• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet zayıf gözüküyorsun kapalımısın kapalıysan üstüne ne renk sal takcan ben kapalıyım
Canım şeker ve un kesince cidden gözle görülür incelmem oldu eşim bile çok şaşırıyor bu duruma yitikşifa gerçekten çok yaradi bana😍 evet canım kapalıyım ne renk şal alacağıma karar veremedim henüz nasıl bir denk taksam acaba

Canım şeker ve un kesince cidden gözle görülür incelmem oldu eşim bile çok şaşırıyor bu duruma yitikşifa gerçekten çok yaradi bana😍 evet canım kapalıyım ne renk şal alacağıma karar veremedim henüz nasıl bir denk taksam acaba
Tam hangi renkti simliydide koyu yeşildi sanirim elbise degilmi

Ben aynı elbise renginden şifon düz şal takardım sırıtmasın diye

Kızlar elbisem geldi sanırım bu elbiseyi kınada giyerim çünkü hatlarımı çıkardı baya
Eki Görüntüle 2938661 Eki Görüntüle 2938662
Harika maşaallab sübhanAllah
Maşallah kaptan senmi tostombalakannesin neren tombalak 😅boyun 154 olmasına rahmen daha az gözüküyor kilon ben 160 65 kiloyken gayette tombuldum belki bana öyle geliyordu🤣
Yani dimi boyuna göre kilosu maşaAllah dediirtiyor
Hoş geldin boss baby 🤭

Back
X