Biz sıkılmayız merakla takip ediyoruzBen iyi arkadaş olduğumuzu zannediyordum canım, bir anda beni dışlayıp aslında arkadaş bile olmadığını zannettiğim kişilerle tuhaf hallere girdim. Sakın yanlış anlama isteyen istediğiyle dilediğini yapabilir ama ben kendimi aptal gibi hissettim, yalnızlığımı falan farkettim. Kısaca böyle özetleyebilirim, diğer arkadaşları konuyla daha fazla da sıkmak istemiyorum. Çok şükür üzüntüm falan da geçip gitti. İlgilendiğin için teşekkür ederim.
Hosbuldum pastelfitimDirek kilo verdimhoş geldin canım benim
Ayy ne güzel, keşke yakın olsaymış. Belki yine de gidersiniz, çocuklarımız da bizim gibi kütüphane görmeli bence. Ben oğlumu hiç götürmedim mesela.Belediyenin çok güzel kütüphanesi var ama yakınlarda değil.
Hatta küçük çocuklar için bile var çocuklara özel
Teşekkürler canmher şey çok güzel canım, afiyet olsun. Maşallah çok istikrarlısın.
Afiyet olsun canım, süper menü.
Afiyet olsun canım, menün güzel, pasta çok olmamış. Adımların harika.
Afiyet olsun, güzel menü.
Afiyet olsun canım, gayet güzel menü.
Afiyet olsun canım, çok güzel olmuş.
Afiyet olsun, su haricinde güzel menü.
İyi akşamlarIyi aksamlar herkese nasılsıniz
Aaa benKırmızıydım heralde
Biliyormusuuun ben hiç fit olmadım anneeeğBen böyle değildim, beni bu hale getirenler utansınay iyice küçük emrah'a bağlayacağım galiba
Akrep canım.Boğa mı?
İyi akşamlarSeni gördüm enerci geldi.
Hamdolsun bugün daha iyiyim, biraz yoğun geçti, şimdi dinlenmek için oturdumDün iyi değilim demiştin bugün nasılsın iyi oldun mu biraz
Oooooo ben varya urfaliyammm ezeldennnn urfaliyammCigeeeerrr çiköfteeee Urfa kebabı vee şıllık tatlısı yolluyorum efendim
Hayırlı cumalar fezocum.
Sağlıklı çok güzel günlerin olsun.
Vayyy harika
Bugünden itibaren daha cok ugramaya çalışacağım
İstifa ettimVayyy harikane oldu bi değişiklik mi var?
Gezegenim nasilsin guzel kilo vermissin profilindeki rakam dogruysa
Hayırlısi olsun canımİstifa ettim
Eskisi gibi burda olamam farkli hedeflerim var ama sohbete gelirim
Bundan sonra olacak tek şu canım. Sen değiştin. bir şey mi var falan diyecek, ben de Allah ne verdiyse dökeceğim eteğimdeki taşları, içime dert olacağına ona yük olsun. Tersim pistir biraz, bakalım kahramanımızın başına ilerleyen bölümlerde neler gelecekBiz sıkılmayız merakla takip ediyoruz
Doğru canım apa yapıyorGezegenim nasilsin guzel kilo vermissin profilindeki rakam dogruysa
Teşekkür ederim canim bugun itibariyle ayrildim tamamenHayırlısi olsun canımne zaman son ayrıldın mı tamamen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?