O yürümesin o ZamanYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Nasil vermisim 30 kilo amuda kalkarak miYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Nasıl zayiflatmaz canım ya bal gibi de zayıflatır düzenli yaptıktan ve en az yarım saat 45 dk yaptıktan sonra baya iyi oluyor bence tempolu olması önemli sadeceYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Kusura bakma ama Arkadaşın boş yapmışYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Afiyet olsun canım ayrıca da geçmiş olsun.İyi aksamlar
Elhan @deli bir dombili
20 Subat Beslenme listem
10:00
Ceyrek avokado,20 gr suzme peynir,kapya biber,1 yumurta,20 gr tb ekmek,5 fındık
13:00
Kereviz,havuc,kapya sote ekledigim yesil salatam
15:00
Yarım ayva, lilalif yulaf bar,sütlü türk kahvesi,1 maden suyu
17:30
300 ml Pancar suyu,40 gr tavuk,4 cicek karnibahar
2 lt su içtim
Biraz aç ve yorgunum sabah kan tahliline gidecegim öpüyorum sizleri
Menün çok güzel canım hiç canını sıkma suyunu bol içtiysen Hergün spor hareket olacak diye şart mı var yarın yeni bri gün20 Şubat salı menüm kızlar
Kahvaltı 10.30 bir yumurta bir dilim peynir domates biber bir dilim ekmek
Öğle 14.30 bir bardak kefir bir bardak detoks suyu bir yeşil elma
Akşam 18.00 bir tabak ıspanak yemeği üstüne yoğurt
Spor yok bugün hiç keyfim yok yapamadım ev içinde attığım adım var sadece 750 adım 75 puan
@deli bir dombiliElhan Cordelia
Afiyet olsun canım20 Şubat salı menüm kızlar
Kahvaltı 10.30 bir yumurta bir dilim peynir domates biber bir dilim ekmek
Öğle 14.30 bir bardak kefir bir bardak detoks suyu bir yeşil elma
Akşam 18.00 bir tabak ıspanak yemeği üstüne yoğurt
Spor yok bugün hiç keyfim yok yapamadım ev içinde attığım adım var sadece 750 adım 75 puan
@deli bir dombiliElhan Cordelia
Senin menülerin harika canım geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar öpüyorumİyi aksamlar
Elhan @deli bir dombili
20 Subat Beslenme listem
10:00
Ceyrek avokado,20 gr suzme peynir,kapya biber,1 yumurta,20 gr tb ekmek,5 fındık
13:00
Kereviz,havuc,kapya sote ekledigim yesil salatam
15:00
Yarım ayva, lilalif yulaf bar,sütlü türk kahvesi,1 maden suyu
17:30
300 ml Pancar suyu,40 gr tavuk,4 cicek karnibahar
2 lt su içtim
Biraz aç ve yorgunum sabah kan tahliline gidecegim öpüyorum sizleri
Aslen Ankara evlenip Kayseri’ye gelmiştim ama annem Maraşlı tirşik bizde çok özeldir 2 yaş oğlum bile ister sürekliAfiyet olsun kaptanım.Çok güzel bir menü. Bir tirşikci daha dombilim nereliydi acaba
Hoş geldin İremcim. Üyeliğin , başlangıcin hayirli olsun.ADINIZ: İrem
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 165 cm
KİLONUZ: 67
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 2 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum ve bu süreçte hareketsizlikten 8 kilo aldım.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Hiç bir kıyafetimin olmaması
Herkese merhaba
Teşekkür ederimHoş geldin İremcim. Üyeliğin , başlangıcin hayirli olsun.
İstediğin kiloya sağlıkla ve keyifle ulaşmanı dilerim. Çok uzun bir yolun yok hedefine kolaylıkla ulaşırsın inşallah
Ortak yönümüz varmış.Aslen Ankara evlenip Kayseri’ye gelmiştim ama annem Maraşlı tirşik bizde çok özeldir 2 yaş oğlum bile ister sürekli
Yürümek ve koşmak çok güzel kilo verdiriyorYakın bir arkadaşım yürümenin zayiflatmadigini söyledi tabi ben mod düştü cikasimda gelmedi yine de kendimi zorladım ve çıktım
Grubumuz cana yakın çok tatlı hanımlardan oluşuyor. Herhangi bir soru ihtiyacı hissettiğinde çekinmeden sorabilirsin. Birimiz mutlaka yardımcı oluruz.Teşekkür ederimhepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?