- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
çok güzel afiyet olsun23.10.2021 Cumartesi yitikşifa 9. Günüm
Menüm
Sabah 10.20 de
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12.20
2 yumurtalı omlet
1 salatalık
Ara öğün
1 sade soda
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2938692
2,5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
teşekkür ederim kaptanları gülüAfiyet olsun canım
Edemiyorum daha şimdi girdimKiz resim attimya nasil takip ediyosun
Benim kücuklukten beri eklem romatizmasi var yürümede sporda sisme yapiyor canimBi nedeni vardır şişmesinin doktor bisey dedimi
Çok mu gerilerde bakayım merak ettim seniKiz resim attimya nasil takip ediyosun
Ozaman geriye GitEdemiyorum daha şimdi girdim
Ne kadar geriOzaman geriye Git
Zorlama ozaman hiçbisey sağlıktan önemli değilBenim kücuklukten beri eklem romatizmasi var yürümede sporda sisme yapiyor canim
Çok mu gerilerde bakayım merak ettim seni
Eski fotomdan atayim baska fotom yok hic sevmem cekilmeyiprensinin annesi
Çok mu gerilerde bakayım merak ettim seni
Eski fotomdan atayim baska fotom yok hic sevmem cekilmeyiprensinin annesi
Lazım değil ama olsun.
Ben resim atmadim profil yapmistim onuda kaldirdim geriSiz birbirinizi nasıl görüyorsunuz
Canım şeker ve un kesince cidden gözle görülür incelmem oldu eşim bile çok şaşırıyor bu duruma yitikşifa gerçekten çok yaradi banaEvet zayıf gözüküyorsun kapalımısın kapalıysan üstüne ne renk sal takcan ben kapalıyım
Tam hangi renkti simliydide koyu yeşildi sanirim elbise degilmiCanım şeker ve un kesince cidden gözle görülür incelmem oldu eşim bile çok şaşırıyor bu duruma yitikşifa gerçekten çok yaradi banaevet canım kapalıyım ne renk şal alacağıma karar veremedim henüz nasıl bir denk taksam acaba
Alacalı canım içinde siyahta var ama ben burdayım diyecek kadar çok değilTam hangi renkti simliydide koyu yeşildi sanirim elbise degilmi
Ben aynı elbise renginden şifon düz şal takardım sırıtmasın diyeCanım şeker ve un kesince cidden gözle görülür incelmem oldu eşim bile çok şaşırıyor bu duruma yitikşifa gerçekten çok yaradi banaevet canım kapalıyım ne renk şal alacağıma karar veremedim henüz nasıl bir denk taksam acaba
Herkezi kaçırmışim deseneBen resim atmadim profil yapmistim onuda kaldirdim geri
Çok çok geçmiş olsun hastalıkta insain üstüne yapıştımı geçmiyorBenim kücuklukten beri eklem romatizmasi var yürümede sporda sisme yapiyor canim
Evet canım bi yerden patlarken diğer yerden de patlatmamak lazım da rengi hiç düşünmemiştimBen aynı elbise renginden şifon düz şal takardım sırıtmasın diye
Harika maşaallab sübhanAllahKızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
Yani dimi boyuna göre kilosu maşaAllah dediirtiyorMaşallah kaptan senmi tostombalakannesin neren tombalakboyun 154 olmasına rahmen daha az gözüküyor kilon ben 160 65 kiloyken gayette tombuldum belki bana öyle geliyordu
Hoş geldin boss baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?