Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nere ora
Hamburger mi
Afiyet olsun canım
adım sayısı harika menü süper afiyet olsun canım
afiyet olsun tatlım çok güzel menün
![]()
Nevrigulün kardeşi mi neydi adı Nazmiye galibaBenimde aklıma müge anlidaki sarışın kız geliyorsabah kahvaltısı yapmadım basım dönüyor diye cırlayan
Şu benim minik hassas kalbimi nasılda yumuşatıyor yaaaminik ama kaptanım öyle büyük değil içinde küçük parça tavuk vardı![]()
Soyacaga ben de baktım kuzum. Tuz gölüne batırıp çıkarmışlar sanki.Ay teşekkür ederim
Bencede Elhanim ben neler derdimde ah ah
Tamam oyle yaparimdenemek istiyorum önden bakalım sekerim bana ne cevap verecek diye
Teşekkür ederum hemen bakicam
Olmaz kiz oglene doğru ondan soruyom
Dukkan var dukkan esnaf dukkan kapatamaz![]()
Harika memleket dogru sen adanadan mi gitmiştin hatirladim.Orada hamburger ucuzmus oyle duydumdu shjklTrabzon:)
Evet oNevrigulün kardeşi mi neydi adı Nazmiye galiba![]()
yaaa cansin kaptanım sen öyle dersin de yer miyim hiç aç bile kalırım bu datlu sözlerineŞu benim minik hassas kalbimi nasılda yumuşatıyor yaaaTamam tamam
minikse olur
Ama bu hafta bi daha olmasın olur mu şunun şurasında cumartesiye ne kaldı
![]()
![]()
Orada hamburger ucuzmus oyle duydumdu shjkl![]()
Bendeki bu. Bir tane de küçük bıçağını al bence, eğer ihtiyacın varsa. Gerçekten çok iyi. Bana İsviçre’den amcam getirmişti bir tane. Sonra müptelası oldum, Trendyol’dan da aldım.
AynenSoyacaga ben de baktım kuzum. Tuz gölüne batırıp çıkarmışlar sanki.Bayagi tuzlu
![]()
yaaa cansin kaptanım sen öyle dersin de yer miyim hiç aç bile kalırım bu datlu sözlerine
ahahahah sesli güldüm evet çok ucuzz![]()
12:00gezegenfeza sanki sen yapıyor dün abla
![]()
cumartesi günü eksi görmek çok istiyorum senden
İnşallah beraber sevineceğiz
![]()
Nerelerdesin hic denk gelemedik12:00
18:00
Aşağı yukarı bu saatlerde yiyorum, ara öğün yok bende
Bendeki bu. Bir tane de küçük bıçağını al bence, eğer ihtiyacın varsa. Gerçekten çok iyi. Bana İsviçre’den amcam getirmişti bir tane. Sonra müptelası oldum, Trendyol’dan da aldım.![]()