- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Yaaa neresindenHemşehrim çıktın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa neresindenHemşehrim çıktın
Teşekkür ederim canım bakalım regl ödemi var mı hala gitti mi yarın 3. Günü olacak acaba kalır mı ödem yoksa gerçek kilomu mu görürümYine gün menüsü olmuş, tek öğünle dengeliyorsun ama genel olarak sağlığını etkilemesin canım.
Afiyet olsun canım, menü ve spor şahane.
Geçmiş olsun canım, menün güzel hatta biraz az. Baş ağrının kaynağı açlık da olabilir. Eksi görmeme sebebin ise eğer uzun zamandır diyet yapıyorsan duraklamaya girmiş olabilirsin. Diyet düzeninde değişiklik yaparak metabolizmanı hareketlendirebilirsin canım.
Afiyet olsun kaptanım, kaptanlığa yaraşır bir menü olmuş.
Akşam umarım çok geç saatte olmamıştır canım, kete harici günün geri kalanı gayet güzel. Kete olunca da dayanmak zor.
Afiyet olsun canım, çok güzel menü. Sporun ve suyun da harika.
Afiyet olsun ilk göz ağrım kaptanım, menün gayet güzel. Yarınki sonucunu heyecanla bekliyorum.
Kandırıkçı kaptan, hepimizi mantı diyip korkuttun ayrıca canımızı çektirdin ama bu da mükemmel görünüyor.
Afiyet olsun canım özellikle spor çok güzel baya yürümüşsün7 Mart beslenme listem
10:00
2 mısır patlagi arasi 1 yk labne
14:30
2 yk yogurt
3 yk moms granola
15 yaban mersini
16:30
Sütlü türk kahvesi
18:00
1 dilim kaşarlı ispanak graten
2 yk yogurt
1.5 lt su ictim
Elhan M Minicikfzt
Spor puanim 1300 Cordelia
Eki Görüntüle 3397974
Yeme saatlerini değiştirebilirsin, bugüne kadar aralıklı oruç yaptıysan çok öğünlüye geç ya da tam tersi durumdaysan aralıklı oruç yap. Detoks listeleri deneyebilirsin, mesela 3 günlük kabak detoksu gibi.Evet - göremeyince daha çok hirslanip daha az yiyorum yine gitmiyor. 4 aydır filan diyetteyim kesin duraklama ama ne yapsam bilmiyorum
Haftada 1 kiloyu asla küçümseme, bence çok iyi bir rakam. Yanılmıyorsam çok fazla kilon da yoktu senin. Aylık 2 ile 4 kilo vermek en normali deniliyor. Biz her şey bir anda olsun bitsin istiyoruz ama malesef mümkün değil.Daha az yemek sakıncalıymış metabolizma kendini kıtlık moduna sokuyomuş hadi sen 4 aydır diyettessin benim daha 1.5 ay oldu haftada 1 kg ancak gidiyo çok üzülüyorum. Tüm tahlillerim temiz. Diyetime sadığım sporumu yapıyorum suyumu içiyorum. Doğum yapalı 3 ay oldu hormonlardan mı vücut düzene girmedi bilmiyorum. Ama çok can sıkıcı.
Sende bi detoks dene bence kırılır direnç kilon.
Ah ablacım keşke fazla kilom olmasaydı zoruma gidende o bu kadar yüksek kilolarda daha hızlı vermeliydim 95 kg şuanda. Bu hafta listem protein ağırlıklı cumartesi grup için tartılcam ama diyetisyenle günüm salı bakalım.Haftada 1 kiloyu asla küçümseme, bence çok iyi bir rakam. Yanılmıyorsam çok fazla kilon da yoktu senin. Aylık 2 ile 4 kilo vermek en normali deniliyor. Biz her şey bir anda olsun bitsin istiyoruz ama malesef mümkün değil.
Denedim fakat tek tip beslenmek hiç bana gore değil saatleri değiştirebilirim ama. Birşeyleri değiştircem bakalım cumartesinden sonraYeme saatlerini değiştirebilirsin, bugüne kadar aralıklı oruç yaptıysan çok öğünlüye geç ya da tam tersi durumdaysan aralıklı oruç yap. Detoks listeleri deneyebilirsin, mesela 3 günlük kabak detoksu gibi.
Sen şişkinlik hissediyor musun hala.Teşekkür ederim canım bakalım regl ödemi var mı hala gitti mi yarın 3. Günü olacak acaba kalır mı ödem yoksa gerçek kilomu mu görürüm
Ben 89kilo ile başladım her hafta 1 kilo verdim inan sağlıklı olanida bu hemen olacak birşey değil kendine zaman verAh ablacım keşke fazla kilom olmasaydı zoruma gidende o bu kadar yüksek kilolarda daha hızlı vermeliydim 95 kg şuanda. Bu hafta listem protein ağırlıklı cumartesi grup için tartılcam ama diyetisyenle günüm salı bakalım.
Benim gibi bu kilolarda olan var mı ya da bu kilolarla başlayıp düşen var mı umut olscak birileri
Ben 92 ile başladım, bu gruba geldiğimde ilk gün tartım 90.9 du galiba. Sanırım 10 gün falan oluyor. İlk gerçek rakamı bu cumartesi göreceğim. Seninle kilolarımız yakın sayılır. Boyun kaç peki. Bu arada gerçekten kendine dert etme bu kadar, ilk zamanlarda da bazı bünyelerde direnç olabilir.Ah ablacım keşke fazla kilom olmasaydı zoruma gidende o bu kadar yüksek kilolarda daha hızlı vermeliydim 95 kg şuanda. Bu hafta listem protein ağırlıklı cumartesi grup için tartılcam ama diyetisyenle günüm salı bakalım.
Benim gibi bu kilolarda olan var mı ya da bu kilolarla başlayıp düşen var mı umut olscak birileri
Öyleyse saatleri değiştirmekle başla, vücut şaşırsın. Spor yapabiliyor muydun.Denedim fakat tek tip beslenmek hiç bana gore değil saatleri değiştirebilirim ama. Birşeyleri değiştircem bakalım cumartesinden sonra
Eskisi gibi çok değil hala o his var ama karnım patlayacak gibiydi o geçti şükürler olsunSen şişkinlik hissediyor musun hala.
Çok güzel bir sonuç alacaksın eminimBen 92 ile başladım, bu gruba geldiğimde ilk gün tartım 90.9 du galiba. Sanırım 10 gün falan oluyor. İlk gerçek rakamı bu cumartesi göreceğim. Seninle kilolarımız yakın sayılır. Boyun kaç peki. Bu arada gerçekten kendine dert etme bu kadar, ilk zamanlarda da bazı bünyelerde direnç olabilir.
Lessie ve günde ortalama 10.000adim atıyorumÖyleyse saatleri değiştirmekle başla, vücut şaşırsın. Spor yapabiliyor muydun.
Gayet iyi gidiyosun canım daha geçen hafta kırmızı kaptan sendin bence kendine haksızlık etme bu uzun bir süreç tabi ki zorlandığımız duraksadığımız zamanlar olacak ama geçecekLessie ve günde ortalama 10.000adim atıyorum
Canım neden düzgün bir akşam yemeği yok da kurabi denen şey var Adımların çok güzel.
Afiyet olsun canım, güzel bir menü, adımların da çok iyi.Menü bildiriyorum
Sabah
Kahve
Öğlen 12
Kıymalı kabak
Yoğurt
Kesme çorba
2 kaşık erişte
Akşa 6 gibi
4 kaşık etli garnitür
4 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
3-4 dilim turşu
1,5 Lt su
8000 civarı adım
Günü kapattım inşallah
Elhan
Afiyet olsun canım güzel menü.İyi akşamlar herkese
7 mart menümm
Sabah 10:30
Domatesli biberli omlet
2 dilim peynir
Küçük yarım avokado
1 dilim ekmek
Ara 12:00
Kakaolu muz, çay
Öğlen 16:00
Nohutlu salata
Kefir
4 grissin
Ara 18:00
Elma, badem, yeşil çay
Akşam 19:30
Pırasa yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Günü kapatıyorum
Elhan
Afiyet olsun kaptancım, güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü, adımların harika.7 Mart beslenme listem
10:00
2 mısır patlagi arasi 1 yk labne
14:30
2 yk yogurt
3 yk moms granola
15 yaban mersini
16:30
Sütlü türk kahvesi
18:00
1 dilim kaşarlı ispanak graten
2 yk yogurt
1.5 lt su ictim
Elhan M Minicikfzt
Spor puanim 1300 Cordelia
Eki Görüntüle 3397974
Afiyet olsun.
Aslında sıkıldım da biraz diyetten onada bagliyorum neyse devammmm ümitsizlik yok çok aç kaldım sonunu görmeden asla bırakmam ( oğlak burcuyum )Gayet iyi gidiyosun canım daha geçen hafta kırmızı kaptan sendin bence kendine haksızlık etme bu uzun bir süreç tabi ki zorlandığımız duraksadığımız zamanlar olacak ama geçecek
Ümitsizlik yok tabi ki ne zamandır yapıyosun bilmiyorum ama yazın giyeceğimiz güzel şeyleri düşün ben hep öyle motive oluyorum yaz aylarında kilo gerçeği daha çok vuracak yüzümüze emin ol zayıflamış girmek de bizi ekstra mutlu edecekAslında sıkıldım da biraz diyetten onada bagliyorum neyse devammmm ümitsizlik yok çok aç kaldım sonunu görmeden asla bırakmam ( oğlak burcuyum )