Afiyet olsun ayrica gecmis olsunElhan @deli bir dombili
Kahvaltı yulaflı omlet içine kaşar ve çeçil koydum biraz 1 kaşık acı sos
Saat 17:00 ızgara tavuk 3 adet 2 dilim tbe 1 bardak kefir
Saat 7, 8 gibi kabak çorbası içeceğim 1 kase ve günü kapatacağım erken yazıyorum oğlum rahatsız olduğu için akşam belki unuturum
Ellerine sağlık temizlikten sonra içilen keyif kahvesi çok güzel oluyorEvet canim ayyynen oyle yaptimkoltuklari falan buharlayup supurdum annem mutlu oldu,kardesim geldi Bursadan koltugun ustune cantasini koydu diyo koyma oraya kizim yeni temizledi şimdi kendimi de yikadim kahvemi iciyorum
Geçmiş olsun canım önce anestol sonra üstüne silverdin varsa sür hemenİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
@deli bir dombiliElhan
10:40
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
13:30
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
15:30
Kardesim Bursadan kestane sekeri getirmis çikolatalı olanlardan minik minik bisey ondan bitane yedim
Birde tahin havuzu gibi bi pide getirmis tahinli pide mi nedir bilmiyorum resim olarak ekledim onun tahininden aldim 1 tatli kasigi
17:10
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Ay bide elimi yaktim buharli temizlemeyle cok aciyo kantaron sürdüm ama hala yaniyo
Eki Görüntüle 3389085
Eki Görüntüle 3389083 Eki Görüntüle 3389084
Geçmiş olsun pidenin adı tahanlıİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
@deli bir dombiliElhan
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
Kardesim Bursadan kestane sekeri getirmis çikolatalı olanlardan minik minik bisey ondan bitane yedim
Birde tahin havuzu gibi bi pide getirmis tahinli pide mi nedir bilmiyorum resim olarak ekledim onun tahininden aldim 1 tatli kasigi
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Ay bide elimi yaktim buharli temizlemeyle cok aciyo kantaron sürdüm ama hala yaniyo
Eki Görüntüle 3389085
Tamam silverdin varmis suruyorum gemenGeçmiş olsun canım önce anestol sonra üstüne silverdin varsa sür hemen
Sagol canimGeçmiş olsun pidenin adı tahanlıelinize tahin yağı da iyi gelir
İradene sağlık
Ooohhhh misss kendinle ilgilenmissinAy bugün herkes temizlik yapmış bir ben pel pel oturdum sonra kalktım manikür pedikür yaptım şimdi kahve içiyorum.
Hep boyle ki canim bizim ev o yuzden evde varken nasil yapcam diyenlere ben empati yapamiyorum yaaaİradene sağlık
Gerçekten nankör kedi olmuş acabaa bir şeyler yasadi da morali mi.bozuktuAh bir müddet kedi göresim yok.
Bizim bahçede doğmuş büyümüş bir erkek kedimiz vardı. Kaç gündür gelmiyordu mesaisi vardı zaar. Neyse geldi bu zaten zayıflamış aç bi ilaç. Ayırdığım kemikleri verdim . Ertesi gün birşey vermedim maması bitmişti. Etrafımda dolanırken birden ayağıma saldırdı eşşşşek. Kovaladım gitti. Geldikçe kovuyorum. Mama falan yok artık aramızdaki herşey bitti.
Önce de seveyim diye elimi uzattım tırmalamıştı. Bir kere daha ayağıma saldırmışEki Görüntüle 3388990 ama kanatmamıştı. Bu sefer bitti. Nankör.
Haklısın yapraklarındaki koku çok keskin ama karisik olunca koku azalıyorKankişim kerevizin yapraklarını yiyemiyorum kokusuna dayanamıyorum. Pazarciya kes dedigimde şaşırıyor. (Evde bir sürü çöp olmasın diye ) Sevenleri de hayranlıkla karşılıyorum tabi ki. Keşke ben de yiyebilsem
Hemen zeytinyağı surseydin sıkıntısını anında alıyor geçmiş olsunİyi aksamlar
18 Subat beslenme listem
@deli bir dombiliElhan
Bir kase sebze kavurmasi
Ceyrek avokado
1.5 haslanmis yumurta
Kapya biber
2 ceviz
3 yk sebze kavurmasi
2 yk yogurt
Sütlü türk kahvesi
Aksam yok cok tokum
Eki Görüntüle 3389085
Sen yemeyecekmisin şimdi iradane tebrikler
Afiyetler olsun cok güzel menü18 Şubat menum
Sabah yok
Öğlen 15.00
5 kaşık yumurtalı menemen
2 ceviz
1 kk peynir
1 dilim tbe
Ara
1 kahve 10 adet fındık
Akşam 19.00
Mercimekli salata ve ekmek
2 litre su
Elhan Ceeeeeeeeeeee serap911
Eki Görüntüle 3389092
Sevgili kaptanım ben bugun hiç menü bildirmek istemiyorumHurma diyeti aşırı iyi bence
Evet hemde nasıl
anladın sen onu
Sarılırım tabiiiii
Sarılalım sıkı sıkı
Sen bi tanesin zatennnnunsuz kurabiyeleri yaptın mı Tarif istiyorum
Manolyacım bize hiç bakmıyorsunSonra beni niye takıma almadınız diye trip atıyorsun ama kuşummm (belki etkili olur )
Uzun yıllar bekledim
Hakikat oldu rüya
Uzun yıllar bekledim
Hakikat oldu rüya
Koklamaya kıyamam benim güzel Manolya'm
Koklamaya kıyamam benim güzel Manolya'm
Manolya seni bekliyoruz
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?