- 8 Şubat 2024
- 2.846
- 15.514
- 123
Neden keyfin yok canım, beklediğin bir haber vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu mu stres yaptın kendine.keyfim yokken canım istemiyor kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden keyfin yok canım, beklediğin bir haber vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu mu stres yaptın kendine.keyfim yokken canım istemiyor kuzum.
Yani tamam regl oluyoruz anladık, ağrısını aldık kabul ettik ama niye şişiyoruz yaa, erkekler çok şanslı. Sabah sabah yine bilendim bak onlara.Ben kaptanımı mağdur etmem cuma açlık orucu skdjdjdb of şaka bi yana bi haftadır regl beklıyorum cunku deli gibi ağrısı var boyle hergun bi fıs sısırıyolar sankı dilberaydan ay dokunmayın cok fenayamm çalıyor kafamda devamlı ya
Çok haklısınYani tamam regl oluyoruz anladık, ağrısını aldık kabul ettik ama niye şişiyoruz yaa, erkekler çok şanslı. Sabah sabah yine bilendim bak onlara.
Keşke haklı olmam bir şeyleri değiştirse canımcımÇok haklısın
Günaydın fitpastelimGünaydın hanımlar
Amin canım Günaydıngünaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Günaydın amin canım. Afiyet olsunGünaydın Arkadaşlar
Güzel Kaçamaksız bir gün olsun
Güne Yeşillikli klasik kahvaltı ile başladım
Kahvaltı yapmadın mı?O kadar açım o kadar açım ki, zaman çabuk geçsin.
iş yerinde stres yaşıyorum canım her şey benim üzerime bakıyorNeden keyfin yok canım, beklediğin bir haber vardı yanlış hatırlamıyorsam, onu mu stres yaptın kendine.
Teşekkürler canm evet çok doğru,ah ya bizde zeytinyağı dolduruyoz baya bayaBenim bilgim yok ama sadece yeşillik yersen 7 çok olmaz bence. Bulgur pilavı yesek mesela 6 kaşık falan yazıyor diyetisyenler.
Sağol KaptanımGünaydın fitpastelim
Amin canım Günaydın
Günaydın amin canım. Afiyet olsun
Kendini başka şeylere ver biraz dolaş ne bilim işin varsa onu yap,Yoksada kitap oku zaman geçer canım açlığı yemeği düşünmeO kadar açım o kadar açım ki, zaman çabuk geçsin.
Yooo ne güzel olmuş canım Burada sohbette ediyoruz Anneler candırGünaydın.
Sabah kızı okula bıraktım geldim anneanne bebeyi uyutmuş 9’da leslieye başladım 30 dk yaptım 10’da da kahvaltımı yaptım.
Aslında iki gündür kızı okula bırakıp dışarda yürümek istiyorum ama hava öyle soğuk ve yağmurlu ki evde leslieye talim.
Eşimin görevi nedeniyle 2 yıldır Tokat’ta yaşıyoruz. Öncesinde Trabzon’daydık.
3 yıl daha Tokat’ta yaşayıp tekrar tayin olcaz.
Eşim Trabzon’lu ben İstanbul.
Babam covidden rahmetli olunca annemde destek için yanıma geldi ama çok kalamayacak o varken sporun tadını çıkarıyorum.
Öyle genel bi bilgilendirme yapmak istedim kendimle alakalı saçma olmamıştır inşallah.
Annem biraz yaşlı zorlanıyor ama yapabildiği kadar yine Allah razı olsun.Yooo ne güzel olmuş canım Burada sohbette ediyoruz Anneler candır
Hadi Annenin Keyfini çıkart
Kendine biraz daha fazla zaman çok iyi geliyor
Benim kızımda Annemle beraberler
İşlerimi halledip öyle gidicem yanlarına
Afiyet olsun canımİyi aksamlar
Bugun Kusadasina yolculuk yaptim gelin damat cekimim vardi hem yol yapmak hem cekim beni yordu
Menüm şöyle idi
10:00
Pancar domates suyu
13:00
1 haş yumurta
2 wasa
1 yk lor
7 zeytin
Yarim avokado
16:00
1 yk yogurt
1 yk granola
19:00
Bruksel lahanasi
Tavuk göğüs sote 2 yk
Haslama pirinc 3 yk
1.8 l su ictim
M Minicikfzt @Elhan
Günaydın çok sevindim tekrar geçmiş olsunGünaydın
Hamd olsun sıkıntısız bir gece oldu
Mentollü yağ baya etki etti
Günaydın geçmiş olsun iyi haber verirler inşallahGünaydın
2 gündür pek gelemedim hastane iş koşuşturma ca şimdi bir kan tahlili vereceğim. yarın rahminden parça alıcaklar…..
GünaydınGünaydın arkadaşlar güzel bir gün olsun inşallah
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydınlar herkese
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın inşallahgünaydın herkese musmutlu bol eksili bir gün diliyorum beklediğiniz güzel şeylerin hepsi olsun inaşllah
GünaydınGünaydın hanımlar
Günaydıngünaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun
Günaydın afiyet olsunGünaydın Arkadaşlar
Güzel Kaçamaksız bir gün olsun
Güne Yeşillikli klasik kahvaltı ile başladım
Afiyer olsun canımİyi akşamlar kizlar
Bugün ki menümü paylaşayım
6 Mart menüsü
@Elhan M Minicikfzt
Kahvaltı 7.00
Bir dilim ekmek
Bir dilim peynir
Dört zeytin
Domates ve salatalık
Çay
Ara 10.00
Bir portakal
Kahve
Öğlen 12.45
Dört fırında tavuk köftesi
Bir dilim ekmek
Bir bardak ayran
Ara 16.00
Bir portakal
Kahve
Akşam 18.00
Süt,muz, elma ve yulaflı semoote
Su 2 lt içtim.
Yalnız değilsinHerkese güüünnaayyyddııınnn yine sabahladığım bir günden merhabaaa