Bu hafta çok da düzgün uyamadim. Ama hareketim koşturma fazla idi. O yüzden gitti herhalde. Sabah Tartı ile de sıkıntı yaşadık. Bluetooth ile görmedi telefonu.Maşallah tebrik ediyorum canım
Ben 74 de kaldım
78.60Gecen haftayi tam hatirlayamadim
78.4 idi sanirim
Bugun 77.6
Fark -800 gr
Regliyim ona ragmen iyi sanirim
76 ile hamile kalmıştım 75 geldim duraksama olacak gibi bir korkum varOo yakıyosunnn maşallah
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım.
Nazar nazar
Biliyordummmmmm en doğru secim olduğunu biliyordum tebrikler
Yaa benimde beklemediğim bir sonuç olduSuperrrr ne güzel kilolar bunlar ya herkes vermiş
Süper süper süper kızlar naptınız ya herkes mükemmelGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 72.3
Bugün 70.7
Fark -1.6
O kadar şiş hissetmeye iyi vermişim bence
Eki Görüntüle 3395447
TebriklerEki Görüntüle 3395446
Geçen hafta :59.3
Bu hafta :58.5
Fark :-800
Elhan serap911
Elhan abla ben bu hafta izinli olmak istiyorum.
Hoşgeldin canımSelamlar ben döndüm bir türlü giremedim sıkıntı yaşadımElhan kaptanım bu hafta tekrar gelebilir miyim
SüperEki Görüntüle 3395436
Günaydınlarserap911 Elhan Cordelia
Salı günü 74.80 çıkmıştım
Bugün 73.95 çıktım
Fark 0.85
Ama salı günü nasıl çıkarım bilmiyorum yarın güne gitcem ve haftasonu evde kahvaltı haftaiçi birlikte yapamadığımızdan bizim için önemli yani haşlanmış yumurta ile geçirmiyorum maalesef
Elimizden geleni yaptık kaptanımSüper süper süper kızlar naptınız ya herkes mükemmel
Çok iyi
Geçmiş olsun canımOkulda işitme tarama testinde gecemedi canim. İkincisini gelip yaptılar ikincisinde de geçememiş. Yapılırken yanında idim. Sessiz ortamda sağladım ama bazı sesleri duyamamis. İki üç gündür onunla uğraşıyoruz. Orta kulak iltihabı olabilir denildi. Çünkü doğduğunda sıkıntı olmamıştı. İki kere girdi çünkü teste. Eğer orta kulakta sıkıntı varsa tüp takılacak denildi.bir doktor sıkıntı yok dedi. Biri var diyor biri yok diyor. Kafam allak bullak oldu.
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Hoş geldin safişSelamlar ben döndüm bir türlü giremedim sıkıntı yaşadımElhan kaptanım bu hafta tekrar gelebilir miyim
74.95 kaptanım...Cordelia kaptanım geçen haftanın kilosuna nerden bakabiliriz unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?