- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlastikTamam sen içli köftey ye 5000 adım daha yapmtamam mı![]()
15000 adım bekliyorum senden :)anlastik![]()
Afiyet olsun canim ❤Bu sabah kahvaltıda yulaflı omlet yapacağım yanında şekerli,karbonhidratlı,yağlı şeylerden tüketmeden sofrada olan klasik peynir zeytin yeşillik domates/salatalık onları yiyeceğim İnsallah![]()
Günaydın canim ❤Gunaydin keyifli huzurlu saglikli sevdiklerinizle guzel bir pazariniz olsun.![]()
Sağol canımmKacamak boyutuna gore adim cezasi
Sporundan duseriz
Günaydın canim baslangicin hayirli olsun![]()
Hoşbuldum teşekkür ederimHosgeldin cnm
Sagolsin tatlim
Sende insallah yarina daha iyi olursun
Migi alsin diye taktik veriyom ya, daha ne yapayim :)))
Takimina gore degisir , kirmiziysan ye gitsinbugün kaçamak yapsam ceza yer miyim![]()
Sen yaşıyor musun canım yaa nickinden hatırladım 6. Takımdanatacağım Bugün 15bini![]()
Bir tanecik masum mini mini icli köftecik 5.000 adim mi ?15000 adım bekliyorum senden :)
Hesap detaylarindan canim boyunu ve kilonu yazip kaydetVKI nerden yapılıyor canımZipzip-
Dikkat etmeye baslayinca kurtulursun kirmizilardanAboooo kırmızılara gel![]()
Az mıBir tanecik masum mini mini icli köftecik 5.000 adim mi ?![]()
Ancak kızartma şeklinde tüketmeyi seçerseniz, alacağınız kalori miktarı artacaktır. İçli köfteler kızarırken neredeyse tüm yağı içinde hapseder ve böylece kalorisi de tavan yapar. 1 tane haşlanmış içli köfte yaklaşık 163 kalori içerdiği halde, 1 adet kızarmış içli köfte 350 kalori barındırır.hayatımda hiç içli köfte yemedim bugun ayağıma geliyor 1 tanecik yesem![]()