Ceviz 2 adet,findik badem 10 adet,fistik 15-20 adeti gecmezse iyi olurAnnem ümreden yeni geldi yaa evde bayağı hurmam var
Fıstığıda biraz bağırsaklarımada iyi gelir diye yiyorum. yine fındıktan, cevizde iyidir diye bulunduruyorum ama yanlış mı yapıyorum
HoşgeldinMantığı anladım zaten devam ettikçe adapte olurum inşallah
Bak bişey daha öğrendimEvet onceden kesince ve dovunce yumusuyor ve kabız yapmiyor
Direk yersem kabız yapiyor
1 meyve yerine 2 tane iri hurma veriyor canımCeviz 2 adet,findik badem 10 adet,fistik 15-20 adeti gecmezse iyi olurdiyetisyen listesindeki ölçüler boyle oluyor. Hurma bir olsa mesela...
Bunu akşam çektim son dakika halimMthn83 nasılsın canım öslediiim
Listene baktım, ödem çayına baktım harikalar. kilo verme çizelgende 10 numara 5 yıldız
İnsan bazen kilo verme sürecinde tartıda eksi görüyor fakat beden değişmiyor. Vücudun bir oturma süresi var bence, bazende inceliyorsun tartıda eksi göremiyorsun bu kilo verme işide bazen böyle karmaşıklaşabiliyor yinede sabırlı ve istikrarlı olduktan sonra durum daima iyiye gidiyor
Hmm benim meyveler hep yarımdi kiloya göre ölçü değişiyor işte1 meyve yerine 2 tane iri hurma veriyor canım
Aşkolsun, ben hiç yaparmıyım
Senin arkadaslarin kafayi yemis diyim... Oldukca incesinBunu akşam çektim son dakika halim
Yanıma yataydınAy uyucam dedim sizlersiz yapamiyorum kicok aciktim cok bu arada kabizligi olan varsa kirmizi pancarı robottan geçirip icsin,sindirimimi cok rahatlatti
O zamanYok abla zaten şimdi değil hepimiz istediğimiz kiloya düşünce
Ay ne guzel olurdu kedi gibi kivrilirdim yaninaYanıma yataydın
Bangır bangır macera filmi ve bacak, karın ağrısıyla aynı pozisyonda 3 saat kadar yatmışım, mutlaka bir kısmında uyumuşumdur
Aslında olsada olur olmasada olur gibi görünsede benim kilom için tatlı krizlerim için çok önemli. evde %60 70 lik bitter çukulatada bulunduruyorum buraya başladığımdan beri hiç yemedim ama çekmecede var. İşyerinde her an ellimi kurabiyelere elmalı turtalara, pişilere böreklere….. vs uzanmasını engelliyorCeviz 2 adet,findik badem 10 adet,fistik 15-20 adeti gecmezse iyi olurdiyetisyen listesindeki ölçüler boyle oluyor. Hurma bir olsa mesela...
Evet - 19 Du ama yine olur dimiİstedim ve sonuç -15
Atmosfer kayet güsel benceBunu akşam çektim son dakika halim
Hele boyuna posuna bakmadan
Sutlu turk kahvesine kakao ve tarcinda ekleyip pisiriyorum cikolata konusunda beni tatmin ediyorAslında olsada olur olmasada olur gibi görünsede benim kilom için tatlı krizlerim için çok önemli. evde %60 70 lik bitter çukulatada bulunduruyorum buraya başladığımdan beri hiç yemedim ama çekmecede var. İşyerinde her an ellimi kurabiyelere elmalı turtalara, pişilere böreklere….. vs uzanmasını engelliyor
Sen onu tek sayı yap1 meyve yerine 2 tane iri hurma veriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?