- 4 Eylül 2011
- 19.308
- 68.658
- 798
Canım dün yağ sıvı artışı paylaşımı yapmıştım. Sıkma canını. Vücut direnc gösteriyor
(Lütfen bu hafta bana bunları hatırlatın )
Elhan kaptanım doğru demişŞimdi de böyle çıktı Mthn83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dün yağ sıvı artışı paylaşımı yapmıştım. Sıkma canını. Vücut direnc gösteriyor
Elhan kaptanım doğru demişŞimdi de böyle çıktı Mthn83
alt tarafı 2 bardak su içtim ilaç içmem gerekiyor tekrar tartıldım 700 grm Artı ayyyy deliricemmmmKaptanım sabah şişkinligi geçsin yeniden tartil olur mu? Tartı farklı sonuçlar vermiş o yüzden bildirimini kabul etmiyoruz. Kahvaltı yapmadan sert bir zeminde tartil zamanımız çok olur mu
İnşallah canım benim evet çok stres yapıyorumSebepsiz gelen sebepsiz gider stres yapma kuzum o da çok etkili. Özür dilenecek bir durum yok. Çok dikkat ediyorsun .
Woww helalllll kaptanım tebrikler
Bir kandirilma vakası ile karşı karşıyayiz insan hep mi düşer tuzağa
Amin canım benim şimdi hazirlikta mi olacam bu hafta . Takımlara giremeyecek miyimDaim olsun kuzum benim
Bitanem sen de tekrar tartil moralin düzelsin diye sadece. Benim için çok da önemli değil nasılsa biliyorum kalıcı kilo almadığını.alt tarafı 2 bardak su içtim ilaç içmem gerekiyor tekrar tartıldım 700 grm Artı ayyyy deliricemmmm
İnşallah canım benim evet çok stres yapıyorum
Su bende de en az 400gram atıyor üstüne bir iki saate gider canim o . Daha 13 e Cook varalt tarafı 2 bardak su içtim ilaç içmem gerekiyor tekrar tartıldım 700 grm Artı ayyyy deliricemmmm
Hazırlığı önceden tamamladigin için doğrudan listeye giriyorsun tatlım.Amin canım benim şimdi hazirlikta mi olacam bu hafta . Takımlara giremeyecek miyim
Ay neyse ki . Motivasyonumu zeval verecek hiçbir şey istemiyorumHazırlığı önceden tamamladigin için doğrudan listeye giriyorsun tatlım.
Deniyim bakiyım canım onu da demek ki yerinden oynatmamak da lazım haklısınAkıllı tartı yer değişikliklerinde kendini de tartiyormus. İlk kullanimda yaşamıştım+500 gr fazla tartiyordu beni. Evde tartilabilecek bir şey varsa üzerine koy bakalım anlaşılır . Paket veya su olabilir.
Tamamdır ablacım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım.
Tamam seçmeler listesine yazarim bugün. Bir gün önce tartilsan kabul ederdik kuzum bir dahakine öyle yap habersiz bırakma olur mu
Bugünler kaderimiz aynı canım birden vercez kiloyu hiç merak etme aynı devam edelim yeter ki bozmadan napalım bugünler de boyle olsunalt tarafı 2 bardak su içtim ilaç içmem gerekiyor tekrar tartıldım 700 grm Artı ayyyy deliricemmmm
Arada iyi oluyor canımAfiyet olsun canım, ayrıca geçmiş olsun. Umarım artık daha iyisindir.
Afiyet olsun canım, öğle sağlam olmuş neyse ki. Sen de bugün tek öğünle kalmışsın.
Bence kötü bir durum yok, menün gayet iyi.
Afiyet olsun kaptanım, menün güzel. Bir turşu etkilemez bence.
Afiyet olsun canım, menü yürüyüş çok güzel. 4 litre suya çok şaşırdım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Ne yapmışsın sennnn ağzımi açık birakti güncel kilon . Helal olsun kankama
Gğllaca bende hayır diyemem birde bizde yiyen yok güllaç yapıp tek başıma yiyorumBana çikolata çok boş geliyor tatmin etmiyor tatlı birşeyler yiyip kalori alacaksam kadayıf güllaç baklava tercih ederim
Maşallah maşallah ne yaptın sen kaptanım çok çok tebrik ediyorum
Tebrikler canım Eksin çok güzel