kipir . Sanırım yine yakaladım o frekansıBaşlangıcın hayırlı olsun canım annem hoş geldin.Cok sevinçliyim.
İnan gıpta ederek alintiladim bildirimini. Birazcık dikkat etsen hafta bir iki kilo eritecek bir bünyen var. Bu yemeleri mezuniyetten sonraya bıraksan kilonu da kontrol etmiş olur kısa sürede çıtır olurdun.
Daim olsun kuzum benimHoşbuldum tatlım benim. Benim de içim kıpır kipir . Sanırım yine yakaladım o frekansı
Tartıya çıkmaya korkar oldum ben de canım ama yapacak birşey de yok bakalım ben napcam bugün tartıda
Tartıya çıkmaya ben de korkuyorum inanılmaz sisim
Elinden geleni yaptın kaptanım üzülme bu yol sürprizlerle dolu önümüzdeki haftalarda istediğin eksiyi göreceğine eminim.Günaydın kızlar galiba benim bu tartı kafayı da yedi 3 ayrı ölçüm verdi ama ne yazık ki en yükseği doğrusuyanlışlıkla da olsa 69 çıkmak güzeldi
Geçen cumartesi 70.7
Bugün 70.85
Fark +150
Cordelia Elhan
Özür dilerim takımım
Eki Görüntüle 3398541
Eridim eridim yakala beniKankamm ben de seni çok özledim . Ne durumdasın bitanem gitti mi kilolar ?
Canım fayans yokmu park esnedigi için etki ediyor rakamlaraGünaydın kızlar galiba benim bu tartı kafayı da yedi 3 ayrı ölçüm verdi ama ne yazık ki en yükseği doğrusuyanlışlıkla da olsa 69 çıkmak güzeldi
Geçen cumartesi 70.7
Bugün 70.85
Fark +150
Cordelia Elhan
Özür dilerim takımım
Eki Görüntüle 3398541
İnşallah kaptanımElinden geleni yaptın kaptanım üzülme bu yol sürprizlerle dolu önümüzdeki haftalarda istediğin eksiyi göreceğine eminim.
Yaaaa . Çok mutlu oldumEridim eridim yakala beni
Canım fayans yokmu park esnedigi için etki ediyor rakamlara
Var aslında bi de öyle deniyim ama hep parkede tartıldım şimdiye dek. 69.05 çıktım ya bı sevindim bı sevindim sonra inanmadım tabi kiEridim eridim yakala beni
Canım fayans yokmu park esnedigi için etki ediyor rakamlara
Kaptanım sabah şişkinligi geçsin yeniden tartil olur mu? Tartı farklı sonuçlar vermiş o yüzden bildirimini kabul etmiyoruz. Kahvaltı yapmadan sert bir zeminde tartil zamanımız çok olur muVar aslında bi de öyle deniyim ama hep parkede tartıldım şimdiye dek. 69.05 çıktım ya bı sevindim bı sevindim sonra inanmadım tabi kitekrar tartıldım 70.05 oldu tekrar tartıldım 70.85 oldu sonra tartıyı evirdim çevirdim hep 70.85 çıktı demek ki doğrusu bu dedim
Akıllı tartı yer değişikliklerinde kendini de tartiyormus. İlk kullanimda yaşamıştım+500 gr fazla tartiyordu beni. Evde tartilabilecek bir şey varsa üzerine koy bakalım anlaşılır . Paket veya su olabilir.Var aslında bi de öyle deniyim ama hep parkede tartıldım şimdiye dek. 69.05 çıktım ya bı sevindim bı sevindim sonra inanmadım tabi kitekrar tartıldım 70.05 oldu tekrar tartıldım 70.85 oldu sonra tartıyı evirdim çevirdim hep 70.85 çıktı demek ki doğrusu bu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?