Yaa hatirladigina inanamıyorumEvet senin bir gece elbisen vardı balık modeli bence o elbisen sana şu anda oluyordur kuğu gibiydin hatırladın mı?
İyi geceler kizlar
Bugünü de hafif gecirmis olmanin ve arkadasima verdigim desteğinde işe yaramis olmasinin verdigi huzurla mis gibi uyucam insallah
Sizleri seviyorum
Olay sonrası hassasiyet oluştuNormalde huylaniyor musun yoksa olay sonrasi hassasligimi
Ben bilmiyorum bu elbiseyiYaa hatirladigina inanamıyorum
O elbisemi çok seviyorum kaç dükkan gezdim yine vazgeçemedim gittim aldım. O zamanda 74-75 dim. Önemsenmek çok güzel
Evet evet bugün yazdım sana sağlıkla dönsünler Allah yaptıkları ibadetleri kabul etsinYakında kısmetse benim menülerde hurma olacak
Canım 3 sene öncesi filan yeni değilBen bilmiyorum bu elbiseyi
Sen bilmezsin o zamanlar buralar dutluktuBen bilmiyorum bu elbiseyi
Teşeklür ederim canımGeçmiş olsun canımtebrikler
İnşallah canım
teşekkür ederim canımDikkatli ol canim sağlıkla gelsin 90 lar
Canim benim ödem 10 gün oncesinden başlartakinti yapma
Cok gecmis olsun
Cordelia canim ailen saglikla gidip gelsin insallah Allah ibadetlerini kabul eylesin
çok sağol canım
teşekkür ederim canım şuan pek düzgün yiyemedim geçebilirsinde benimde işim belli olmazzçok geçmiş olsun canım sana kuzucuklarına bir an önce iyi olun inşallahBen seni hedefliyorum ilk etapta. senle yarışmaya karar verdim hedefim seni geçmek şu an 73.oo kg dayım. Böyle motive olabilir miyim diye bakıyorum . söyliceklerim bu kadar teşekkürler
Çok teşekkür ederim canımÖnden hazırlık yapilabilsin diye
Aynen tasimalik tam
Halıya dahil mi borcam
İnşallah öyledir taşıma açısından pratik
Bende bugün menüsüne göre inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Hoşgeldin tekrar güzel bir giriş olmuş
Tebrikler
Ooo biri güzel bir giriş yapmış
Ekledim canım
Cansın
Kay yana benimde uykum var
Hoşgeldin
İlk öğün iş yerinde yapıp ikinci öğünü evde yapabilirsin
Zorlar mı,
Bende aynen katılıyorum
1 kg ne yedim acaba
Ooo güzel gidiyor maşallah
Vavvv 2 li haneler sara geliyooorrr
Geçmiş olsun canım
Oturarak yapılan sandalye egzersizleri var. Dahil etmek istersen
Olsun
Niye üzüldün bacı
Geçmiş olsun canım
Ödeme rağmen iyisin canim
İyi geceler canım. Ben maske ye pamuk prens. Poncike pamuk prenses diyorum.Biri bana pamuk prenses derdi
Hatırlayamadım
Pamuk olmasamda prenses gibi gidiyorum iyi geceler
Ayyy şimdi gordum mesajı Kader demekki spor yapmamdan yana değildi
Canımsın iyi kalpli kaptanımArt niyet yoktur da alinganligim var biraz belkide
Sana özel olabilirim canım
İnşallah
1 kg artıdayım
Ben üzülme demedim senide tebrik ederim demiştimEvet bi de neden üzülme yazdı sana? Onu da anlamadım
Tadını seviyorum canım yağda yakıyormuş e daha ne olsunAfiyet olsun tatlım.Çok güzel bir menü
Yıllar önce senin menüde bu vicdan çorbasını görmüş ve sormuştum sen de tarif etmiştin bana. Uzun zamandır aklımda yoktu .
Teşekkür ederim kaptanımSağol tatlım
Teşekkürler canım
Teşekkürler kaptanım
Afiyet olsun canım menü güzel şekerim
Sağol kuzum
Harika bi menü ben ne diyebilirim kiafiyet olsun canım
Üzülme demedim canım Mavi takım kaptanı bugün birinci olunca kırmızı takım kaptanınida tebrik ettim ve burada hangi takım kazanırsa kazansın asıl kazananın kilo veren herkesin olduğunu kaybedeninde giden kilolar olduğunu yazdım bunu anlamayacak vede bu kadar büyütecek ne var bende onu anlamadımNedenMthn83 e kırmızı kaptanım üzülme dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?