Mis olmuuusss afiyet olsunnnnTatlım internette tarif aradım. İki kaşık öğütülmüş keten tohumu, zeytinyağı, yumurta, sirke, lor, karbonat ölçülerini karıştırdım. Bu kadarcik şey için fırın açmayım dedim. Karışımla krep yaptım.
Eki Görüntüle 3390610
Keten tohumu ihtiyacımız da görüldü
İlham için teşekkürler tabi ki
Sen kontrolünü bilirsinÇok şükür valla yedi bitirdi beni bu günlerartık dıyorum bana dıcekler başlarım senin gününe diye ama napayım 3 tane var suan hepsı denk gelıyor ayda
Dayanamadın annene de sonunda virüsü bulaştirdinMis olmuuusss afiyet olsunnnn
Ben annemin bugününü merak ediyorum şimdi kahvaltisi size yolladığım gibiydi ara icin ayvayi minik minik doğradım çünkü dişler protez rahat koparamaz diye icine iki ceviz parcaladim bide tarcin ektim dedim 3 gibi buna 3 yk yogurt ekle ye anne.. aksam icinde kiymali bamya yapacakmis bakalim ne hissedecek
Bugun saglik ocagina gittik tahlil icin yaDayanamadın annene de sonunda virüsü bulaştirdin
Çok yakında bana egzersiz videosu bul diyecek
eveeet öylesin
özür dileyecek bir durum yok canım benimolur böyle şeyler bu aralar benim kafamda çok dağınık bakma burada gülüp eğlendiğime
Afiyet olsun teyzemeKizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Simdi bu tabagi ye dedim 2-3 gibide ona ayva dilimleyip ceviz kircam hazirda olsun onu ye dedim sonra aksam yemegiiii
Denesin bakalim nasil hissedecek
Karsinizda keten tohumu ekmegi(2 dk da hazirlandi) ve annemin şifalı kahvalti tabagi (ekmeği üçe dilimleyip aralarina labne sürdüm annem labne canavari) salca kendi yaptigi baharatli zeytinyag ve sarımsaklı karışım
Eki Görüntüle 3390603 Eki Görüntüle 3390604 Eki Görüntüle 3390605
Allah işlerine ve gönlüne ferahlık versin canımAğrım yokda canım moral olarak biraz iyi değilimiş yerinde canımı sıkan durumlar var
Afiyet,şifa olsun anneciğine nefis görünüyorKizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Simdi bu tabagi ye dedim 2-3 gibide ona ayva dilimleyip ceviz kircam hazirda olsun onu ye dedim sonra aksam yemegiiii
Karsinizda keten tohumu ekmegi(2 dk da hazirlandi) ve annemin şifalı kahvalti tabagi (ekmeği üçe dilimleyip aralarina labne sürdüm annem labne canavari) salca kendi yaptigi baharatli zeytinyag ve sarımsaklı karışım
Çok güzel görünüyor afiyet olsun şifa olsunKizlaaarr gecen keten tohumu ekmegi tarifi paylasmistim ya onu denedimmm anneme guzel bir tabak hazirladim onu yiyor su an bayildiiii
Bana sen lazımsınKuzenim hemşire hasta bakim egitimi veriyordu ben de katilmistim bi kursuna bayada uzun sürüyordu 3 ay kadarfizyoterapist falan gelmisti dersimize masaj teknikleri ogrendik,igne yapmasini biliyorum cok guzel masaj yaparim....aslinda tam senin yaninda kivrilip uyumalik bir kediyim ben
Pasaport cikartmistim bende diyorum biyere gidecegim de yok niye cikarttim ben bunuBana sen lazımsın
Neyin varbu arada hastalandım umarım tartımi etkilemez atarım ödemleri insa
teşekkürler şekerimGünaydın kaptanım.
Günaydın miniğim
Günaydın tatlım
Hem de büyük oleeeeey çok sevindim
Günaydın kankişim
Günaydın tatlım
Hayırlı olsun eküricim her türlü baglantin sorunsuz sağlam olsun
Günaydın canımin içi
Gözün aydın canım
Devamı gelsin inşallah
Regl olmuyordu ya sanırım oldu inşallah rahatlamistirNeyin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?